Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on joi, 26 aprilie 2018 | 06:14


Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa va aflati intr-o stare romantica, inspirata si creativa. Atrageti persoanele gentile, vulnerabile si deschisa. In mod ideal, este momentul pentru o romanta puternica, pentru a crea arta si frumusete si pentru a va pune la punct cu modul in care functioneaza o relatie. Cu toate acestea, s-ar putea doar sa fugariti niste fantezii, in incercarea dumneavoastra de a fi cu persoane care nu sunt cum par a fi. Fiti realist!



Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa fiti mai atent la situatia dumneavoastra financiara. S-ar putea ca o scurta evaluare facuta de dumneavoastra sa va deschida usi pe care nu le-ati fi luat niciodata in considerare. O crestere a bugetului dumneavoastra este dupa colt, dar trebuie sa fiti pregatit sa puneti intrebarile potrivite. Nu e nimic sigur pana n-ati semnat macar un act.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa se petreaca niste lucruri in relatia dumneavoastra, de care, insa, nu stiti. De asemenea, s-ar putea sa aveti tendinta de a ascunde informatii de unele persoane in aceasta perioada. Rusinea, obsesia si fantezia pot sa va afecteze viata amoroasa si poate duce la neincredere si neintelegeri. Este momentul cand trebuie sa invatati ca dragostea trebuie sa includa toate partile dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Rac

Situatia dumneavoastra financiara va suferi schimbari periodice. S-ar putea ca partenerul dumneavoastra sa se pensioneze sau sa ceara ajutor social. S-ar putea sa incasati o mostenire, o datorie sau banii de pe o asigurare. Din cand in cand, va trebui sa va contactati agentul de asigurari pentru probleme cauzate de vreme casei sau masinii dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Reactiile neobisnuite si spontane la evenimente neasteptate va vor scoate mult in evidenta. Astfel, aveti ocazia sa fiti admirat ca sunteti cu picioarele pe pamant si ca gasiti solutii la situatii subite. Exista sansa sa va impiedicati si sa cadeti, asa ca aveti grija cum mergeti. Fiti agil.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti un sentiment profund de independenta in domeniul in care munciti. Cel mai bine va simtiti intr-o pozitie superioara sau intr-un departament de persoane in care sunteti seful. Echipamentele noi va pot aduce dezechilibru, daca sunteti pus fata in fata cu faptul ca trebuie sa invatati sa le folositi. S-ar putea si ca un prieten sa joace un rol important in toate aceste situatii.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Sentimentele si emotiile sunt vulnerabile si s-ar putea sa aiba de suferit prin pierderea increderii si demnitatii in aceste momente. Urmatoarele saptamani sunt destinate marilor decizii si recunoasterii nevoii unei noi directii in viata. Va trebui sa-ti clarifici scopurile si dorintele proprii.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

In timpul acestei perioade, s-ar putea sa aveti nevoie sa treceti la tactici agresive in ceea ce priveste banii. De asemenea, s-ar putea sa aveti de a face cu notificari de facturi neplatite care au ajuns tarziu, dar pe care le-ati platit deja. Dorintele sexuale pe care le aveti prind din ce in ce mai multa pasiune. Va este usor sa fiti in rolul agresorului, dar exista momente cand ati prefera ca partenerul sa conduca in timpul intalnirilor sexuale.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va puteti astepta la schimbari mari in sfera domestica, motiv pentru care trebuie sa fiti pregatit sa va acomodati la nevoile celorlaltor membri ai familiei sau ale persoanelor care locuiesc cu dumneavoastra. S-ar putea sa fie o perioada in care decideti sa eliminati rutina de zi cu zi si sa cautati noi tipare pentru viata dumneavoastra. S-ar putea sa fie schimbari care necesita cheltuieli sau renovari in casa dumneavoastra. Aceasta este o schimbare mare, care necesita multa planuire din partea dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca va simtiti criticat si daca va deranjeaza cuvintele insensibile ale unui prieten, trebuie sa va luati inima in dinti si sa rezolvati situatia. Simtiti ca exista un motiv profund, dar poate ca doar faceti din tantar armasar. Autocontrolul nu este usor, dar este foarte util.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ceva ce spui sau comunici s-ar putea intoarce impotriva propriilor tale interese. S-ar putea sa ai un conflict cu o persoana mai in varsta sau cu o figura autoritara. Pregateste-ti niste replici.







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca aveti emotii in ceea ce priveste banii, s-ar putea sa aveti niste discutii cu partenerul/partenera pe marginea acestui subiect. Ascultati-va partenerul pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate in ceea ce zice.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții