Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 4 aprilie 2018 | 05:40


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Achizitiile frivole sunt greu de evitat astazi, iar o risipa de ultimo moment poate fi de neevitat. Cheltuieste banii aceia pentru oamenii pe care ii iubesti. Desigur ca intentia conteaza, nu marimea sau valoarea cadoului.

Horoscop pentru femeia din Taur

Mesajele sunt in drumul lor spre tine, asa ca elibereaza-te si fii gata sa raspunzi unor surpinzatoare si mult asteptate missive. Este sufiecient sa fii tu inusuti si ceilalti vor vedea ca esti plin de idei bune. Comporta-te dupa cum iti dicteaza pespicacitatea ta si astazi se va dovedi ca ai actionat bine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evita excesul si exagerarea acum, caci vei avea sentimentul ca poti sa faci mai mult-poate sa mananci mai mult-decat ar trebui. La munca, te poti simti un pic aglomerat/a, pe masura ce problemele se multiplica iar timpul de rezolvare se diminueaza. Totusi o data ce ai terminat, vei putea sa-ti privesti cu mandrie realizarile.





Horoscop pentru femeia din Rac

Vei fi un punct de sprijin pentru cineva mai tanar si mai putin experimentat decat tine. Vei gasi o legatura cu problemele pe care le are aceasta persoana, iar ea, in schimb, va simti ca i-ai luat o piatra de pe inima cand ii vei arata ce sa faca. Daca nu te implici, ii faci un deserviciu. Nu subestima puterea pe care o ai in ajutarea cuiva care trece printr-o pasa proasta.

Horoscop pentru femeia din Leu

Poate iti doresti ceva atat de mult incat deja simti cum e sa ai, dar imaginandu-ti exact cum va fi este o problema spinoasa, intr-adevar. Tendinta sa fii prea pretentios si critic cu ceea ce iti este prezentat poate ucide gasca ce zace in interiorul oualor de aur, asa ca daca nu poti avea pe de-a-ntregul, bucara-te ca ai jumatate.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este dificil sa lasi sa plece anumiti oameni din viata ta, mai ales ca trecutul este plin de amintiri cu ei si te-ai obisnuit cu ei. Ai putea sa incerci sa practici "amnesia" spiritual- inseamna ca pe moment trebuie sa uiti de acea persoana si de toate amintirile care te leaga de ea. Pe cat pare de greu de realizat, trebuie sa incerci acest exercitiu si sa vezi ca vei avea rezultate.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Te-ai putea simti cumva prostit cand accepti o invitatie la o intalnire oara sau la o petrecere rapida, dart e vei distra, cu toate acestea, daca intri in atmosfera. Exista sanse sa intalnesti pe cineva care sa iti placa foarte mult.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai parte de multe discutii si esti receptive la ceea ce iti spun prietenii. Fii pregatit sa fii deschis la noi concept si sa aplici principiile acestea problemelor tale existentiale, care se pot rezolva astfel rapid si efficient.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Probabil ca vei vrea sa iti vezi de viata personala si de persoana iubita. Dar vei decoperi ca acesta optiune iti va periclita eforturile profesionale. Va trebui sa negi sau sa inlaturi zvonuri care au reiesit din faptul ca esti foarte secretos/oasa in privinta vietii private.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai retineri cand trebuie sa lucrezi la potential maxim si asta poate avea legatura cu niste tare ale copilariei. Prin urmare daca te confunti cu problemele din copilarie vei putea sa depasesti unele dintre obstacolele care se pare ca te trag inapoi sau te nu te lasa sa evoluezi. Poti sa duci lucrul la bun sfarsit indiferent de obstacole.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi trebuie sa gestionezi cheltuielile destinate transportului si cele destinate achizitionarii echipamentelor. S-ar putea sa cheltuiesti mai multi bani decat ai cheltuit pana acum. Pe produse de ingijire si sanatate- nu neaparat pentru tine dar este posibil sa fie pentru partenerul de viata sau un animal.





Horoscop pentru femeia din Pești

Este o perioada foarte buna pentru a primi ceea ce doresti doar purtandu-te intr-un mod dominator fata de ceilalti. Vei avea o putere care cu greu poate fi refuzata, atata timp cat incerci sa vorbesti persuasive. Este mana de fier intr-o manusa de catifea � cheia succesului in aceste timpuri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții