Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 Mai 2018

Written By NIKE B. on duminică, 20 mai 2018 | 07:28


Horoscop pentru femei de azi Duminica 20 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Stresul si tensiunea vor cauza greseli, ineficienta si complicatii in aceasta perioada. Cel mai bine ar fi sa capatati incredere in ce puteti face pentru a putea fi mai entuziast si pentru a avea rezultate mult mai bune pe parcursul acestui nou ciclu.


Horoscop pentru femeia din Taur

Probabil veti avea o confruntare emotionala cu o persoana la care tineti sau cu o ruda. Fiti discret cu sexul opus si aveti grija sa nu fiti prea iritat cand vine vorba de cei la care tineti. Problemele personale trebuiesc gandite cu grija.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o perioada foarte aglomerata. Activitatile se centreaza pe excursii scurte, telefoane si scrisori. Golful sau tricotatul va ajuta sa nu va mai ganditi la toate lucrurile nesemnificative.






Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti foarte distras pe moment si trebuie sa intelegeti care activitati si persoane sunt de calitate sau de importanta majora. S-ar putea sa dati prea multa importanta unui anumit aspect al vietii care nu va ofera nimic in consecinta. Reevaluati-va prioritatile in urmatoarele zile.


Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa se formeze o legatura emotionala puternica intre dumneavoastra si un vecin sau o ruda. Nu va mai ganditi la experientele negative din trecut. Autocontrolul este esential.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Starile dumneavoastra variaza foarte usor. Veti avea multe contacte cu publicul general (in special cu femeile), iar acest lucru ar putea influenta multe situatii din viata dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Luna aceasta, sunteti foarte increzator si concentrat. Energiile dumneavoastra abunda, dar nu ies la suprafata singure. Nu pierdeti timpul cu activitati minore, treceti direct la fapte mari.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti face legatura intre unele incidente din trecut, despre care credeati ca nu au legatura intre ele. Astfel, veti scapa de o problema extrem de veche si este posibil, chiar, sa salvati o relatie sau doua pe parcurs. Nu este nimic mai placut decat impuscarea a doi iepuri deodata.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Interactiunea placuta cu cel la care tineti va intareste relatia. S-ar putea sa va ganditi mult la relatia dumneavoastra si s-ar putea sa aveti si discutii pe aceasta tema cu parteneru.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa va confundati impulsurile cu intuitia. Este o diferenta uriasa intre ele, aveti grija! Ce simtiti dumneavoastra este, mai degraba, o pasiune dezlantuita, mai ales daca de-abia ati inceput o relatie noua. Savurati aceste clipe.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Energiile din subconstientul dumneavoastra se activeaza si pot duce la un numar mare de consecinte. Cu siguranta veti trece prin multe situatii care va vor aminti mai multe lucruri din trecut.






Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa va impartiti sentimentele, pentru ca dorinta sa nu va fie afectata de ganduri anterioare sau de ce spun cei care nu au incredere in dumneavoastra. Viziunea dumneavoastra va ramane intacta, iar spectrul viitorului va fi unul de armonie si succes. Nu va retrageti si nu va lasati influentat de cei din jur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții