Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 30 Martie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 30 martie 2018 | 06:55


Horoscop pentru femei de azi Vineri 30 Martie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Contextul astral actual incurajeaza discutiile sincere cu partenerul de viata. Daca pana acum ati avut pobleme in comunicare, acum aveti ocazia sa lamuriti orice conuzii ar exista intre voi. Trebuie doar sa va luati inima in dinti si sa vorbiti fara ocolisuri.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi este posibil sa intrati intr-o incurcatura nedorita. Atmosfera astrala va incurajeaza sa va exprimati sentimentele care pot fi putin extreme, si care vor fi cu siguranta un impact pentru persoana iubita. Mai bine puneti acest sentiment pe seama vremii, si gasiti alt mod de a va exprima sentimentele, astfel incat sa nu stricati ce ati muncit din greu sa construiti pana acum.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Tu si partenerul ajungeti intr-un impas si in loc sa discutati problema unul cu altul, apelati la toti cei din jur. Pana la urma, nimeni nu stie ce e intre voi mai bine decat voi doi, asa ca ar fi cazul sa cautati ajutorul unul in celalalt.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ceea ce a inceput ca o relatie promitaroare, a ajuns sa fie o lista de critici si motive pentru a o incheia. Stelele va incurajeaza sa fiti mai generos/oasa si cu inima deschisa. Nu mai dati importanta greselilor si imperfectiunilor. In schimb, incercati sa va aduceti aminte ce v-a atras la acea persoana la inceput. Aceste calitati au fost eclipsate in ultima vreme.

Horoscop pentru femeia din Leu

Contextul astral iti pune in evidenta latura amuzanta. Reusesti sa il acaparezi pe partener cu un simt al umorului captivant. Debordezi de energie si esti o prezenta mai mult decat placuta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Influenta planetelor te face sa pari mai rece decat esti de fapt. Ai un simt al umorului cam acid, prin care risti sa iti indepartezi partenerul. Incearca sa scoti in evidenta latura ta calduroasa!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai o intalnire foarte palpitanta in seara asta. Subiectele de discutie vor fi foarte interesante si atat de variate, incat nu veti vrea ca intalnirea sa nu se mai termine. Nu e nici o problema, mai sunt si alte zile in care puteti continua intalnirea.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Reusesti sa iti tii in frau sentimentele si ai nevoie de un lobby intens inainte de a le da frau liber. Mai asteapta putin, inca nu iti cunosti partenerul atat de bine! Daca tot ai reusit pana acum sa te abtii, inca putina rabdare nu strica.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu vei avea pate de o zi prea palpitanta. Mai ales ca te cuprinde un simt practic care te face sa analizezi fiecare detaliu din partener, inainte de a-i acorda prea mult credit. Nu e o idee neaparat rea, dar te incurci in detalii care oricum nu conteaza in acest stadiu al relatiei.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi iti dai seama ca o persoana la care tineai mult nu e chiar asa de perfecta precum o vedeai tu. Vei simti o profunda dezamagire, dar te va si ajuta sa te maturizezi si sa nu iti mai pui atat de multe sperante pe viitor. Fruntea ssus si barbia inainte! Viata mai are multe sa te invete!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atmosfera astrala de astazi va inviora relatia in care va aflati. Daca sperati in zadar sa va apropiati de o o persoana speciala pentru dvs., dorinta vi se va implini. Va fi ca si cand veti face o conexiune speciala, dupa multa vreme in care ati trecut unul pe langa altul fara sa va observati. Se va dovedi a fi o experienta placuta pentru amandoi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astrele favorizeaza toate intalnirile sociale pe care le ai astazi. Ai o tendinta naturala de a te deschide in fata celor din jur. Daca esti in cautarea unei relatii, s-ar putea ca o discutie banala sa fie exact combustibilul necesar pentru a incepe ceva frumos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții