Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Joi 12 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on joi, 12 aprilie 2018 | 05:55


Horoscop pentru femei de azi Joi 12 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Actuala ta stare emotional nu este una bun a pentru a lua decizii profesionale, caci sentimentele tale se vor schimba, dar rezultatul actiunilor tale, nu. Este usor sa faci miscari pripite pe care le simti opportune, dar mai tarziu vei regreta repercursiunile. Evita sa fii luat de val acum , ca de altfel si mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Taur

Priveste, cineva de la locul de munca poate fi chiar un idiot, si nu pricepe asta, dar din nefericire, trebuie sa ranjesti si sa il suporti. Cel mai bun sfat este sa iti gasesti mereu ceva de facut si sa nu ii stai in drum.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi petrece-ti timpul facand lucruri care iti stimuleaza mintea si sufletul. S-ar putea sa ai parte de o intrunire in peritada asta si este important sa nu perturbe stilul de viata. Esti vesel/a, extrovetit/a si afectuos/oasa, vei reusi sa rupi o bariera comunicationala sau sa inderpartezi sentimentul de reticenta cu o persoana de care nu puteai sa te apropii. S-ar putea ca cineva sa-ti datoreze bani si este timpul sa ti-i dea inapoi.








Horoscop pentru femeia din Rac

Resemnarea apare cand simti ca nu primesti atatia bani cati meriti. Se pare ca trebuie sa muncesti mai mult si mai tare pentru unele beneficii pe care altii le obtin cu mai putin effort. Chiar daca aceste castiguri sunt mici la inceput, persistenta ajunge sa se plateasca la final.


Horoscop pentru femeia din Leu

Rezista tentatiei de a de a fugi daca lucrurile iau o intorsatura neasteptata si eforturile tale acutuale sunt nerasplatite. Schimbarea de atitudine si negocierea vor aduce lucrurile pe drumul lor, dar exploziile sunt mai greu de dres, asa ca evita-le. Lucrurile spuse in valtoarea pasiunii ar trebui sa fie despre pasiunea insasi � evita asta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi te-ai decis ca este in sfarsit timpul sa vorbesti. De ceva vremme si respins un subioect, pentru ca nu ai putut sa iei o decizie. Astazi trebuie sa initiezi acea discutie importanta pentru ca este momentul perfect pentru ca mesajul tau sa fie inteles. Cei care pana acum nu te-au auzit vor fi receptive si vor asculta ceea ce ai de spus.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai nevoie de ceva stimulativ pentru a-ti descarca energiile astazi si posibil sa gasesti asta intr-o distractie pe care ti-o ofera o audienta crescuta relative la un subiect interesant. Daca multimile nu sunt punctual tau forte, atunci o evadare la munte sau un peisaj frumos ti-ar putea adduce usurarea de care ai nevoie. Este timpul sa iesi in natura!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poate simti ca nu mai ai energie si ca nu mai poti continua. Stai linistit, este un ciclu inchis care iti cere sa stai o perioada singur, departe de cei care te-ar putea face sa te simti mai prost. Te epuizeaza cineva caruia chiar nu-i pasa cum te simti? Scapa de el!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa simtiti nevoia puternica de a va schimba directia carierei, sau sa luati decizii excentrice sau, cel putin, total necaracteristice pentru dumneavoastra. Din cauza ca viata vi se pare extrem de previzibila, s-ar putea sa ajungeti sa stricati starea in care va aflati, fara a va da seama. Este momentul sa va exprimati geniul greativ si total neconventional.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai nevoie sa fii in centrul atentiei; tanjesti sa oferi sis a fii apreciat pentru darurile tale. Este o faza a vietii tale expansiva, creative si chiar romantica , o perioada in care te vei uita in urma cu mandrie si afectiune. Nu-ti lasa orgoliul sa scoata ia de la tine tot ce ai mai bun.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Emotiile sunt puternice astazi si rar poti sa iti ascunzi emotiile fata de cineva care te atrage foarte tare. In acelasi timp, vrei sa ii arati ce simti, dar nu prea mult. Exista moduri de a fi diplomat pentru a nu te compromite daca persoana aceea nu simte ce simti tu. Poate ca ar trebui sa te folosesti de un prieten comun pentru a testa apele.






Horoscop pentru femeia din Pești

Reputatia ta are un impact asupra succesului pe care il ai, asa ca merita sa incerci sa ti-o mentii. Nu este o chestiune de orgoliu, ci doar o atentie prudent asupra "publicitatii" personale, atat in plan professional cat si in plan personal; este o perioada buna sa iti mentii imaginea pozitiva in fata lumii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții