Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei de azi Joi 3 Mai 2018

Written By NIKE B. on joi, 3 mai 2018 | 05:38


Horoscop pentru femei de azi Joi 3 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Se pare ca deveniti din ce in ce mai popular, iar asta inseamna ca va distrati mai tare cu prietenii dumneavoastra, dar si cu cei pe care abia ii cunoasteti. Personalitatea dumneavoastra este foarte atragatoare pentru ceilalti in aceasta perioada. Asteptati-va la un cadou sau o apreciere mica din partea cuiva. Sunt cateva zile foarte fericite, asa ca bucurati-va de ele.



Horoscop pentru femeia din Taur

Trebuie sa aveti mare grija la modul in care va cheltuiti banii fiindca se pare ca ati deprins niste obiceiuri proaste. Vreti sa ii ajutati pe altii in aceasta perioada, dar daca o faceti, o faceti pe cheltuiala dumneavoastra. Va reevaluati abordarea legata de intimitate, dar si de sexualitate. S-ar putea ca o relatie de dragoste sa va asigure satisfactie emotionala, cat si sexuala, dar in niciun caz financiara sau materiala.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va bucurati de relatia si de prietenii dumneavoastra. Sunteti din ce in ce mai generos si mai dispus sa impartiti lucruri cu ei. Relatia va va face sa va simtiti mai linistit, fericit si optimist. Impreuna veti trai momente multe de fericire. Este posibil ca atitudinea dumneavoastra pozitiva sa fie exagerata si sa nu vedeti realitatea asa cum este ea.






Horoscop pentru femeia din Rac

Incercati cu disperare sa va transformati visele in realitate acum. Prietenii si ceilalti indivizi cu care va petreceti timpul va pot ajuta sa cresteti si sa va maturizati mai rapid in urmatoarele cateva luni. Acceptati sugestiile care vi se fac azi. S-ar putea sa va stimuleze foarte mult.


Horoscop pentru femeia din Leu

Daca aveti nevoie ca familia sa va dea o idee creativa sau financiara, astazi o veti primi. Astazi puteti sa scapati de toata nesiguranta dumneavoastra si a lor ce urmeaza. Acest lucru va provoca o armonie perfecta in sanul familiei dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu amanati plata unei datorii, mai ales daca este catre un prieten care nu prea a pus pret pe ea. Pastrati-va onoarea si faceti ce trebuie, fiindca astfel veti capata mai multa incredere din partea acelei persoane. Daca tot nu ati platit ce datorati, nu intrati si in alte datorii.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Va trebui sa va confruntati propria nesiguranta si frica. Este important sa scapati de ele in aceasta perioada. Daca nu puteti sa va descurcati singur, este indicat sa cereti ajutorul unui prieten care va intelege.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa fii nevoit sa intrerupi cateva activitati, fie intr-un grup fie intr-o activitate sociala, care altadata iti facea placer, dar acum nu ti se mai pare util. Singurul mod de a ajunge sa te plimbi pe campuri mai verzi este aceasta plecare, cu gust dulce-acrisor.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Mintea dumneavoastra este in locuri departate astazi si s-ar putea sa nu aveti cum sa va concentrati atat de tare incat sa duceti un lucru la bun sfarsit. Aveti parte de un volum de munca foarte incurcat de faptul ca nu sunteti deloc atent. Ridicati-va, mergeti putin la geam, respirati adanc si concentrati-va din nou.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti emotii in timpul unei discutii, din cauza incapacitatii de a vorbi la nivelul celorlaltor participanti. Nu este nicio rusine in faptul ca nu stiti ceva, dar este o adevarata neplacere sa va prefaceti ca stiti ceva si sa fiti prins cu minciuna.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simtiti ca detineti mai mult control astazi, iar acest lucru se datoreaza faptului ca va identificati emotional cu ce se intampla in aceasta perioada. Este important sa va placa ce faceti pentru ca, daca ati fost intr-o situatie frustranta in ultima vreme, s-ar putea sa apara un punct de intoarcere pentru dumneavoastra, care sa ajuta sa va implicati in ceva care va place.






Horoscop pentru femeia din Pești

Veti avea numai de castigat daca veti filtra tot ce receptati si daca va veti forma noi idei. Este un punct cheie al carierei dumneavoastra, dupa care trebuie sa va relaxati putin si sa va reincarcati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții