Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 31 Mai 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 30 mai 2018 | 19:33


Horoscop pentru femei de azi Joi 31 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi este cu siguranta o zi in care poti sa compui o poezie de dragoste monumentala. Chiar daca nu o faci, planetele te incurajeaza sa-ti gasesti cuvintele pentru a-ti exprima sentimentele pentru persoana iubita. Asta va va face pe amandoi sa va simtiti excelent si va va arata reciprocitatea sentimentelor.




Horoscop pentru femeia din Taur

Esti inclinat sa vezi doar partea goala a paharului si sa fii mai critic decat de obicei. Prezenta configuratie planetara te incurajeaza sa te gandesti de doua ori inainte sa actionezi. Daca intri intr-o discutie cu partenerul, ai toate sansele ca ea sa degenereze. Asa ca ar fi mai bines a-ti reprimi sentimentele astazi.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astral ate poate incuraja sa rupi o legatura care pare ca nu duce nicaieri. Te poti simti frustrat pentru faptul ca te gandesti serios la lucrul asta, dar se va intampla ceva astazi; ceva care o sa-ti arate cum stau lucrurile cu adevarat.









Horoscop pentru femeia din Rac

Daca ai incercat sa-ti organizezi viata amoroasa sau daca ai incercat s-o incadrezi intr-o anumita rutina, atunci iti vei da seama ca alineiera planetara de azi va incurajeaza sa treceti la fapte. Iubirea nu poate sa infloreasca in asemenea conditii, iar daca iubirea dintre voi e sincera, atunci trebuie sa-i oferiti spatiu in care sa se desfasoare.





Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva ti-a subestimat capacitatea de a te enerva, ghidandu-se dupa imaginea calma pe care o arati mereu. Alinierea planetelor arata ca astazi, spre deosebire de celelalte zile, vei fi foarte usor de enervat si vei arata asta. Asta iti va da putere sa faci fata tuturor celor care pot fi o potentiala amenintare la starea ta de bine.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu lasa ziua sa treca fara sa discuti cat se poate de mult cu partenerul. Astrele te incurajeaza sa gatesti sau sa impartiti aceeasi cada plina cu petale. Lasa cuvintele sa iasa din tine si ai sa vezi ca e cel mai bun mod in care poti sa destinzi atmosfera.









Horoscop pentru femeia din Balanță

Astrele incurajeaza manifestari sociale un pic mai diferite si astfel vei intra in cadrul unor grupuri pline de personae interesante, cu mult diferite fata de cele cu care esti obisnuit. Indiferent daca te afli intr-o relatie stabila sau nu, iti va face foarte mult bine, aceste evenimente avand capacitatea de a-ti schimba perspectiva despre anumite persoane.











Horoscop pentru femeia din Scorpion

N-ai chef sa iesi, iar de petreceri nici nu se pune problema. Desi din multe puncte de vedere esti fericit in relatia ta, cel mai bine ar fi sa stai o perioada nu mai cu tine, ocupandu-te de chestiuni mai practice. Ar ajuta sa te gandesti putin si la viitor.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astrele pot sa te ajute foarte mult la intalnirea pe care o ai planificata pentru diseara. Ai taote sansele sa descoperi o legatura puternica iar asta are reprecusiuni mult mai adanci. Va place foarte mult sa stati in preajma celuilalt si simtiti ca puteti avea foarte multa incredere unul in celalalt. Se poate ca totul sa degenereze in ceva foarte frumos!





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Alinierea planetara ca, decat sa faci aceleasi lucruri pe care le faci de obicei dupa ce reusesti sa captezi atentia unei persoane pe care o admiri, mai degraba ai trece la fapte. Vei vedea ca de mult n-ai mai facut ceva atat de important. Asta presupune sa te duci la acea persoana si sa te prezinti- un pas major, cu siguranta.







Horoscop pentru femeia din Vărsător

Alinierea planetara ca, decat sa faci aceleasi lucruri pe care le faci de obicei dupa ce reusesti sa captezi atentia unei persoane pe care o admiri, mai degraba ai trece la fapte. Vei vedea ca de mult n-ai mai facut ceva atat de important. Asta presupune sa te duci la acea persoana si sa te prezinti- un pas major, cu siguranta.









Horoscop pentru femeia din Pești

Astrele te vor incuraja sa-ti asezi partenerul pe un scaun si sa-i faci putina filosofie de viata. Dar poate ca ar fi bine sa n-o faci, daca vrei sa continui relatia. Iti place foarte mult sa vorbesti, iar asta poate fi destul de frustrant pentru cei din jur. Ai grija la cantitati azi!




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții