Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on luni, 16 aprilie 2018 | 05:48


Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este timpul sa iti intinzi aripile sis a calatoresti, daca este nevoie. Noi locuri te cheama. Planetele ate influenteaza sa faci calatorii si exista creativitate intelectuala, noi dorinte si nevoia de o provocare cultural in viata ta. Anumite carti si informatii iti stimuleaza mintea pentru a urca pe noi inaltimi.

Horoscop pentru femeia din Taur

Vei gasi sprijin nou din partea unoror experti care vor vrea sa te integreze in grupul lor. Pari autoritar si este o buna oportunitate sa devii un fel de profesor si sa iti folosesti intelepciunea pentru a-i ajuta pe ceilalti sa faca pasi mari in viata lor. Este de asemenea vremea sa primesti bani si sa ii reivestesti cu atentie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va faceti sperante prea mari daca planuiti o intalnire cu unul sau mai multi prieteni la dumneavoastra acasa. Cu cat va asteptati la mai multe, cu atat veti fi mai dezamagit. Trebuie sa planificati cu grija si, eventual, sa va aflati cateva informatii despre cei cu care va veti reintalni. Astfel, veti putea multumi atatea persoane cate vreti.







Horoscop pentru femeia din Rac

Este perioada luni cand primesti un surplus de energie fizica, din interior spre exterior. Asta iti permite sa avansezi rapid. Lucrurile vor decurge asa cum vrei, fara sa fie nevoie sa le fortezi. Cateva zile vei avea cateva atu-uri in maneca, foloseste-le.

Horoscop pentru femeia din Leu

Legarea de noi prietenii si relatii pozitive cu oamenii sunt lucruri primordiale pentru increderea in sine. Unele esecuri recente la acest capitol te pot face sa fii reticent in a face primul pas. Scapa de trecut, indeparteaza orice idee prconceputa despre ceilalti si reiinnoieste-ti increderea jucand un joc. Nu vei sti niciodata pana nu incerci.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta perioada, va este mai usor sa va consolidati legaturile emotionale cu cei pe care ii iubiti. Firea dumneavoastra compatimitoare capata contururi noi. Din cauza ca dorinta de a-i proteja pe cei la care tineti va stapaneste, cei din jurul dumneavoastra se vor simti in siguranta in prezenta dumneavoastra. Membrii familiei vor avea rezultate exceptionale in toate domeniile de activitate, datorita bucuriei ce se resimte in cadrul familiei.





Horoscop pentru femeia din Balanță

In aceasta perioada este posibil sa joci rolul unui dascal. Esti versatil in hobby-uri si talente. Poti sa-ti oferi serviciile unui centru educational. Pe plan sentimental nu stai prea bine, iti cauti parteneri de viata care sa fie extroverti, sportivi si la acelasi nivel intelectual.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa-ti pierzi multi prieteni incercand sa ii convingi pe toti ca ai dreptate, chiar daca asa este. In ziua de astazi trebuie sa-ti prezinti ideile intr-un mod cat mai frumos posibil. De fapt, nu conteaza ce spui, ci cum o spui pentru a-i multumi pe interlocutori. Astazi vei avea un program foarte incarcat care va necesita odihna corespunzatoare ulterior.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Oficialii guvernului, un parinte sau prieteni cu atitudini foarte serioase s-ar putea sa te ajute. S-ar putea sa ti se recunoasca niste eforturi din trecut. Este momentul sa-ti revizuiesti planurile de viitor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu este o perioada propice investitiilor (sau sa risipesti) orice. Orice vei investi a avea tendinta sa esueze. Bazaza-te pe propriul portofel si pe emotiile tale si asteapta o perioada mai favorabila sa iti etalezi ce ai tu mai bun. Nu risipi bani sau sentimente.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa iti diversifici strategiile de investitii sau de venituri chiar acum, caci investind intr-o singura directive nu este ceva sigur pentru viitorul tau. Cineva caruia nu ii acorzi prea multa atentie de obicei, si de al carui sfat ai nevoie, poate veni astazi cu o idee pe care ar fi bine sa o asculti.





Horoscop pentru femeia din Pești

Poate v-a fost frica in ceea ce priveste banii si siguranta, mai ales daca ati avut un obstacol la locul de munca sau in cariera. Cu siguranta ca acesta este un test, care va va face nu numai sa cheltuiti mai cu cap, dar si sa ajungeti sa aveti mai multa incredere intr-o forta superioara, care spune ca in final totul va fi bine. Restabiliti-va sistemul de valori, fiindca are o influenta majora asupra fluctuatiilor dumneavoastra de personalitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții