Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Mai 2018

Written By NIKE B. on joi, 17 mai 2018 | 05:42


Horoscop pentru femei de azi Joi 17 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sexul si banii abunda in aceasta perioada � poate chiar prea mult. Va doriti foarte tare o persoana sau un lucru. Manifestati dorinta, carisma...poate chiar obsesie. Problemele financiare ale altor persoane ies in evidenta � banii si investitiile sunt reprezinta un de concentrare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti orientat diferit acum, aveti multe ganduri legate de parteneriat si preferati acest mod de a lucra, decat cel in care lucrati singur. Prietenii va considera mai altruist, dar s-ar putea sa starniti antipatii din modul in care va prezentati.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Folositi-va ratiunea in aceasta perioada. S-ar putea sa aveti tendinta sa exagerati in incercarea de a atinge scopuri mult prea indepartate. Subestimati timpul si efortul care sunt necesare pentru finalizarea anumitor proiecte.





Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti mai istet cand cereti sa vi se semneze acte care includ reguli clare de rambursare, atunci cand faceti un imprumut. Nu uitati sa pastrati o agenda cu toate informatiile, in cazul unui audit. Este o perioada in care aveti numai de castigat.

Horoscop pentru femeia din Leu

Exista posibilitatea sa exagerati cu cheltuielile. Ar fi bine sa nu va ocupati de nimic ce implica un contract, o calatorie sau un curs in aceasta perioada. Fiti moderat in tot ce faceti. Evitati schimbarile inutile si ingrijiti-va singur. Nu mancati sau beti prea mult si aveti grija cu activitatile obositoare.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Reuniunile de familie aduc toate rudele la un loc. Daca au existat tensiuni acasa, este momentul sa va intalniti din nou pentru a le rezolva. Evitati, insa, subiectele serioase, fiindca nu aveti nevoie de o disputa in plus.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Puneti accent pe relatiile apropiate si pe corectitudine si armonie in aceasta perioada. Talentul dumneavoastra intelectual si cel comunicativ al celor din jurul dumneavoastra capata mai multa importanta: orice problema legata de aceste lucruri va afecteaza foarte tare.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti intra in contact cu spitale sau institutii in care exista persoane cu probleme, care vor incerca sa vi le transmita dumneavoastra. Nu va lasati imaginatia sa o ia razna. Daca va este rau, apelati la un specialist.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Exista un ciclu senzual si sexual pentru dumneavoastra, motiv pentru care trebuie sa exprimati ce simtiti. Nu mai jucati jocuri psihologice cand va aflati in situatia romantica ideala, in care va puteti exprima sentimentele. Daca nu faceti acest lucru, s-ar putea sa ratati o ocazie imensa astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Misterele vietii si ale mortii capata importanta. Sexul si vindecarea sunt evenimente care au un rol foarte important in aceasta perioada. Taxele, investitiile si alte probleme financiare va atrag atentia.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca un membru al familiei sa demonstreze ca nu-si poate controla emotiile legate de obiceiurile sau dorintele sale. Va trebui sa puneti piciorul in plan si sa stabiliti niste limite ale cerintelor sale. Pee de alta parte, si dumneavoastra va trebui sa va reformulati aspiratiile si modul in care abordati lumea.





Horoscop pentru femeia din Pești

Relatiile romantice stabile sufera o intoarcere astazi. Puteti sa aveti un efect urias unul asupra celuilalt, fie pozitiv, fie negativ, in functie de ce va doriti. Vorbiti cu partenerul, pentru a preveni distrugerea relatiei si pentru a o intari.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții