Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Joi 10 Mai 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 9 mai 2018 | 20:38


Horoscop pentru femei de azi Joi 10 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetara ar putea sa-ti dea ocazia sa incerci sa pui in practica niste fantezii pe care le-ai tinut ascunse foarte bine pana acu,. Daca tu si partenerul tau descoperiti faptul ca iubirea dintre voi ar avea nevoie de imbunatatiri, atunci ar trebui sa asculti ce au de spus astrele astazi, pentru a putea sa-ti indeplinesti visele. Balanta se inclina favorabil tie!






Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor din ziua de azi indica faptul ca nu vei avea success in incercarea ta de a vedea lucrurile la fel ca persoana iubita, dar acest lucru nu e neaparat unul care va va depart a unul de celalalt. Daca lucrurile au parut ca nu se misca asa cum trebuie in ultimul timp, atunci aceste lucruri trebuie tratate ca o anecdota, si astfel relatia va deveni din nou dinamica.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi miscarile planetelor te incurajeaza sa iesi sis a faci ceva ce n-ai mai facut pana acu, Daca deja te afli intr-o relatie, atunci planuieste o aventura, ceva care sa va dea o perspective diferita asupra lucrurilor. Daca te afli in primele zile ale relatiei, incearca ceva care sa va schimbe modul in care priviti lucrurilie in general. Va merita efortul.









Horoscop pentru femeia din Rac

Planetele iti vor aduce azi un eveniment cu un effect profund asupra vietii tale. Ar putea sa se manifeste in mai multe feluri, dar un lucru este sigur; nu vei mai vedea lucrurile la fel ca inainte. Chiar daca ai acum un partener sau daca ai facut tot posibilul sa te intalnesti cu cineva special, iti vei da seama ca o anumita persoana va avea un effect foarte puternic pentru tine.





Horoscop pentru femeia din Leu

Configuratia astrala te poate incuraja sa faci ceva radical diferit pentru ca anumite vise sa se indeplineasca. Chiar daca de obicei esti deschis si in nici un caz subtil, s-ar putea ca o abordare mai mistica sa-ti aduca o prima intalnire cu acea persoana. In mod clar va veti intelege reciproc si sigur veti dori sa va reintalniti.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai aflat de curand ca, indiferent de cat de tare te-ai chinui sat ii in tine anumite sentimente, atunci cand trebuie sa le faci fata, nu esti atat de puternic pe cat crezi. Configuratia astrala de astazi arata ca ai si mai putine sanse sa ramai tacut, in timp ce fiecare celula din corpul tau vrea sa spuna tuturor cat de indragostita este.









Horoscop pentru femeia din Balanță

E clar ca in aer exista foarte multe forte, ceea ce inseamna ca le vei folosi pentru a transforma o situatie dificila intr-una foarte placuta. Odata cu asta vei fi incurajat sa-ti canalizezi toate resursele in asa fel incat sa treci peste un obstacol care ti-a creat destule neplaceri. Ai destula determinare, asa ca mergi cu tot avantul inainte; in viitorul apropiat lucrurile se vor imbunatati.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Planetele pot avea capacitatea de a te arunca intr-o stare de confuzie referitoare la o persoana speciala din viata ta. Te poti simti coplesit de emotii care vin spre tine cu o concluzie inevitabila. Pur si simplu nu gasesti resursele necesare pentru a face fata unei asemenea situatii. Dar astfel ai putea sa inveti o lectie foarte valoroasa care sa-ti arate nivelul de control pe care-l detii.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ar putea sa fie greu pentru tine sa intelegi anumite probleme care par ca sunt mai mult mistice, decat adevarate. Faptul de a ajunge la o decizie concreta se poate dovedi a fi foarte dificila. Din pacate, astrele arata ca trebuie sa faci fata unor asemenea lucruri pe tot parcursul zilei. Trebuie sa intelegi ceva despre actuala relatie, ceva care nu e chiar usor de acceptat si de ascuns.






Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai sansa sa faci niste progrese deosebite in relatie. O sa-ti dai seama ca anumite certitudini sau atitudini pe care le-ai avut pana acum erau legate mai mult de trecut decat de present si acum esti pregatit sa faci ceva in privinta asta. Cu toate ca lucurile nu se vor schimba peste nooapte, inceputul va marca o schimbare semnificativa.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi nu vei simti nici un fel de ingrijorare in ceea ce priveste viata sentimentala. Iti vei da seama ca lucrurile se vor innoda foarte frumos si iti vei aduce mult timp aminte de ziua de azi. Asta daca-ti lasi orgoliul la o parte si reusesti sa fii special. Indiferent ca te afli intr-o relatie permanenta sau nu, evenimentele de peste zi vor fi memorabile.










Horoscop pentru femeia din Pești

O anumita conversatie pe care ai purtat-o azi cu persoana iubita te poate duce in locuri nemaintalnite. La inceput veti vorbi despre nimicuri, si apoi brusc privirea vi se va indrepta inspre noi teritorii. Amandurora va vine o idee care v-ar putea schimba viata in multe feluri.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții