Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 19 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on joi, 19 aprilie 2018 | 05:44


Horoscop pentru femei de azi Joi 19 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Incepe un nou ciclu al vietii, fiind dominat de curiozitatea dumneavoastra. Incepe sa vi se para ca sunteti mai presus de traditiile vechi, motiv pentru care s-ar putea sa se iveasca multe legaturi romantice si sociale in aceasta perioada.




Horoscop pentru femeia din Taur

Este o perioada in care se pune accentul pe independenta mentala in vorbire si pe vorbire in general. Este momentul ideal sa-ti faci planuri pentru viitoarele cursuri la care vei participa. In urmatoarele cateva luni vei fi ocupat sa asiguri servicii altor persoane.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Asigura-te ca mentii liniile de comunicare deschise astazi. Nu sterge emailurile primate care au titluri relevante, s-ar putea sa nu fie spamuri. Poti sa ratezi sa primesti o invitatie si asta te poate face sa regret mai tarziu. Verifica minutios toata corespondenta de astazi.










Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa existe o perioada de "time out" intre dumneavoastra si partener, sau dumneavoastra si un prieten bun. Va este frica de unele lucruri legate de aceasta prietenie, dar imaginatia va influenteaza mult. Lucrurile nu sunt atat de rele pe cat simtiti, iar aceasta pauza se va dovedi a fi o solutie pozitiva pentru relatie.




Horoscop pentru femeia din Leu

Apropo de previziuni ale viitorului! Aveti impresia ca se apropie o perioada extrem de buna. Faceti-va planuri si pozitionati-va astfel incat sa puteti profita de abilitatile dumneavoastra exceptionale pe parcursul acestei saptamani. Nu pierdeti nicio clipa!









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Evenimente neasteptate la munca te pot extenua si it pot drena orice forma de energie saptamana aceasta. Te enerveaza cineva care tot schimba scopurile si regulile jocului- sau ceea ce consideri tu a fi reguli.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa aveti mare grija astazi cu latura comunicarii, fiindca s-ar putea sa apara multe neintelegeri. Repetati-va cand explicati ceva pentru a va asigura ca toata lumea a inteles. De asemenea, s-ar putea ca starea generala a familiei dumneavoastra sa se schimbe � in bine.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Poti fi rugat sa fii de o parte sau alta astazi, si nu te vei simti deloc comfortabil, mai ales ca nu ai o simpatie speciala pentru nici una dintre parti. Pe moment, cat cele doua parti sunt in conflict , s-ar putea sa fie necesar sa alegi una dintre parti. Poate cel mai bine ar fi sa refuzi cu gratie orice activitati sociale sis a eviti astfel de alegeri.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca incearca cineva sa va restrictioneze in vreun fel astazi, s-ar putea sa se ajunga la cutite. Va veti concentra sa fiti cat mai liber astazi, mai ales la munca. Dar v-ati gandit ca poate va opuneti procesului natural care, in cele din urma, va va face sa progresati si sa aveti succes? Nu fortati situatiile si fiti deschis la beneficiile care vi se pot oferi.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poate fi greu sa organizezi sau sa perseverezi in ziua de astazi. Totul poate sa para ca nu se leaga. Nu forta lucrurile. Ai rabdare si lasa haosul sa dispara de unul singur. Luptele cu autoritatile sau cu cineva mai mare legate de responsabilitati tind sa apara.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Experimentele emotionale pot scoate la suprafata noi laturi ale dumneavoastra de care nu stiati si resurse interioare care va surprind. Situatiile neplacute abunda, dar acesta este momentul cand invatati sa le alungati. Aveti tot felul de iesiri din cauza emotiilor puternice. Ce-ati fi platit intr-un parc de distractii primiti gratis acum...








Horoscop pentru femeia din Pești

In timpul acestui ciclu planetar vei fi foarte receptiv/a la tot ce te inconjoara la locul de munca cat si in relatiile cu colegii. Conditii de mediu neprielnice iti creeaza un haos emotional. Intuitia iti va fi foarte folositoare in sesizarea erorilor si situatiilor incurcate care pot duce la pierderi de timp si produse in cadrul companiei.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții