Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Martie 2018

Written By NIKE B. on marți, 27 martie 2018 | 05:41


Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Traficul aglomerat este responsabil pentru suprasolicitarea acceleratiei si intepenirea gatului. Evita sa actionezi pripit pentru ca apoi vei schiopata. Solid nu inseamna si navalnic, impetuos. Evita actiunile bruste si lasa-i pe ceilati sa se impuste daca asta vor!




Horoscop pentru femeia din Taur

O atractie intensa imbinata cu simtul provocarii vor face ziua de azi foarte interesanta din punct de vedere romantic. Trebuie sa faci ceva nou, indraznet iesit din comun, eliberator, incitant si provocator. Esti inclinat/a sa sactionezi sub imperiul instinctelor si dorintelor pe care le simti din cand in cand. Ravnesti la aspectul carnal. Daca ai o aventura amoroasa, o poti transforma intr-o relatie serioasa acum.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

O calatorie azi iti va reinvia cateva nostalgii. Este bine atata timp cat acele amintiri sunt pozitive si nu iti rascolesc trecutul pe care vrei sa-l uiti. Daca trebuie sa calatoresti azi si sa-ti reamintesti ceva, ai grija sa-ti reamintesti lucruri placute.








Horoscop pentru femeia din Rac

Ciclul care iti domina acum viata indica concentrare asupra creativitatii si sentimentele � aspect e in care poti simti ca uneori esti tras inapoi. O abrdare sistematica a acestor aspect este o necessitate, daca vrei sa obtii ceva. Trebuie sa realizezi ca nu poti avea totul chiar asa cum ti-ai dori si de asemenea ca prea mult control asupra lucrurilor nu este benefic.




Horoscop pentru femeia din Leu

Este o perioada foarte emotionala pentru tine. Simti nevoia sa fii ingrijit/a si iubit/a si sa impartasesti acesta experienta cu altcineva. Oamenii in general si mai ales femeile se concentreza asupra acestui lucru; casa si familia. Mancarea pare mai importanta pentru tine decat pana acum. Tanjesti dupa "casa dulce acasa".









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trebuie ca uneori sa faci anumite lucruri, chiar daca inima nu este complet de accord cu asta. Sa ai sentimente contrarii despre actiunile tale nu te ajuta, asa ca ar fi timpul sa iti faci rationamentele bazat fiind pe o judecata obiectiva asupra a ceea ce ai de facut, in ciuda presimtirilor, lasand indrazneala sa actioneze mai tarziu.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Depinde pe ce distante esti dispus sa alergi pentru a demonstra celor din jur. Normal ca vrei sa fii iubit si respectat pentru talentele tale si pentru ca esti capabil, dar momentan, cineva iti poate cere ceva imposibil. Ar trebui sa te pregatesti sa fii provocat in acest mod sis a fii capabil sa scurt-circuitezi cererile excessive intr-o maniera convenabila ambelor parti.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aliniamentul de acum favorizeaza stabilitatea in viata ta, esenta, simtul practic si pretuirea, pretuirea aspectelor materiale cat si cele spirituale. Asta marcheaza o perioada a proiectelor pe termen lung, in care apreci�is substantialul in locul efemerului.In aceasta perioada te concentrezi aupra trecutului mai mult decat asupra unor noi orizonturi.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Schema de imbogatire rapida merge rar, dar apar ocazii sa iti imbunatatesti starea financiara, chiar daca trebuie sa fii atent pentru a se intampla acest lucru. Daca te blochezi pe o anumita cale, universul nu-ti va deschide usile sale. Trebuie sa profiti de orice ti se ofera pentru a ajunge unde iti doresti.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Regula degetului mare este: daca este in jos, nu mai amana treci mai departe. Libertatea ta de a actiona este restirctionata doar de povara pe care esti dispus/a sa o cari, asa ca arunc-o peste bord ca Iona, total este spre avantajul tau. Asta este sansa pe care ai asteptat-o sa te reinventezi, cel putin lasa-i pe ceilalati sa creada ca o faci.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Asta este momentul oportun pentru un lifting facial sau o schimbare drastica de look. Acest aspect are legatura cu un sfarsit, prin urmare o relatie si/sau o casatorie poate lua sfarsit. Asta va duce la schimbari pentru tine si cei apropiati tie.








Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa-ti descoperi scopul in viata. Sa faci o introspectie si sa te gandesti ca esti in centrul pamantului. Asta inseamna sa dai dovada de egocentrism, dar nu e nimic rau in asta: daca nu te gandesti mai inainte la tine nu vei putea sa te gandesti la altceva.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții