Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 20 aprilie 2018 | 05:41


Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cunoasteti persoane care va ajuta sa scapati de unele temeri, granite sau sentimente de vinovatie si nesiguranta. Dragostea si increderea lor, pe langa faptul ca nu va judeca, va inspira lucruri marete. Este important sa nu va pierdeti caracterul cand sunteti in preajma lor. S-ar putea sa va fie greu sa va obisnuiti cu gandul ca acest vis a fost doar o iluzie.


Horoscop pentru femeia din Taur

Tot ce este legat de calatorie, educatie si treburi legale va vor incarca agenda in aceasta perioada, asa ca negociati-va la sange orice contract si nu va fie frica sa il semnati. Planetele sunt in forma buna si va ofera beneficii pozitive. Folositi-va instinctul atunci cand discutati orice afacere, pentru a profita de orice oportunitate care se iveste.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sa le oferi ajutorul celorlalti poate necesita uneori o modalitate supranaturala sau spirituala si astazi, cand toate corabiile cuiva la care tii s-au inecat, poti face ceva pentru acea persoana. Sfatul tau verbal poate sa nu fie luat in seama, asa ca mai bine ar fi sa incerci ceva metafizic ( vibratii pozitive, rugaciuni, lumina alba sau alte tehnici subtile spirituale).






Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca cineva sa incerce sa va faca sa va simtiti ineficient, dar totul este doar in mintea dumneavoastra. Veti proiecta multa putere. Daca aveti intalniri, dar daca simtiti ca nu sunteti pus la curent cu subiectul, interesati-va de el de dinainte. Nu exista scuze pentru lene.

Horoscop pentru femeia din Leu

Cursa pentru castig te poate face sa te plangi, caci primind ce ai vrut de la cine ai vrut poate duce la complicatii dupa complicatii. Poate fi nevoie sa faci un compromise, daca nu vrei sa astepti ca lucrurile sa se resolve fara a mai fi nevoie sa faci asta.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va aprindeti emotional rapid in aceasta perioada, mai ales cand vine vorba de oameni, locuri sau cauze de care sunteti legat emotional foarte puternic (orasul natal, parintii etc.). Iubiti mai pasionat si raspundeti aproape instinctiv la orice vi se intampla in aceasta perioada. De asemenea, sunteti foarte energic si dornic sa fiti implicat in proiecte care aduc beneficii copiilor, familiei sau casei dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa fiti chemat sa asistati la activitati sociale sau de grup (conventii sau intalniri de afaceri) legate de vacanta dumneavoastra. Preferati sa colaborati cu cineva, decat sa munciti singur. Drept rezultat, s-ar putea sa fiti atras intr-un parteneriat sau intr-o asociatie inchegata, cu grupuri de persoane.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evita argumentele azi deoarece nu ai pe cine sa convingi. Relaxeaza-te in perfecta armonie si bucura-te de prieteni. Ar trebui sa-ti alegi o functie in care sa-ti motivezi si sa-i animi pe ceilalti, lasa-i pe altii in functiile de conducere.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca ratele si taxele sa ti se para foarte iritante in acest moment. Nu are rost sa te plangi � va trebui doar sa cercetezi un pic mai mult pentru a vedea ce alternative ai pentru a te mai elibera.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa apreciezi abordarea nerealista a unei persoane intr-o anumita situatie. Starea de confuzie si lipsa simtului practic te va pune in conflict cu aceste persoane. In aceasta perioada esti foarte dinamic/a si asertiv/a. Ai o resursa adundenta de energie.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa va luptati cu figuri autoritare sau cu cei care va restrictioneaza in diverse moduri. Treceti printr-o stare de lupta si simtiti ca sunteti coplesit de obstacole in aceasta perioada. Aveti rabdare si nu va suprasolicitati. Munciti incet si linistit, bazandu-va doar pe propriile resurse.





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa nu fiti la fel de subtil ca de obicei in ceea ce priveste evitarea situatiilor dificile, in care ceilalti va prezeaza. S-ar putea sa aveti nevoie de o pauza, dar s-ar putea si sa fie greu sa iasa asa cum va doriti. Astfel, faceti-va loc in program pentru perioade de pierdere a timpului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții