Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Martie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 28 martie 2018 | 05:34


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Starea ta se schimba repede azi. Dar poti sa te redresezi daca lucrezi la ceva nou. Asimileaza noi informatii acum ca sa realizezi ceva diferit si nou. Nu e o zi pentru rutina, asa ca pregateste-te caci se poate dovedi a fi o zi ciudata. Va trebui sa te pregatesti pentru ceva iesit din comun si complet nou luna asta.





Horoscop pentru femeia din Taur

Interesele financiare vor fi constructive in ceea ce priveste gestionarea banilor. Oameni cu autoritate vor reprezenta o asistenta benefica. S-ar putea sa ai tendinta sa cheltuiesti prea mult, si calitatea (mai mult decat cantitatea) va fi regula de baza.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pastreaza-ti destul timp pentru situatiile de urgenta care vin rapid si iti solicita atentia. Concentreaza-te asupra problemelor care au nevoie de rezolvare acum si tine-ti ideile pentru momentele in care vor putea primi atentia necesara, Poti sa culegi roadele de pe urma unor relatii stabilite recent.









Horoscop pentru femeia din Rac

Este timpul sa te astepti la orice, dar lectia acestei luni este sa eviti sa-ti pierzi capul. Schimbarile bruste, rasturnarile de situatie, amanarile te pot zapaci daca vor aparea fara ca tu sa le prevezi si sa-ti mentii calmul. Daca si tu ai cateva indoieli, nu te ingrijora sunt inerente.





Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi poti fi hipersensibil/a si vulnerabil/a la ofensele celorlalti. Ai tendinta sa absorbi energia ca un burete ceea ce poate aduce niste sentimente neplacute. Este bine sa eviti aceste tensiuni cu oameni negativi. Daca cineva din acesta categorie se indreapta spre tine, intoarce-te si mergi in directia opusa.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Rezolvarea problemelor personale este favorizata si introspetia este mai usor de realizat. Investitiile nu au unda verde asa ca ai grija de bani si mai ales cum ii cheltuiesti. Tine-ti atu-urile pentru tine daca vrei sa castigi partida si fii pregatit/a sa rezisti sau sa fugi. Sau mai bine daca nu vrei sa risti incearca solitaire.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Va recomand sa respirati adanc de cateva ori, inainte de a incepe o noua relatie sexuala. Va fi foarte pasionala, dar si emotionala, motiv pentru care s-ar putea sa nu ganditi clar.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ce cred ceilalti despre tine pare a fi mai important decat ceea ce esti tu de fapt, asa ca felul in care iti construiesti imaginea publica este vitala pentru a obtine success. Asta este mereu o combinatie de realizari reale cu ceea ce vad ceilalti, asa ca asigura-te care ambele aspecte iti sunt favorabile. Afla acum ce spun ceilalti.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sa-ti asumi riscul cu ideii nerealizabile momentan este in general imprudent, dar poate ca este timpul sa o faci. Cotidianul si solutiile plictisitoare vor fi marcate de introspectii si te vor face sa gandesti in afara cutiei. Nu incetini procesul asteptand sa primesti o a doua opinie. Daca simti ca asa trebuie sa faci-fa-o.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sa-ti arati sentimentele nu este cel mai bun lucru pe care sa il faci momentan. Tinandu-ti sentimentele pentru tine te poate scuti de incurcaturi nedorite. Fii ferm, nu te inclina sa te plangi si vei castiga repectul tuturor pentru reticenta ta. Trimite cererile scris si lucrurile vor decurge mult mai usor.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum incepe pentru tine o faza in care trebuie sa repari ceea ce este stricat sau nesanatos, dand un nou sens vietii. Cooperarea cu ceilalti este esentiala, caci nu poti face asta de unul singur. Renunti la ceva pentru a obtine sau a crea altceva si poate pe moment nu intelegi exact motivele, Sexul, banii, puterea si vitalitatea devini chesiuni esentiale.









Horoscop pentru femeia din Pești

Profitul din surse neasteptate sau chiar misterioase este tot profit, iar o mana de ajutor din necunoscut te face sa simti ca ai un inger pazitor. Nu i te impotrivi, dar nici nu incerca prea mult sa iti explicit situatia. Cateodata, lucrurile decurg usor si se aseaza la locul potrivit.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții