Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Aprilie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 9 aprilie 2018 | 08:08


Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Aprilie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 9-15 Aprilie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

In aceasta saptamana esti interest mai mult ca de obicei de flirturi, mai ales de latura sexuala a lor. S-ar putea afla tensiuni ascunse in spatele acestei dorinte? Sa speram ca ai o relatie apropiata cu partenerul. In cazul acesta nu ai de ce sa iti faci griji. Daca insa relatia cu partenerul a fost conflictuala de ceva vreme, atunci este probabil sa aveti divergente de opinie, conflicte si alte situatii neplacute. Din aceasta cauza iti reprimi dorintele sexual. Esti incapabil sa iti eliberezi aceste emotii, pentru ca tu si paretenerul nu mergeti la culcare si nu va treziti impreuna.Daca nu ai nici o relatie momentan, te vei simti atras de cineva din cercul de prieteni sau de cunostinte. Este vorba despre cineva pe care il stii de ceva vreme. Ia in considerare o posibila dezamagire, totusi, mai ales ca acea persoana nu coincide complet cu idelile pe care le ai relative la partenerul ideal.





Horoscop pentru femeia din Taur

Esti o fire vorbareata, iar saptamana asta vei avea parte de o conversatie placuta si interesanta. Vrei Chiar mai mult decat de obicei sa stii totul. Pui o multime de intrebari si observe ca e mai bine decat sa iti tii gura inchisa. Unele dintre ele nu sunt atat de insinuative si de necioplite pe cat considerai. Vei descoperi ca vei deveni mai puternic din punct de vedere emotional atunci cand remarci ca nimeni nu este socat de intrebarile pe care tot le pui. Depinde foarte mult si de maniera in care abordezi subiectul. Tonul este cel care face muzica: nu conteaza atat de mult ce spui, cat mai ales felul in care spui, draga nativ! Asigura-te ca tonul este cel potrivit!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o saptamana plina de schimbari neasteptate pntru tine. Comportamentul tau poate fii uneori atat de diferit incat iti uimesti si prietenii, familia, cunostinte si colegi. Deviezi de la felul standard si normal de comportament. Ti se poate strica masina fara sa iti dai seama, se poate sa apara si un conflict sau o cearta cu un prieten/a mai vechi. Saptamana aceasta este caracterizata de noi evenimente atat pozitive cat si negative. Tanjesti in aceasta perioada dupa aer proaspat. Se pare ca vrei sa iesi din rutina, sa uiti de grijile de zi cu zi. Este bine sa preiei initiativa, in loc sa astepti ca lucrurile sa se intample de la sine. Dezlantuie-te!







Horoscop pentru femeia din Rac

Vei avea parte de o saptamana plina de presiune. Aceasta se datoreaza unei chestiuni care te-a bantuit de ceva vreme, Incerci sa obtii ceva care nu iti este la indemana, ceva ce nu concorda intru totul cu modul tau de a gandi. Ai grija ca te va afecta atata timp cat vei continua lupta. Uneori, este mai intelept sa te intorci pe drumul pe care ti l-ai stabilit. Tu speri intotdeauna ca vei finaliza lupta si vei iesi invingator. Dar, in ciuda tuturor eforturilor nu pari sa reusesti. Rivalul tau este foarte agil si isi pretinde meritele. Nu iti este usor, dar intreaga afacere te va invata o lectie din care vei culege roadele tot restul vietii. De acum inainte nu mai esti pasibil sa iti subestimezi rivalii.




Horoscop pentru femeia din Leu

Fii cu ochii in patru la un nativ din zodiac Scorpion in cercul tau de prieteni si cunostinte. Este vorba de cineva care vrea sa fie in compania ta si care va pune cateva intrebari la intamplare fara sa-si demaste adevaratele intentii. Ti-ai tine gura inchisa daca ai sti ce intentioneaza cu adevarat. Deci tine-ti atuurile in maneca in vecinatatea acestui nativ din Scorpion. In acelasi timp un Capricorn iti va iesi in cale. Acest Capricorn iti place cu adevarat chiar daca vei fi indecis/a. Cunosti persoana asta de ceva vreme. Dar intr-un fel sau altul nu ati avut niciun fel de legatura unul cu celalalt. Situatia se va schimba. Prietenia ce se infiripa va dura multa vreme. Fii atent/a deci la persoanele care iti vor iesi in cale saptamana aceasta!





Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei fi probabil suprins de norocul pe care il ai in domeniul financiar; poti sa castigi un premiu, chiar daca este mic, la loterie sau sa primesti un cadou de la un angajat sau de la altcineva. Ar putea fi acel cineva cumva un Capricorn? Situatia ta financiara curenta iti dicteaza sa fii precaut si ar fi intelept din partea ta sa eviti cheltuielile inutile. S-ar putea sa ai parte de cheltuieli neprevazute luna urmatoare, cheltuieli mai mari decat iti permite salariul actual. Fii econom. Norii negri vor trece in cateva luni, cand situatia ta financiara va reintra in normal. La serviciu, lucrurile decurg uzual, dar poti sa constati ca apar obstacole, pe care le privesti ca pe niste munti inalti, desi nu sunt decat dealuri. Daca iti schimbi perspective si vei pune evenimentele mondiale in fundal, atunci toate problemele tale iti vor parea marunte.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Cineva din anturajul dumneavoastra se simte extrem de bine cand sta cu dumneavoastra si o arata in continuu. Nu observati, dar se poate ca in orice moment sa inceapa o relatie superba. Aveti grija. Niciodata nu ati crezut ca persoana respectiva ar putea vrea ceva, daramite sa se indragosteasca de dumneavoastra! In ultima vreme, ati visat destul de mult despre interactii erotice, dar este momentul sa va treziti. S-ar putea ca visele sa devina realitate!










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista posibilitatea ca nativii din aceasta zodie sa se confrunte cu o ruptura in relatia cu partenerul. Alinierea stelelor din acest moment nu prea are influenta asupra ta, dar trebuie luata in considerare. Nimic nu te face sa te simti mai singur decat atunci and esti parasit de persoana iubita. In cazul tau poate fi vorba de partener, dar poate fi vorba si de un copil, membru al familiei sau un prieten drag. Ai grija ce faci sau ce nu faci joi. Pericolul iminent va trece pana vineri sau sambata si vei fi intr-o forma de zile mari. Faci cumva parte in categoria celor care cauta alinarea in mancare? In cazul asta, o zi pe saptamana mananca numai fructe, legume si bea apa, lasand la o parte complet painea, cartofii, orezul si pastele, vei avea parte de rezultate benefice.








Horoscop pentru femeia din Săgetător

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.










Horoscop pentru femeia din Capricorn

De ce sa nu faci ceva complet diferit Duminica viitoare, fata de ce faci tu de obicei? Nu lasa vremea sa te retina si fa o excursie la tara. In aceasta perioada a anului este frumos afara. Respira acest aer curat! O plimbare afara la aer proaspat poate fi equivalata de o vizita la teatru sau la stadion. Este cu totul altceva fata de uitatul la televizor sau rutina zilnica. Sa fii in natura cu tine insuti/insati este altceva. Numai cand vei face asta vei constata cat de diferite sunt aceste laturi ale vietii. Asadar ridica-te de pe scaun sau de pe canapea! Pune telecomanada in sertar si nu te apropia de calculator in acest week-end. Ia-ti bicicleta sau masina sau fa o plimbare revigoranata cu persoana iubita, daca ai, daca nu fa-o cu un prieten drag. Toata lumea se va simti mai mult decat multumita.







Horoscop pentru femeia din Vărsător

Poti sa ai parte de o inundatie acasa in aceasta saptamana. Nu va trebui sa iti parasesti casa si sa stai intr-un refugiu, dar este o neplacere pe care va trebui sa o suporti. Daca ai un partener, va aparea o rupture intre voi. Nu te lasa condus de o persoana pe care abia o cunosti; tu ai tendinta de a crede ca oamnii sunt buni, dar nu ar trebui sa lasi garda jos, si ar trebui sa fii cu ochii in patru.El sau ea se va dovedi a fi un lup imbracat in blana de oaie. Asta iti va fi clar in urmatoarele saptamani. Nu va fi prea tarziu ca sa dregi lucrurile, insa aceasta experienta te va face sa mai pierzi putin ( si din nou) din naivitatea si increderea pe care le ai. Este pacat, pentru ca oamenii naivi tind sa fie foarte prietenosi.








Horoscop pentru femeia din Pești

Influenta astrelor te face sa tanjesti dupa ceva cu adevarat incitat. Ai vrea sa evadezi din monotonia rutinei de zi cu zi. Te simti ca si cum magia ar fi disparut complet din viata ta. Esti deschis la noi prietenii si iti arati o parte noua, necunoscuta, a sinelui tau. Oamenii gasesc aceasta parte a ta mai atractiva decat cea pe care esti obisnuit sa o arati. Intri in legatura cu oameni noi, care gandesc diferit de cei pe care i-ai cunoscut pana acum. Probabil ca iti vei petrece mai mult timp visand si in cazurile cele mai bune, vei reusi chiar sa evadezi din realitate. Nu te lasa speriat de asta. Daca ai un partener, el sau ea nu trebuie sa se ingrijoreze, de asemenea. Dupa o scurta perioada de incitare, te vei intoarce plin de vointa si fericit la vechea ta rutina.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții