Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on marți, 3 aprilie 2018 | 05:37


Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este important sa iti arati autoritatea, gratia si stabilitatea in a menevra situatiile dificile care apar. Energii subite si volatile explodeaza in jurul tau. Circumstantele sunt schimbatoare dar exista oportunitatea sa iti dovedesti capacitatea de adaptare astazi.




Horoscop pentru femeia din Taur

Orice ajustari decizi sa faci asupra stilului tau de viata sau al modului de gandire poate avea impact asupra modului in care filosofiile tale se contureaza si au success. Esti in general constient de nevoile celorlalti, dar s-ar putea sa fie necesar sa iti folosesti ideile caci s-ar putea sa auzi un strigat de ajutor. In ceea ce priveste situatia financiara, lasa-ti cartile de credit acasa, preferabil intr-un loc in care sa nu le mai poti gasi o vreme.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prieteniile si activitatile de grup primeaza acum. Nimic nu este gratis asa ca va trebui sa pui in balanta calitatile si defectele fiecarei cunostinte in acesta perioada. Poti sa ajungi la un echlibru intre a da si a lua si orice eveniment social iti va aduce beneficii.








Horoscop pentru femeia din Rac

O teama nedefinita, o umbra dintr-un vis te poate sepria, dar scapa pur si simplu de ea, caci altfel nu vei reusi. Daca vei proceda ca si cum ai fi vrajit de ea, nu se va intampla nimic bun, caci nu este decat o amintire. Cand vei intalni un semn de oprire, inseamna ca este cu un motiv. Uita-te in toate directiile si apoi actioneaza.




Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele financiare si grijile legate de resursele materiale va consuma total. Chiar daca invatati despre o metoda noua de a castiga mai multi bani, s-ar putea si sa fiti prea generos sau extravagant.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Tocmai te-ai decis sa iti asumi anumite riscuri in relatie si poti sa simti ca destinul karmic te cheama. O parte din provocarile vietii o reprezinta chiar abordarea lucrurilor care nu sunt neaparat bune pentru tine. Stii ce ai de facut si chiar daca elementele neplacute ale unei personae sunt evidente, tu poti allege sa iti petreci timpul cu ea.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Aerul general al zilei este innorat, dar nu neplacut. Profita de mediul rational si relative stabil pentru a repara si a face vechile prietenii cat mai solide si bate-ti prietenii cu palm ape spate. Usoarele Laude sunt suficiente, nu exagera , pentru ca va parea suspect. Greseste pe latura sigura, si ceilalti vor face la fel.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca esti tentat sa stai pe acasa si sa visezi la cai verzi pe pereti, este momentul ideal sa o faci. Nicaieri nu-i ca acasa si vei descopri niste momente de creatvitate in armonie si imprejurimi relaxate. Daca totusi ai tendinta sa schimbi ceva, gandeste-te bine si aman-o pe alta data.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atat de aproape si cu toate astea atat de departe... Descoperi ca, asemenea regelui Tantalus, strugurii pe care ii cauti sunt sub degetele tale. Nu te stradui sa te intinzi, fii multumit cu ce iti este la imdemana, pana cand strugurii se vor apropia, ceea ce se va intampla. Pastreaza o atitudine pozitiva, asa ca atunci cand vor cadea in poala ta, sa nu fie struguri acri.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te implici prea mult emotional in legatura cu situatia ta financiara si cu cat iti faci mai multe griji, cu atat atragi mai multe dificultati. Trebuie sa ai mintea limpede atunci cand cauti noi strategii pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Astazi este o zi excelenta pentru a face asta, atata timp cat nu-ti pierzi capul.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Radiezi din cauza dragostei zilele astea? Impartaseste sentimentele pozitive. Este posibil sa petreci aceste momente de tandrete cu cei dragi, sau poate cu copii. Dragostea pluteste in aer. Cumparaturile sunt distractive. Aliniametul stelar te ajuta sa-ti promovezi afacerile si sa negociezi cu calm. Poti sa te bucuri de mancare si bautura buna dar ai grija sa nu exagerezi.









Horoscop pentru femeia din Pești

Gesturile spontane si subite de dragoste te fac sa faci ceva complet ciudat pentru a-l impresiona pe cel de care esti indragostit. Si il vei impresiona. Intra in magazinele pentru cadouri si vei gasi ceva complet nou si neconventional. O zi plina de suprize pentru cei pe care ii iubesti si distractive pentru tine.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții