Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Aprilie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 6 aprilie 2018 | 06:00


Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Aprilie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Din cauza pozitiei planetelor s-ar putea sa nu poti sa decizi daca sa iti asculti inima sau mintea. In ceea ce priveste o anumita relatie stransa, aceasta se poate dovedi a fi o dilema in acest moment, din moment ce gandurile tale sunt in contrast cu sentimentele. Poate ar fi mai bine sa ai rabdare si sa nu iei hotarari grabite, deoarece sentimentele tale par sa fie intr-o nebuloasa.



Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor poate clarifica o situatie confuza. Se poate sa nu fi fost constient de tot ce s-a adunat si a fost ascuns in spatele zambetului unei persoane pe care o cunosti bine. Totusi, astazi un eveniment poate declansa o reactie care iti arata cu exactitate din ce este facuta acea persoana si care sunt dorintele acesteia. Stiind aceste lucruri, poti decide sa faci niste pasi radicali.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Alinierea planetelor va incurajeaza sa fiti cat mai sentimental, iar partenerul sau potentialul partener se va bucura de atitudinea dvs.. Daca va doriti sa cunoasteti pe cineva cu adevarat special, atunci veti fi avantajat/a daca faceti pe inaccesibilul/a. Fiti misterios/oasa, seducator/oare si veti avea ceea ce va doriti.







Horoscop pentru femeia din Rac

Configuratia astrala de azi aduce o noua luminozitate zilei tale. Se poate sa fie din cauza ca te simti oarecum optimist in privinta intalnirii de diseara, sau poate ca la momentul asta te bucuri de viata. Oricare ar fi motivul, vei avea mai multe ocazii sa zimbesti dupa ce te vei inatlni cu noul prieten, care se dovedeste a fi o persoana uimitoare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aliniere planetara arata ca desi vrei sa ajungi la un nivel mai pasional in relatia actuala, va trebui sa mai astepti. Persoana cu care ai o relatie trebuie sa se obisnuiasca cu idea ca deveniti foarte intimi. Are nevoie sa se gindeasca o vreme la asta si sa-si regleze busola emotionala pina cind se simte pregatita sa accepte idea.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Iti face placere sa stai de vorba cu altii sau poate sa tii predici este exprimarea corecta, asa ca pozitia de astazi a planetelor inseamna ca iti va fi dificil sa transmiti ceva unei persoana care stii ca are nevoie de ajutorul si de ghidarea ta. Desi poate aceasta persoana te cunoaste mai bine ca oricine altcineva, ti se va parea ca se opune sfaturilor tale in mod neobisnuit. Poate ca de fapt nu are nevoie de acestea chiar acum!







Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai abilitatea de a intoarce vorba, si de a tatona subiectul, ca apoi sa treci la urmatorul care te intereseaza. Atmosfera celesta de azi, totusi , arata ca partenerul are de gind sa te puna la locul tau si sa nu te lase sa schimbi subiectul pina ce nu ati lamurit ceva foarte important. Poti sa te zvircolesti cit vrei va trebui sa asculti.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca cauti o ocazie sa iesi in oras cu iubitul/a si sa va distrati toata noaptea, atunci profita de climatul universal cauzat de alinierea planetara de azi ca sa-ti lasi friu liber dorintelor. Asta va poate face mai mutl bine decat orice altceva, din moment ce ai avut nevoie de relaxare in ultima vreme. Fa-ti un obicei in calendar, o zi si o noapte de nebunii!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ai ceva probleme cu partenerul e din cauza ca unul dintre voi interpreteaza prea mult actiunile celuilalt. E cazul sa lasati la o parte scenariile si sa spuneti lucrurilor pe nume, inainte ca parerile sa fie prea bine fixate.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatii nu presupun doar bucuria de afi impreuna ci sa inveti si anumite lectii. Configuratia astrala iti va da sentimentul ca o lectie, in special, a fost aprofundata si acum e in proces de digerare. Tot ce ramine de facut este sa treci la fapte, acum ca intelegi de ce sunteti impreuna. Ai invatat sa ai incredere.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai de ales dintre mai multi posibili pretendenti, care sunt siguri ca au cheia inimii tale. Din pacate pentru ei, deja stiai pe cine vrei alaturi de tine inainte ca ei sa apara in viata ta. Alegerea ta e neconventionala, dar nu trebuie sa apleci urechea la gurile rele. Aculta-ti inima!







Horoscop pentru femeia din Pești

Incerci sa iti exprimi anumite puncte de vedere, dar partenerul nu pare sa te ia in serios. Cu toate ca adopti cea mai matura atitudine, cel de langa tine fie nu crede ca e ceva de durata, fie evita problema, din motive personale.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții