Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Martie 2018

Written By NIKE B. on marți, 20 martie 2018 | 05:44


Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti grija la modul in care scrieti si la modurile in care comunicati. Faxurile, telefoanele sau internetul trebuiesc imbunatatite in aceasta perioada. Dobanditi o atitudine mult mai atragatoare si mai persuasiva in tot ce faceti si in toate relatiile in care sunteti implicat.


Horoscop pentru femeia din Taur

Instabilitatea emotionala te poate impinge sa primesti un ultimatum de la cei pe care ii iubesti. Un nou sef cu care nu te intelegi iti poate cauza neliniste sufleteasca.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Manipularea blanda este abordarea potrivita, si ceilalti sunt mai usor de convins daca ii iei cu binisorul. Daca iti mentii metodele traditionale de convingere vei avea de castigat mai mult decat daca innovezi. Mentinand un nivel ridicat de confort vei avansa mai repede si mai bine.






Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti incredere in instinctele dumneavoastra, atunci cand vine vorba de problemele familiei. Va simtiti amenintat si confruntat de ceilalti membri ai familiei in cazul unui consens, iar acest lucru va face sa va dati seama ca nu beneficiati deloc de sprijin. Din pacate, chiar daca va purtati corect, nu aveti cum sa multumiti pe toata lumea.


Horoscop pentru femeia din Leu

Relaxati-va si asteptati ca beneficiile acelei sarcini sa se concretizeze sub forma unor plati. Vestile bune nu se opresc aici: veti avea mai mult timp de petrecut alaturi de familie, asa ca nu aveti niciun motiv sa va plangeti.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se prevede o intensificare a flacarei care sustine credinta religioasa. Sunteti mai conectat la chestiuni spirituale si simtiti nevoia sa discutati cu oameni care au aceleasi viziuni. De cand nu ati mai mers la biserica?






Horoscop pentru femeia din Balanță

O activitate productiva se iveste acasa. Imbunatatiri pe care le faci singur, muncind mult sa-ti aranjezi casa cum iti place, sau sa-ti faci niste proiecte ambitioase in casa sau in curte pot fi trecute in agenda ta. Tensiunile cu rude apropiate pot reprezenta o sursa de stres in aceasta perioada.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simtiti nevoia sa va aprofundati studiile, pentru a putea inainta in cariera. Oricum ar fi, nu o faceti de unul singur. Prietenii pot fi un real sprijin in progresul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este o zi ideala pentru a-ti atinge obiectivele la munca. Poti da dovada de multa determinare si insistenta in felul in care iti duci la bun sfarsit indatoririle dar si in felul in care iti impartasesti ideile cu ceilati. Nu te misca pera brusc totusi pentru ca asta ii poate face pe ceilalti sa se opuna si te poate face sa gresesti.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Lipsa comunicarii va fi problema, daca va exista vreuna azi. Evita certurile ca sa iti mentii echilibrul. Poti deveni tinta unor barfe sau critici care te pot supara dar in sufletul tau stii adevarul. Nu te lasa absorbit in mijlocul aceptor jocuri mentale.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Altii pot sa nu fie de acord cu ce spui sau se pot opune ideilor si gandurilor tale. Aici poate fi vorba doar de diferente in opinii filozofice. Cel mai bine este sa stai departe de politica si religie daca vezi ca se apropie o cearta. Situatia ta in momentul de fata necesita niste schimbari. Incearca sa-ti clarifici viziunea inainte de a-ti impartasi planurile cu alte persoane.






Horoscop pentru femeia din Pești

Tineti-ti antenele sus si nu-ti fie frica sa actionezi cand observi ceva, dar numai dupa ce te-ai gândit la consecintele sale. Aceasta este o zi pentru a te deplasa cu grija, echilibreaza-ti pasii, uita-te la gropile de pe drumul viatii si repara-le. Eforturile tale dau randament ferite de atentia lumii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții