Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 aprilie 2018 | 05:54


Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este timpul sa-ti improspatezi cercul te prieteni, aplificand dragostea care exsita deja. Este o perioada buna sa-ti largesti acest cerc si sa-i incluzi pe cei care au mai mult de oferit decat de cerut. Vei avea ocazi sa profiti de pe urma creatiei celorlalti asa ca nu cauta calul de dar de dinti.

Horoscop pentru femeia din Taur

Iti vor veni noi idei legate de cariera si noi moduri de abordare in orice domeniu practic. S-ar putea sa se datoreze unei manifestari de independenta sau de originalitate nou-aparuta la locul tau de munca.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Castigi mai mult sprijin emotional acasa in acest moment. Deoarece ai fost un pic mai generos/oasa cu persoana iubita, vei primi nu numai afectiune dar si raspunsuri si ajutorul de care ai nevoie de la oamenii din jurul tau. Este o peritad propic sa-ti amenajezi casa sa faci reparatiile necesare si imbunatatirile. Vei avea parte de sprijin si la acest capitol.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai piciorul pe frana sau pe acceleratie? Trebuie sa decizi daca te opresti si reevaluezi ce inseamna viata ta sau daca vrei sa grabesti pasul. Oricum ai face este bine, dar gandeste-te sa nu ai ambele picioare puse pe cate o pedala simultan pentru ca iti vei provoca mari dureri de cap. Indecizia este pierdere de timp, asa ca nu-ti mai lasa orgoliul sa domine situatia si cere ajutor daca nu poti sa tragi de unul singur o concluzie rezonabila.

Horoscop pentru femeia din Leu

Daca se repeta istoria, cum te vei descurca daca vei fi pus din nou in fata unei situatii pe care n-ai gestionat-o bine in trecut? Este usor sa abandonezi diplomatia doar pentru a avea suprematia. Dar va functiona aceasta metoda pe termen lung? Va elibera tensiunile relatiei? Gandeste-te la aceste lucruri inainte de a te razbuna pe cineva astazi.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca partenerul de viata vrea sa te rasplateasca luna asta, nu fii surprins/a si nu-l/o refuza. Lasa-l sa-ti ia o parte din povara si las-i pe ceilalti sa-ti plateasca nota din cand in cand. Este mai bine sa dai decat sa primesti, asa ca da-le celorlalti o sansa sa se bucure de asta.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca ceea ce crezi este ceea ce esti, atunci toata lumea iti cunoaste limitele si este foarte relaxata in privinta asta. In sufletul tau exista un sentiment general ca visele si asteptarile sunt destul de realizabile (daca nu chiar deja realizate) si ca un trebuie sa aspiri prea mult el asta, caci ce va fi va fi, eu sunt bine, tu esti bine, castigul este bilateral, asa ca las-o asa.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te simti norocos/oasa si apt/a sa-ti supraestimezi potentialul in anumite situatii. Nu-ti iti lua prea multe angajamente sin u face prea multe promisiuni, caci poti fii imprudent/a sau prea aglomerat/a mai tarziu. Esti bine dispus/a, totusi, iar in privinta relatiilor sociale stai bine astaza.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum lucrezi cu o persoana pe o functie de conducere sau cu cinea care exercita o anumita putere. Poti sa stabilesti o legatra cu un sef, sau sa rupi o relatie cu un coleg. Prin urmare s-ar putea sa te simti mai singur/a ca de obicei. Poate aparea o lipsa sau un blocaj comunicatioal cu rudele. Partea buna a lucrurilor este ca in acesta perioada poti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Calatoriile, vizitele, consudul si discutiile cu oamenii necesita multe eforturi, dar cu putin noroc de partea ta eforturile iti vor fi rasplatite. Nu mai gandi negativist. Paharul este jumatate plin, nu jumatate gol.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu ceda la toate vorbele dulci ale celor din jur, mai ales unde este vorba de bani. Ramai practic si nu asculta tot ce ti se zice. Arata-ti aprecierea mai mult in aceasta saptamana.





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca unele din planurile dumneavoastra sa nu se adevereasca acum, dar nu trebuie sa fiti dezamagit. Anularea sau amanarea nu inseamna ca nu va puteti schimba planurile, astfel incat totul sa iasa bine in final. Daca va uitati atent la modul in care decurg lucrurile, veti vedea ca va rezulta ceva bun din ceea ce vi se pare acum ca este un esec.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții