Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 2 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on luni, 2 aprilie 2018 | 05:53


Horoscop pentru femei de azi Luni 2 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa auzi niste vesti despre problemele de sanatate ale unui prieten sau ruda. Din aceasta cauza va trebui sa-l/o visitezi, sau cel putin sa ii trimiti un cadou sau o vedere ca sa-i imbunatatesti starea de spirit.



Horoscop pentru femeia din Taur

In perioada urmatoare, veti avea parte de o imbunatatire in ceea ce priveste energiile dumneavoastra romantice si sexuale. Toate relatiile personale va atrag atentia si sunt alese in defavoarea unor interese personale ale dumneavoastra, astfel incat sa existe armonie.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunt cateva provocari in present in gospodarie care pot devein problematice. Va trebui sa faci niste eforturi , eventual sa oferi un mic cadou sau recunoscandu-ti partea de vina in aceasta drama. Recunoscand asta nu inseamna neaparat ca "pupi in fund" , ci ca rezolvi situatia mai rapid. Provocarea zilei este sa iti calci pe orgoliu.







Horoscop pentru femeia din Rac

Increderea este cuvantul cheie acum , asa ca daca simti ca este in regula, mergi inainte si ceilalti de vor urma. Unui succes este posibil sa ii urmeze un altul, asa ca atunci cand simti ca esti pe val, ai incredere in instinctele tale si actioneaza. Ai sanse mari de a reusi. Sunt favorizate proiectele pe termen lung.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este probabil sa faci ceva distractive in seara asta desi ai prefera sa faci altceva. Daca nu ai cum sa scapi va tebui sa ceri ajutorul unui prieten.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai o relatie buna cu sefii, persoanele din pozitii de conducere si cu publicul in general. Este timpul sa iei legatura cu cei care te pot ajuta sa te ridici la un statul social mai inalt. Poti sa primesti recunoastere pentru o realizare personala.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Exprimandu-ti sentimetele, acestea se vor intensifica, asa ca sa nu iti fie frica sa spui tot ce vrei din inima. Cuvintele tale nu iti vor dauna, si exprimandu-le, le vei simti mai reale. Lumea ta interioara are contact cu cea exterioara fara prea multa galagie, asa ca sinceritatea este binevenita.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Valoarea marfii depinde de disponibilitatea sa. Ar trebui sa te gandesti ca esti prea cheltuitor pentru tine, ci mai degraba sa iti creezi un system de valori ca sa nu fii la cheremul cuiva.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ridica-ti standardele vietii amoroase si ale prieteniei, chiar daca simti ca treci printr-o perioada foarte grea. Secretul atractiei unei iubiri superioare este sa-ti imbunatatesti increderea in tine pentru ca altii sa vada ca meriti. Nu te multumi cu locul doi pentru ca nu vei primi satisfactie deplina niciodata din aceasta postura.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Stii exact ce vrei sa faci, dar exista multe lucruri care iti distrag atentia in acest moment. Probabil ca te intrebi de ce te-ai indepartat atat de mult de ceea ce stii ca este alegerea ta cea mai buna, atat vocational, cat si spiritual. Toate aceste distractii sunt necesare pentru a lega toate piesele puzzle-ului care iti va aduce succese in viitor. Incearca sa-ti largesti orizonturile.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Noi responsabilitati financiare iti vor iesi in cale si iti vor solicita mai multa energie dar te vor ajuta sa-ti evidentiezi meritele. Este important sa verifici de doua ori inainte sa semnezi, caci pot sa te afunzi mai mult decat te-ai astepta. Citeste bine contractul.








Horoscop pentru femeia din Pești

Munca ta poate fi o urgenta contradictorie in viata ta momentan, si relatia ta cu oamenii de la locul de munca iti poate domina mult gandirea astazi. Relaxeaza-te in weekend-ul care se apropie si nu lasa munca asidua din timpul saptamanii sa te afecteze. Nu te mai gandi atat de mult la munca, ci mai bine te-ai gandi cum sa te distrezi cat mai bine.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții