Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Luni 7 Mai 2018

Written By NIKE B. on luni, 7 mai 2018 | 07:17


Horoscop pentru femei de azi Luni 7 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pe de o parte, te simti destul de sensibila cu privire la anumite aspecte ale relatiei tale, in timp ce altele par sa trezeasca bestia din tine. Firea ta duala e derutanta pentru partener, asa ca incearca sa iti rezolvi contradictiile!


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai putea fi coplesit de un numar de gesturi romantice din partea cuiva care te gaseste foarte interesant. Pozitia planetelor arata ca vei avea o zi superba, plina de promisiuni. Singurul lucur la care trebuie sa fii atent este sa nu exagerezi in incercarea ta de a-ti asigura un nivel inalt de comfort si siguranta. Accepta faptul ca este profound admirat si pretuit!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astrele arata ca azi ai putea fi impins sa actionezi datorita unor idei ciudate care par sa-ti inunte mintea. Dar aceasta stranietate nu trebuie neaparat judecata in mod negativ. Problema e ca prioritatea ta nu e asta, ci impresionarea acelei persoane speciale pentru tine, iar cel mai bine ar fi sa nu incerci sa impresionezi prin ciudatenii.





Horoscop pentru femeia din Rac

La cum arata ziua de azi, tu pari sa fii cel mai mare dusman al tau in ceea ce priveste relatia in care te afli. Exista ceva in atitudinea ta, care te incurajeaza sa nu mai vezi frumusetea care se intrezarea in trecutul apropiat. Raspunsul se afla in ceea ce tu si partenerul tau sunteti dispusi sa faceti. Ar fi bines a faceti cativa pasi inapoi, in asa fel incat sa vezi totul din alta perspectiva.

Horoscop pentru femeia din Leu

Daca te-ai simtit rasfatat aseara, aproape sigur vei face la fel si in ziua de azi. Daca simti ca placerea iti inunda tot corpul, trebuie sa-ti dai seama ca prea mult bine te poate face sa te simti prost. Cu toate ca simti pornirea de a te trezi si de a face diferite lucruri, cel mai bine pentru tine este sa nu faci nimic. Pana la amiaza iti vei reveni. Ce ai de facut poate sa astepte pana atunci.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astrele ceresti te incurajeaza sa vorbesti despre absolute orice te-a deranjat in ultima vreme, cum ar fi unele disensiuni aparute intre tine si peroana iubita. Aceasta este o oportunitate raram fiindca exista posibilitatea de a vedea lucrurile exact in acelasi mod si astfel sa va indreptati spre o zona foarte frumoasa pentru amandoi. Va fi o dezbatere foarte interesanta.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi miscarile planetare pot sa iti aduca o surpriza de proportii. Magia s-ar putea sa fie la ordinea de zi in viata ta amoroasa. Trebuie doar sa te deschizi in fata unui lucru care pana azi au reprezentat frustrari majore. Azi e ziua in care iesi intr-un loc nou si de-a lungul careia trebuie sa faci ceva pentru care sa nu ai un raspuns predefinit






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai parte de o experienta oarecum mistica, alaturi de cineva special! Daca resusesti sa stabilesti acea prima intalnire, vei fi uimita sa constati ca sentimentele tale devin profunde destul de vertiginos. Acum ca reusesti sa stabilesti o conexiune mai profunda, nu iti ramane decat sa fixezi si a doua intalnire!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sagetatorii au foarte multa energie azi si scopul vostru principal este sa n-o lasati sa se scurga in van. Invita-ti prietenii sa ti se alature in parc sau daca nu, incearca sa organizezi o partida de tenis. Astazi e ziua in care trebuie sa iesi din casa sis a te dedici sportului, dar incearca sa nu fii sleit de puteri. Pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi astrele va arata ca va trebui sa recurgeti la niste lucruri iesite din comun pentru a va schimba anumite perspective. Planetele va vor duce astazi in unele locuri care va vor marca. Cheia succesului este sa vedeti lucrurile acestea ca pe niste unele pe care le-ati folosi pentru bunastarea personala, nu invers.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Foloseste-te de ce au astrele sa-ti ofere peste zi, pentru a-ti duce partenerul de viata intr-o zona de totala siguranta. Lasa fluxul si refluxul previziunilor cosmice sa te cufunde intr-un taram al viselor sis a va dea amandurora un sentiment de speranta, scop si directie in viitor. Lasa conflictele care au aparut intre voi in ultimul timp sa se aseze cat se poate de departe de voi.







Horoscop pentru femeia din Pești

Pozitia planetelor ar putea sa insemne ca vei gasi destul de dificil jocul de-a v-ati ascunselea pe care partenerul vi-l propune. Daca sunteti deja implicat intr-o relatie, atunci ar fi bine sa dai dovada de onestitate sis a te deschizi fata de ce te deranjeaza si nu in ultimul rand sa spui ce ai pe suflet sice vreu cu adevarat. Inceara macar o data sa spui ce simti!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții