Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 21 Mai 2018

Written By NIKE B. on luni, 21 mai 2018 | 07:17


Horoscop pentru femei de azi Luni 21 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus - planta medicinala. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.





Horoscop pentru femeia din Rac

Gandirea dumneavoastra este excesiv de preocupata de problemele banesti care au sanse bune de reusita dupa ce va puneti in practica planurile personale. Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare. Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Leu

Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor. Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra. Asocierile familiale intemeiate acum se anunta profitabile si corecte pentru toti membrii.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional. Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata. Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin - dragostea. Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Relatia de cuplu poate trece printr-o adevarata renastere, gratie trigonului regal, care netezeste cutele trecutului, dand speranta viitorului. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig. Sunteti intr-o forma buna, mintea va functioneaza la cote maxime, iar ochii vad numai partile frumoase ale existentei dumneavoastra. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.





Horoscop pentru femeia din Pești

Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare. Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții