Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on luni, 23 aprilie 2018 | 06:12


Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Intuitia este puternica o perioada si exista sansele ca o banuiala pe care o aveti sa fie adevarata, chiar daca nu sunteti sigur cu totul si chiar daca nu aveti un motiv intemeiat sa credeti acel lucru. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor-antene, care sunt, de obicei, in pas cu ce simt cei din jurul lor.





Horoscop pentru femeia din Taur

Nu trebuie sa va fie frica de dragoste, care este puternica si potenta, fiindca sunteti pregatit de o relatie mai profunda. Dar s-ar putea ca frica sa se puna in calea energiei captivante care va face sa va placa de cineva in aceasta perioada. Amintiti-va ca puterea de vindecare a dragostei adevarate poate aduce satisfactii atat materiale, cat si emotionale. Fiti deschis la ce va scoate universul in cale.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca vi se pare ca nu primiti destul din relatia dumneavoastra, de ce mai pierdeti timpul? Nu simtiti ca puteti mai mult? Cautati-va un angajament nou, fiindca, momentan, bateti pasul pe loc.









Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti din ce in ce mai mult nevoia de a fi in centrul atentiei � din cauza pasiunii de a da cadouri si de a fi apreciat. S-ar putea sa fie o faza deschisa, imaginativa si idealista, o perioada la care veti privi in urma cu mandrie si bucurie. Fiti cat puteti de bun si incercati sa pareti si mai bun, daca asa va spune inima.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca exista anumite probleme care te fac sa te inchizi in tine, asta va crea un haos in relatiile cu ceilalti. Trebuie sa impartasesti cu partenerul starile prin care treci si sa un lasi ca tensiunea sa se inteteasca. Este o idee buna sa iesi cu persoana pe care o iubesti si sa te folosesti de aceasta ocazie pentru a elimina tensiunea si a-ti impartasi sentimentele.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fii rapid si dezlantuie-te si da la o parte micile erori din dosar. Ceea ce oamenii nu stiu nu ii poate rani, dar viitorul tau poate depinde de ceea ce altii stiu, asa ca ai grija. Fii pregatit sa sacrifice mai mult timp pentru a rezolva ceea ce trebuie, caci sansa bate la usa ta.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti nevoie de niste impulsuri rapide si de niste rapsunsuri pozitive la o oferta de dragoste, daca vreti ca o relatie stabila sa se nasca. Daca va abtineti si va autopedepsiti, ratati o ocazie vitala. Daca aveti impresia ca nimeni nu sta cu ochii pe dumneavoastra, va inselati. Faceti-va o impresie mai buna despre dumneavoastra.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Linistea din afaceri si parteneriate iti domina viata personala. Afaceri sunt in special profitabile in aceasta peritada daca da-i tot ce ai mai bun din tine. Dragontea, totusi se contureaza in relatiile personale si ar tebui sa-ti faci niste timp sa re-evaluezi impactul pe care il are viata profesionala asupra acestui aspect din viata ta.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Independenta financiara este un scop, dar este de multe ori mai bine sa te joci cu banii altora, decat cu ai tai. S-ar putea ca jonglarea cu banii altora pentru interesul propriu sa va ajute foarte mult.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtiti dorinta urgenta de a scapa temporar din realitate, cautand locuri ascunse pentru a va izola fie psihic, fie fizic. Va doriti sa scapati de toate elementele confuzante care se afla in jurul dumneavoastra in aceasta perioada.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti vedea ca pe masura ce calatoriti mai mult, cu atat stiti mai multe, fie ca distantele le parcurgeti cu trupul sau cu mintea. Luna urmatoare va puneti in cap sa mergeti in locuri pe care nu le-ati mai vizitat. Nu trebuie sa faceti planuri detaliate, mergeti unde simtiti.








Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca timp de o luna sau doua sa va treaca prin cap mai multe idei marete si indraznete, indemnandu-va sa va duceti undeva, dar ar fi mai bine sa va analizati situatia inainte de a porni la drum. S-ar putea sa va aflati intr-o lume gresita � sau s-ar putea sa nu.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții