Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 18 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 18 aprilie 2018 | 05:44


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 18 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Norocul apare, uneori in ultimult moment, exact cand o factura neplatita incepe sa va ingrijoreze. Acest tip de protectie poate veni sub forma unui cec uitat, a unui bonus, a unei tombole sau in urma unui concurs de bingo. Se pare ca norocul va apara de stresul financiar in aceasta perioada.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca sunteti casatorit si va este greu sa va satisfaceti ginerele, nora, sau cealalta parte a familiei, este momentul sa faceti un pas in spate si sa nu mai raspundeti la ce vi se cere. Aveti mai mult control decat credeti, dar va doriti sa fiti privit drept Doamna Dragut. Nu va mai prefaceti si actionati doar dupa cum va spune inima.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

O aventura de munca sau de afaceri va da roade in curand, dar asta nu inseamna sa va grabiti sau sa va implicati in cine stie ce activitati de imbogatire subita. In timpul acestui ciclu planetar, puteti face mai multi bani de care sa va bucurati. Apucati-va de acum de acel plan nou de afaceri si bucurati-va de banii ce vor urma.









Horoscop pentru femeia din Rac

Ai mintea si discursul clare. Aceasta abilitate poate deschide usa vorbitului in public, a jurnalismului sau a instructajului. Trebuie sa ai grija sa nu-ti consumi energiile implicandu-te in mai multe activitati decat poti sa duci la bun sfarsit. Nu semna documente legale cand esti stresat.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vocatia ta din prezent necesita mai mult antrenament sau studii pentru a-ti asigura progrese ulterioare. Nu te ingrijora prea tare in privinta detaliilor si a perfectiunii pentru ca iti poti inrautati sanatatea. Starea ta de spirit iti poate afecta conditia fizica.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este o perioada propice sa te hranesti din creativitatea altora cand resursele tale de inspiratie sunt secate, te vei simti eliberat/a. Vei vrea deasemenea sa capeti resurse mai consistente, pe plan spiritual si financiar, sa iti insusesti o parte din surplusul celorlalti de energie.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi nu sunt cele 15 minute de glorie ale tale, desi este posibil sa sximti asta, asa ca ia lucrurile in serios si da-ti silinta. Schimbarile in cariera sunt favorizate in aceste zile asa ca nu lasa ocazia sa iti scape si da-ti silinta sa faci cat mai mult. Cea mai buna imagine a ta nu este una de om agresiv, ci una in care esti generous, bun si plin de compasiune.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va simtiti foarte enervat si plictisit de rutina zilnica in aceasta perioada. Ideile dumneavoastra creative sau artistice pot fi nerealiste sau iesite din comun, fapt care duce la probleme cu munca, prietenii sau relatiile sociale. S-ar putea sa va decideti, din senin, ca prietenii dumneavoastra vechi au o influenta negativa asupra libertatii dumneavoastra; astfel, fie veti schimba ceva, fie veti scapa de ei.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se pare ca exista un grad mare de stimulare nervoasa, combinata cu o mentalitate hiperactiva. Nu vreti sa fiti direct si acid cand vorbiti, dar natura impulsiva va face sa luati decizii pripite, in loc sa va ganditi la ce simt ceilalti. S-ar putea sa intreceti masura printr-o iesire nervoasa ca reactie la remarcile nevinovate pe care le pot face altii.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi, drumul pe care il planuiai s-ar putea sa fie deviat; totusi, nu este ceva tau, pentru ca vei afla noi moduri de a rezolva problemele si de asemenea vei cunoaste noi oameni care sa tea jute. Este momentul sa incepi sa te reinventezi pentru ca intuitia si viziunile tale sunt foarte puternice.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti o atitudine optimista care va va permite sa va atingeti obiectivele fara prea mult efort. Radiati de fericire si entuziasm, fapt care va va creste popularitatea si probabilitatea de a primi favoruri din partea celor care va plac. S-ar putea sa fiti, insa, un pic cam lenes si cam comod. Optimismul va va face sa nu fiti atent la detalii.







Horoscop pentru femeia din Pești

Esti foarte ingrijorat de ce a spus sau a facut cineva in trecut si problema este ca nu mai poti face nimic in aceasta privinta. De ce iti complici viata? Lasa trecutul sa dispara si priveste in prezent. Iti vei aminti lucruri neplacute din trecut intalnindu-te cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții