Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on joi, 5 aprilie 2018 | 05:40


Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista un avantaj in a fi invizibil uneori- nu poti sa fii privit de ochii curiosi ai celorlati. Este total opusul tendintei tale natural, dar pe moment iti este bine, caci prefer sa nu fii observant si sa nu ii lasi pe ceilalti sa isi bage nasul in problemele personale.


Horoscop pentru femeia din Taur

Progresele stabile trecand peste anumite traditii , imbunatatind si modernizand sunt la ordinea zile. Ca atunci cand renovezi o cladire, tot ceea ce construiesti trebuie sa fie in legatura cu toate celelalte si totusi sa poata fii schimbat, asa incat sa obtii atat ceva matur, cat si ceva stabil.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Adu suport pentru ca actiunile tale sa transforme visurile in realitate si lasa-i pe ceilalti sa iti fie alaturi. Ambitia este un tonic major, iar cand este impartasita, toata lumea si-o insuseste. Sentimentul ca poti face orice ajunge la cote maxime si ceea ce parea irealizabil poate ajunge sa fie foarte apoape. Bucura-te de senzatie si incearca sa o implementezi cat de mult poti si celorlalti.






Horoscop pentru femeia din Rac

Poate te gandesti la un imprumut, dar nu ai starea de spirit adecvata pentru a lua o decizie. Adevarata problema este iti doresti un stil de viata luxos fara provocarile si recompensele corespunzatoare unei muncesti asidue. Incearca sa te gandesti la un mod traditional de a munci din greu, inspiratie si sa faci ceva economii inainte de a apela la un imprumut.


Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa nu te poti concentra pe ce faci acum. Iti este greu sa iei decizii bune la locul de munca. Cei din jur te vor enerva, asa ca pastreaza-ti calmul, mai ales la inceputul zilei.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este timpul in care se apropie cel mai mult "cele trei ceasuri rele". Este foarte probabil sa racesti, sa nu-ti fie appreciate meritele sau sa fii ignorant. Energia este scazuta si eforturile sunt ineficiente- fie incerci de doua ori cat de puternic poti, fie amani pe maine si astepti imbunatatiri. Iti vei reveni rapid.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa te lupti pentru mai multi bani si sa justifici ca ii meriti. Chiar daca muncesti foarte bine, concurenta este acerba si trebuie sa intelegi ca angajatorul are nevoie de calitate superioara in schimbul banilor pe care ii ofera. Este normal sa fii nervos daca nu te-ai pus in locul lui. Daca vei face acest lucru, totul iti va fi mai clar si vei fi mai putin deranjat de procesele implicate in drumul catre imbogatire.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu-ti mai poti ignora sentimentele prea mult timp, in special cele care zac acolo de mult timp. Daca ai problem personale nerezolvate care acum ies la iveala, trebuie sa le descoperi cauzele pentru a-ti imbunatati relatia si a merge mai departe. Puterea ta persoanala este mare momental, dar trebuie sa iti canalizezi energiile in mod correct pentru a da la o parte pe cei care iti poarta resentimente.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este o perioada uimitoare pentru ca simti ca tu si imaginatia ta nu au limite si ca acum ai sansa sa explorezi imposibilul sis a-l transformi in realitate. Poti sa intalnesti pe cineva care te inspira in acest sens , dar fii pragmatic in toate circumstantele, pentru ca acest nou entuziasm trebuie sa fie temperat cu ratiune. Incepe un nou ciclu in care iti poti implementa ideile.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o perioada in care trebuie sa-ti evaluezi progresele si sa te gandesti sa semen ceva ca sa ai ce roade sa culegi mai tarziu. Ia in considerare consecintele unor noi provocari. Poti sa faci fata unor proiecte suplimentare? Poti sa le faci loc in agenda ta incarcata fara sa te stresezi si fara sa-ti afecteze sanatatea?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Familia si casa sunt in centrul atentiei acum, incalci orice tipar vechi trece prin schimbari irevocabile: timpul curge intr-o singura directie. Investitii imobiliare iti ofera recompense. Este posibil sa-ti schimbi resedinta.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi nu este momentul sa te relaxezi caci pot aparea obligatii care nu suporta aminare si iti pot modifica planurile de azi. Pot aparea indatoriri dar daca le rezolvi poti sa-ti termini treburile si iti ramane timp si de distractie. Tine-te de cuvant dar nu uita sa-ti faci loc si de distractie mai incolo

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții