Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 9 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on luni, 9 aprilie 2018 | 07:46


Horoscop pentru femei de azi Luni 9 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cand ai stabilit un plan de actiune, pune-l in aplicare si ceilalti te vor urma. Cuvinte puternice exprimate intr-o maniera prietenoasa � asta este regula momentului. Un concept autoritar curate terenul mai bine decat un razboi, dovedind ca un stilou este mai puternic decat o sabie. Stabileste-l acum si ai grija s ail pui in aplicare!

Horoscop pentru femeia din Taur

Se poate sa intalnesti o persoana incitanata sau sa iesi cu un grup de prieteni. De multe ori oamenii isi cumpara o masina noua sau experimenteaza ceva nou sub aceste influente planetare. Poate aparea o schimbare de directie care sa genereze entuziasm pe masura ce procesul de maturizare incepe sa aiba prioritate in fata celorlalte incercari. Faptul ca traiesti din plin si ca iti asumi anumite riscuri sunt alte calitati de ale tale la momentul asta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nevoia de a actiona sau a gandi impetuos aduce si riscuri si oportunitati. O schimbare brusca de directie sau o noua directie te pote aduce intr-o pozitie avantajoasa, sau dimpotriva inferioara. Dar atata timp cat este bine gandita, asuma-ti riscul si vezi ce se intampla- daca nu risti nu castigi.





Horoscop pentru femeia din Rac

Intervine un eveniment major care marcheaza sfarsitul unei perioade de formare si inceputul independentei. Esti de unul singur, iar acest lucru marcheaza inceputul unui grad mai mare de responsabilitate si de atentie. Este cazul sa iti revizuiesti atitudinea, gandurile si scopurile.

Horoscop pentru femeia din Leu

Trebuie sa te gandesti bine cand vine vorba de schimbari in viata ta si trebuie sa stii ca mutatul are si dezavantaje. Poate ca ti se va parea locul in care te muti mult mai bun, dar nu tot ce zboara se mananca. Analizeaza cu multa atentie inainte de a lua o decizie.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Asteapta-te la un test serios, daca simti ca lucrezi sub presiune 24 de ore pe zi. Scapa de toata greutatea inutila si calatoreste cu strictul necesar de care ai nevoie pentru a-ti indeplini misiunea. Acorda-ti timp suplimentar pentru toate, caci opririle neprogramate sunt la ordinea zilei.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi te intalnesti cu oameni de success si cu influenta. Pot exista cateva ocazii sa interactionezi cu oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, avand ca rezultat o avansare in cariera. Pot aparea gastiguri substantiale si promovari datorita relatiilor cu persoane in functii inalte. Asta poate avea legatura si cu un bunic sau bunica care este influent/a in cadrul comunitaii si care te poate ajuta sa avansezi usor in viata.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

O relatie importanta, o persoana mai in varsta sau o autoritate va fi in prim plan astazi. S-ar putea sa intampini opozitie, si atunci va fi nevoie de compromis sau negocieri din partea ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Probabil va fi o zi frustranta in ceea ce priveste activitatile legate de munca. S-ar putea sa te certi cu seful tau sau sa iei decizii proaste. Incearca sa te folosesti de ratiune si judecata practica in mod echilibrat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai incredere in instinctele tale, ele nu te vor dezamagi. Nu iti asuma riscuri foarte mari, dar fii sigur ca vei iesi castigator daca iti asumi riscuri minore pot. Dupa un success urmeaza un altul.Norocul se dezvalui un moment intr-o anumita perioada, si cu multa rabdare poti sa construiesti un edificiu al fericirii. Poti fi norocos fara sa ai crezi in noroc.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

In aceasta perioada iti vin in cap multe idei legate de afacerile imobiliare. Poate vrei sa faci un imprumut sa-ti cumperi o casa sau poate vrei sa treci la o a doua ipoteca. Nu-ti lasa emotiile sa-ti copleseasca ratiunea atunci cand vine vorba de cheltuit.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ai o dorinta puternica de a intra intr-un parteneriat nou, doar ca ti se pare ca sunt prea multe forte care ti se impotrivesc. Din cand in cand, te impiedica si natura si trebuie sa te gandesti de ce se intampla acest lucru si sa iei in calcul varianta ca poate chiar tu iti pui bete in roate. Ai nevoie sa meditezi atent si sa nu actionezi deloc impulsiv.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții