Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Martie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 19 martie 2018 | 06:09


Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Martiee 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 19-25 Martie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Pari sa fii interesat mai mult ca de obicei de un nativ Rac. Incearca sa gasesti o diversiune si nu ii deranja pe ceilalti cu aceasta obsesie. Tu privesti lucrurile intr-o anumita lumina, complet diferita, dar ceilalti se simt coplesiti de comportamentul tau. Incearca sa te pui in locul lor. Risti sa indepartezi cativa oameni de tine deoarece esti foarte insistent. Asta se poate intampla si in domeniul personal, cat si in cel profesional, dar in nici unul nu este ceva dezirabil. Mai concis, fii constient de ceea ce se intampla in jurul tau, bucura-te de tot ce iti eiese in cale, asteata si vezi. Lucrurile se vor clarifica in curand.





Horoscop pentru femeia din Taur

Veti avea o saptamana minunata. Va veti distra mai mult decat de obicei la locul de munca, acasa si alaturi de familie sau prieteni. Energia dumneavoastra ii face pe altii sa fie invidiosi, mai ales pe un berbec. Gandurile negative si atitudinea acestui berbec nu va influenteaza, insa, deloc. Dumneavoastra doar priviti partea plina a paharului, neavand deloc timp sau rabdare pentru gelozie. Astfel, putem spune ca este o saptamana in care trebuie sa va folositi din plin sentimentele si gandurile pozitive. Incercati sa rezolvati problemele care dureaza de ceva timp si la care nu credeati ca veti gasi solutie. Daca rezolvati aceste probleme saptamana asta, veti descoperi o cale noua pe care o puteti urma, o directie care nu afecteaza si nu ofenseaza pe nimeni.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.








Horoscop pentru femeia din Rac

Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.






Horoscop pentru femeia din Leu

Aceasta saptamana stelele te influenteaza pozitiv. Iti place sa fii in compania altor persoane si sa socializezi. Datorita acestei influente, ai legaturi puternice cu partenerul/partenera. Simti nevoia sa sprijini si sa ai grija de cineva. Ai grija la ce mananci si nu exagera. Nu iti va fi usor, dar este necesar.Joia va fi cea mai buna zi a acestei saptamani. Te va patrunde un sentiment minunat care, insa, nu va dura foarte mult. Datorita acestui sentiment, persoanele vesele se simt atrase de tine. Interactiunea dintre tine si aceste persoane chiar va fi frumoasa.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Munca ta pare sa intampine un obstacol major. Nu se indreapta in directia pe care ti-o doresti. Cel putin, asa simti. Alti oameni cred altceva. Incearca sa asculti atent ce au de spus in urmatoarele zile referitor la acest aspect si ia masurile necesare.Este o idee foarte buna sa te consulti cu ceilalti in aceasta saptamana. Chiar daca nu-ti convine, cel mai bine este sa o faci.Spre deosebire de altii, tu ai multa incredere in tine. Tu stii cel mai bine. Dar faci orice sa maschezi acest lucru. Uita de nesiguranta. Este momentul ideal sa faci asta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Saptamana aceasta, un pahar de vin va va aduce o seara remarcabila. Nu conteaza cat de mult alcool consumati de obicei. Saptamana aceasta, un singur pahar va va inveseli extrem de mult. Dupa un pahar, veti deveni foarte haios, facandu-i pe cei din jur sa rada fara nicio constrangere. Toata lumea va va adopta atitudinea. La sfarsitul serii, veti dori sa aveti si o escapada erotica. Ce este mai interesant este ca sunt sanse mari sa se intample si acest lucru. Veti atrage atentia unui capricorn pe care nu l-ati mai sesizat pana acum. Aveti insa grija sa nu fie inceputul unui viciu. Va va face sa va simtiti atat de bine.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Incearca sa nu depsici firul in patru in aceasta saptamana. Este bine sa analizezi lucrururile si sa tii cont de rezultate atunci cand iei o decizie. Dar toate tipurile de analize subtile si distinctiile foarte fine pe care le faci nu vor duce nicaieri si iti vor adduce doar confuzie pe termen lung. Prea multa analiza inseamna de fapt sfarsitul analizei si doar iti intuneca perspectiva. Asculta-ti intuitia si sentimentele. Este foarte valoros acest sfat, mai ales pentru tine. Si este o cale mult mai fructuasa pe care o poti urma, mult mai buna decat toate analizele tale inelectuale. Ai grija la gelozie; sustii ca gelozia iti este un sentiment strain, dar oare chiar asa este?






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cineva de la care nu mai ai vesti de mult timp iti va trimite un email saptamana aceasta. Continutul mesajului va fi surpinzator si vei avea impulsul de a raspunde imediat. Incearca sa te abtii de la a raspunde in mod negativ. Nu fii pripit in a-ti exprima dezaprobarea legat de ceea ce ai citit si pastreaza-ti sentimentele negative pentru tine. Este adesea dificil sa repair reactiile impulsive negative, sa incerci sa neutralizezi efectul , dup ace ai trecut de soc si vezi lucrurile intr-o maniera total diferita, intr-o lumina pozitiva. Ai putea chiar sa te hotarasti sa nu reactionezi imediat si sa incerci sa privesti problema si din alta perspective, din punct de vedere obiectiv. Daca vei decide sa iti exprimi dezaprobarea, fii pregatit sa iti argumentezi parerile pe viitor, caci vei fi nevoit sa admiti ca ai rationat gresit si ca, foarte probabil, te-ai inselat amarnic.








Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ii puneti cuiva bete in roate intr-un mod de-a dreptul evident. Toata lumea crede ca aveti un motiv intemeiat pentru a face asta. Bineinteles, veti nega aceasta varianta, dar ei au dreptate si o stiti. Va lasati ghidat de emotii, si nu de ratiune. Aveti impresia ca intotdeauna va comportati rational si ca niciodata nu acordati prea multa importanta sentimentelor dumneavoastra in timpul intalnirilor profesionale. De acum va este clar ca, in anumite momente, sentimentele dumneavoastra au un rol important la locul de munca. Aceasta experienta va va invata multe lucruri. Va va arata ca ce simtiti joaca un rol important in deciziile pe care le luati la serviciu. Cu siguranta veti deveni mai uman daca va ascultati inima.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Datele de 19 si 21 ale lunii sunt norocoase pentru tine. Iti vor fi favorabile pentru orice activitate. Daca, de exemplu, aplici la un loc de munca, incearca sa-ti programezi interviul intr-una din aceste doua zile.Te va surprinde, dar stai chiar bine cu sanatatea. Incearca, insa, sa eviti tensiunile pe cat de mult posibil. Nu faci destul sport si stii acest lucru. Singurul effort fizic pe care il faci este sa te plimbi nervos prin camera. Nu poti sa stai locului aceasta saptamana, nici macar o perioada mica de timp. Probabil din cauza nelinistii vei vrea sa preiei un proiect de la altcineva, proiect care, in mainile altcuiva, n-ar avea rezultate bune.






Horoscop pentru femeia din Pești

Vei avea o oportunitate excelenta in aceasta saptamana sa scapi de necazuri mai vechi. Trebuie sa fii cat se poate de diplomat. Vei realiza ca tu considerai a fi un munte ceva ce s-a dovedit a fi un deal si ca nu este asa dificil sa rezolvi lucrurile. Ai mai multa grija de chestiunile financiare. Cere-I angajatorului o marire de salariu, daca tu consideri ca meriti asta sau ca ai meritat-o in trecut pentru eforturile facute. Nu acorda atentie ajutorului binevoitor sau sfaturillor care iti sunt oferite, pentru ce acesti oameni sunt putin cam prefacuti. Risti ca seful sa iti spuna ca nu mai are nevoie de serviciile tale, din moment ce nu mai este atat de mult de lucru, dar fii sigur ca iti faci "temele" inainte. Asculta-ti vocea interioara! Vrei sa iti primesti prajitura si sa o mananci, chiar daca stii ca mai devreme sau mai tarziu usa iti va fi trantita in fata!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții