Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 25 aprilie 2018 | 06:06


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In prezent, sunteti stapan pe sine si cereti prea mult de la dumneavoastra. Aveti tendinta sa va tineti adevarata natura ascunsa si sa va indoiti de puterea si capacitatile dumneavoastra interioare. Va veti opune multor situatii pentru ca veti dori sa luati chiar dumneavoastra initiativa. Mania si frustrarea pot fi probleme mari, mai ales daca munciti cu persoane de care depindeti. Astazi mai bine munciti singur.


Horoscop pentru femeia din Taur

Limitati-va spatiul casei si separati-l de restul lumii. Faceti distinctia dintre sanctuarul dumneavoastra si lumea din exterior. Daca spuneti ca inima dumneavoastra este casa dumneavoastra, ganditi-va bine cui ii permiteti sa intre in ea. Puneti semne clare pentru ca ceilalti sa stie pana unde au voie sa intre.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea ca cineva sa-ti arate o latura personala care nu-ti convine. Daca ii faci un compliment negandit, s-ar putea sa si-o ia in cap. Stai linistit, insa: chiar si cel mai increzator personaj se dovedeste a fi om. Acestea fiind spuse, prietenia se refera la acceptarea bunelor si relelor altor persoane, nu?






Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti grija sa nu va puna piedica lipsa increderii in sine pe parcursul acestei luni � asta inseamna sa faceti ce stiti cat mai bine si sa sariti peste experimente. Incercarile repetate de a imbunatati situatia, de obicei, o strica, asa ca daca nu va iese prima oara, nu mai incercati aiurea � o sa reusiti mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Leu

Cauta-ti aliati si foloseste-te de discursul tau cat poti de bine pentru a face rost de tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul. Doar pentru ca nu ti se pare ca ai rezultate concrete nu inseamna ca nu vei avea nici pe viitor.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca inspiratia dumneavoastra generala sa dispara, fapt care va face sa va ocupati de treburile casei sau sa va retrageti si sa va calculati urmatoarea miscare. De asemenea, este un bun moment sa va intariti gardurile care va separa de vecini si de lume in general, atat la propriu, cat si la figurat.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Emotiile spontane arata ca simtiti ca trebuie sa luptati pe toate fronturile. S-ar putea sa vi se ceara sa fiti mai activ si mai dinamic in aceasta perioada. Daca puteti sa va apucati de un proiect adecvat, faceti-o: folositi toata aceasta energie intr-un mod constructiv. Indreptati-va energia catre ceva ce puteti atinge.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Participa cu prietenul/a sau partenerul de viata la niste activitati distractive in acesta perioada. Planuri de distractie precum mersul la cinema sau o noapte speciala in oras impreuna sunt atractive pentru voi in acest moment. Aceasta faza aduce cu sine sentimente de loialitate, dragoste si satisfactie fata de persoana iubita.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va aflati intre ciocan si nicovala, fiindca vreti sa terminati tot ce ati inceput, dar vreti si o perioada de pauza. Daca faceti toata treaba, iar altcineva primeste laurii, s-ar putea chiar sa va ingreuneze viata mai tare. Trebuie sa deschideti gura larg, chiar daca riscati sa enervati cateva persoane.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca privesti in urma la felul in care te comportai, te poate inspira si chiar rasplati pe masura ce realizezi ca nimic nu e nou sub soare. Scapa de aceste ganduri reziduale, o data ce le-ai descoperit, vei simti un inceput proaspat si nou.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acesta este un ciclu predispus la accidente, asa ca aveti grija cand conduceti si cand puneti mana pe obiecte ascutite. Aveti grija in situatiile limita. Abordarile directe pot deranja si pot duce la certuri inutile. Mergeti la medic daca febra, inflamatiile sau infectiile persista.






Horoscop pentru femeia din Pești

Energia ta pare sa fie aproape epuizata. Trebuie sa-ti iei perioade frecvente de odihna pentru a mai ameliora aceste senzatii de letargie. Nu iti forta limitele pentru ca vei ajunge la probleme medicale legate de spate, inima sau ochi. Colegii tai te vor ajuta mai mult decat colegele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții