Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on marți, 10 aprilie 2018 | 08:21


Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu puteti avansa la ceva mai bun pana cand nu renuntati la circumstantele actuale. Lumea trebuie sa se roteasca pana ca ziua sa se sfarseasca. Mai exista posibilitatea sa o luati complet de la capat, dar acest lucru trebuie sa se intample cand aveti deja o fundatie solida, care reflecta atitudinea pe care o aveti in relatiile amoroase.


Horoscop pentru femeia din Taur

Exista o intensificare a energiilor in relatia ta, un flux benefic de vibratii si apropiere fizica intre voi. Desi initimitatea fizica este prima pe ordinea de zi, trebuie sa fie acompaniata de interactiunea profunda dintre voi pentru a te simti complet implinit. Vei avea nevoie de strategii psihologice pentru a-ti adduce partenerul la nivelul emotional la care vrei astazi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Noi context emotionale iti cer sa pasesti cu grija si sa oscilezi catre noi sensuri, asa ca nu astepta aceeasi minge la mijlocul terenului! Pandeste daca cineva din exterior iti arunca un indiciu. Ai grija la primele tale reactii, caci poate nu sunt cele mai bune. Ar fi bine sa ai si un plan B.






Horoscop pentru femeia din Rac

Planetele iti aduc fobii, neincredere sau traume relationate cu copilaria ta care au nevoie de vindecare, in special acestea au legatura ca mama ta. Nu este ceva nou, dar se scurge usor din cutia Pandorei a subconstientului si acum. Este timpul sa te confrunti cu ele. Este un moment prielnic sa te concentrezi asupra psihicului.


Horoscop pentru femeia din Leu

Este timpul potrivit sa te duci la un control medical, ca o masura preventive. Protejeaza-te impotriva oricaror factori de risc. Te simti slabit, lipsit de energie.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca intr-o pozitie cu autoritate stilul tau autoritar trebuie sa fie inclusiv. Adu-ti aminte ca doar carmuiesti barca nu o faci sa si avanseze. Abilitatile tale de a gasi calea corecta au are precizie si daca o arati ceilalti o vor urma. Nu presupune nimic, actioneaza in urma observatiilor de azi.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Un vis, sperante mici ce devin mari asteptari, asta este drumul care te duce spre pestisorul de aur aflat la capatul curcubeului. Fanteziile isi au locul lor, dar realizarea unor visur, ceea ce mai de mult parea imposibil, este posibila acum.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Uneori, faptul ca te concentrezi pe lucrurile marunte te face sa nu vezi aspectele importante, faptul ca iti este destinat un viitor financiar maret. Incerc sa iti spun ca nu trebuie sa acorzi prea multa importanta sumelor mici. Fii mai generos si ofera fara a-ti fi frica de ce poti pierde.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi nu trebuie sa iti sustii punctul de vedere. Situatia poate sa fie confuza, dar astazi e o zi in care ceilalti trebuie sa aiba un cuvant in plus fata de tine. Exista momente in care chiar nu ai nicio influenta peste ce vor spune ceilalti, asa ca nu o lua ca pe ceva personal.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti foarte motivat sa iti imbunatatesti relatia personala si eforturile tale s-au concentrat foarte mult in aceasta directive. Secretele succesului in viata personala nu consta in a juca de unul singur si de a fi insensibil la faptul ca partenerul tau nu se simte la fel de increzator si competitiv ca tine. Arata-i astazi putina consideratie persoanei pe care o iubesti..




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este momentul sa te duci spre ce iti doresti, fara a te opri. Esti mai agresiv si mai competitiv decat de obicei si incerci sa arati altor persoane ca poti fi o provocare. Nu exista recompensa fara risc, iar tu, acum, iti asumi aproape orice risc.







Horoscop pentru femeia din Pești

Cauta-ti echilibru pentru viata emotionala pentru a nu-ti disipa toate energiile. Nu te implica in problemele celor carora le vrei binele, doar ofera-le instrumentele necesare sa si le rezolve singuri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții