Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei saptamana 26 Martie-1 Aprilie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 26 martie 2018 | 05:46


Horoscop pentru femei saptamana 26 Martie-1 Aprilie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 26 Martie-1 Aprilie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Esti in forma saptamana asta. Oamenii din jur observa acest lucru. Din aceasta cauza, esti foarte bun cu cei cu care lucrezi.Increderea ta iti ofera noi perspective asupra lucrurilor ce te inconjoara. S-ar spune ca zbori la inaltime. Apar mici probleme, dar nu te afecteaza deloc. Cu greu le observi. Toate lucrurile bune li se intampla celor care le infaptuiesc. Astfel, vei primi inapoi tot ce ai oferit.S-ar putea sa te atraga, pentru moment, latura mistica a vietii. S-ar putea, chiar, sa incepi sa meditezi, chiar daca, pana nu demult, nu prea ai dat atentie acestor aspecte.




Horoscop pentru femeia din Taur

Este o saptamana excelenta pentru a cumpara un cadou unui prieten bun. Exista cativa prieteni buni carora nu prea stiti ce sa le cumparati de ziua lor. Saptamana aceasta va veti lovi, la propriu, de lucruri care ar putea sa placa prietenilor dumneavoastra. Nu sunt nici prea scumpe, dar nici prea ieftine. Sunt prea bune pentru a le rezista. Cumparati-le acum, chiar daca ocazia la care aveti nevoie de cadou este la mare departare. Nu va faceti griji legate de locul de munca. Aceasta problema este mult mai mica decat va inchipuiti. Uitati-va la ea prin ochii unei alte persoane, a cuiva care nu este implicat personal. De-abia atunci veti ajunge la concluzia ca ati facut din tantar armasar. Mai bine va aruncati direct, in loc sa stati si sa sperati ca se va intampla ceva bun.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.









Horoscop pentru femeia din Rac

Probabil ca va fi o saptaman aglomerata, in care veti discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegeti mai usor ce vi se spune si va exprimati mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoriti destul de mult. Folositi-va de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Veti vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.







Horoscop pentru femeia din Leu

Ar trebui sa va ganditi mai mult la istoria si personalitatile familiei din care faceti parte. Astfel, va veti putea da seama ce vi se potriveste. Cred ca intotdeauna v-ati dorit sa fiti diferit de parinti, dar nicio gena nu poate fi manipulata. Saptamana asta s-ar putea sa munciti in plus intr-o noapte, probabil sambata, motiv pentru care va trebui sa anulati o intalnire. Acest lucru o va indispune pe persoana cu care trebuia sa va vedeti. Colegii vor rade de dumneavoastra din aceasta cauza, iar dumneavoastra veti reactiona prea serios la glumele lor. Ar trebui sa stiti ca rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi, din punct de vedere al dragostei, este joi. De ce nu iesiti la cumparaturi? S-ar putea ca la magazin sa cunoasteti o persoana de sex opus care va starneste interesul.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Saptamana aceasta la locul de munca, va trebui sa va demonstrati forta in fata colegilor sau a subordonatilor care nu isi fac treaba bine. Nu se pare ca fac ce ar trebui. Va deranjeaza teribil ca nu-si asuma responsabilitatea pentru munca lor, chiar daca sunt platiti sa faca acest lucru. In sfera privata, suferiti din cauza unui eveniment trist care s-a petrecut anul trecut. La inceput, nu prea v-a afectat, dar dupa multe luni v-ati dat seama ca este ceva cu adevarat important. Durerea va trece cu timpul, dar nu ii veti da drumul complet niciodata. Acest lucru se vede, in special, saptamana asta. Tocmai de aceea s-ar putea si sa va imbolnaviti foarte usor. Veti supravietui, nu va faceti griji, si, ulterior, veti trece peste toate dificultatile. Sunteti destul de puternic incat sa faceti asta.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Asigura-te ca saptamana asta si urmatoarea, vei fii pregatit pentru discutiile legate de afaceri si intalniri profesionale. In trecut iti doreai dupa asemenea intalnitri sa fi dat alte raspunsuri. De nenumarate ori iti stabileai cand era prea tarziu, sa nu fi reactionat la un contraargument sau sa nu fi facut vreo afirmatie. Asta se datora lipsei unei pregatiri minutioase. De aceea, inca o data, rezerva-ti timp sa te pregatesti. Zece minute sau nu sfert e ora iti sunt de ajuns pentru a para posibilele argument si puncte de vedere ale partenrului de discutie. Nu vei regreta daca vei dedica putin din timpul tau pretios pentru a te pregati. Trebuie intai sa semeni si apoi sa culegi!









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va comportati precum un taur intr-un magazin de portelan atunci cand ii criticati pe altii. Uneori este mai bine sa nu va exprimati parerea. Poate daca taceti, nu iscati conflicte. De asemenea, ar fi indicat sa nu vorbiti cu ceilalti despre ce aveti de gand sa le spuneti celor care va cer parerea. S-ar putea ca acest lucru sa va schimbe, oarecum, sentimentele si parerile. Daca nu ati vorbit cu altii inainte si, mai ales, daca il ascultati pe cel pe care il criticati, economisiti timp pretios care ar fi fost rezervat explicatiilor prelungite. Ar fi cazul sa abordati un astfel de comportament matur, nu credeti? Retineti un lucru: este OK sa aveti o parere, dar nu o aruncati in scena pana nu auziti toate detaliile povestii.







Horoscop pentru femeia din Săgetător

In mod normal, aveti o memorie de elefant. Dar saptamana aceasta, se pare ca aveti niste probleme din acest punct de vedere. Nu are, insa, legatura cu batranetea sau alte astfel de probleme. Este din cauza lipsei concentrarii. Daca se discuta un subiect care nu va intereseaza, va pierdeti rapid concentrarea. Cei din jurul dumneavoastra nu prea apreciaza acest aspect. S_ar putea, chiar, sa se departeze de dumneavoastra, ca rezultat. Concentrati-va mai mult la persoana decat la latura profesionala a unei relatii. Prietenii nu sunt mai buni pe masura ce va ofera mai mult din punct de vedere material, ci din punct de vedere spiritual.









Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vi se pare ca va cunoasteti mai bine decat oricine, dar nu aveti dreptate. Ganditi-va bine la ultimii 5 ani si intrebati-va cate lucruri ati facut intentionat si cate au avut o pornire oarecum automata. Fiti atent la toate relatiile in care sunteti implicat. Faceti numai ce vreti sau faceti si lucruri fara a va da seama? Stelele va sunt favorabile cateva luni bune de acum inainte. Sunteti sanatos. Nu va faceti griji de problemele mici din aceasta sfera. Asa se intampla cand imbatraniti.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.







Horoscop pentru femeia din Pești

Vei avea de rezolvat niste problem cu computerul in aceasta saptaman. Crezi ca ai computerul "infectat" de un virus, dar nu este cazul. Adevarul este ca nu functioneaza nici pe departe asa cum ar trebui, dar cauza nu este nici un virus, nici vechimea calculatorului. Sursa problemelor este un hard disk prea plin. Vei incerca in van sa gasesti o solutie, ceea ce te va frustra si vei atunca totul pe fereastra. Incearca sa rezisti impulsului acesta, caci problema e mult mai usor de rezolvat decat ai fi crezut. N-ar fi deloc o id�e rea sa nu mai stai in fata monitorului si a tastaturii pentru cateva zile, pentru ca starea ta fizica se inrautateste. Iesi din casa si ia o gura de aer proaspat!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții