Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Marti 15 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 15 mai 2018 | 05:46


Horoscop pentru femei de azi Marti 15 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Seful sau supraveghetorul dumneavoastra este foarte stresant cu privire la un proiect al dumneavoastra care va fi intrerupt din cauza unei reglementari guvernamentale, motiv pentru care propunerile catre alte companii vor fi retrase, din cauza ca ideile dumneavoastra par excentrice, greu de pus in practica si de-a dreptul nefondate.

Horoscop pentru femeia din Taur

Cel mai bine ar fi sa ramaneti in casa, fiindca puteti sa ganditi mai profund si sa rezolvati cateva cereri. S-ar putea ca sfatul pe care vi l-a dat o femeie in aceasta perioada sa sune cam bizar, dar aveti putina incredere in ea, fiindca mai mult ca sigur va va ajuta sa gasiti o rezolvare favorabila.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Poate fi greu sa va intelegeti cu cei la care tineti acum. Un membru al familiei sau un prieten bun va poate face rutina de zi cu zi sa para mai haotica decat de obicei. Este posibil sa apara tot felul de complicatii, fie cand comunicati, fie cand calatoriti, fie cand faceti ceva ce v-a cerut o persoana draga.





Horoscop pentru femeia din Rac

Vise si viziuni profunde va pot inspira impulsurile creative. Este o perioada favorabila, daca sunteti o persoana cu talente artistice sau intelectuale, fiindca aveti o imaginatie ingenioasa. Incepeti sa percepeti mai multe informatii din toate sursele care va inconjoara.




Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti nevoie de o confirmare ca prieteniile sunt solide in aceasta perioada. Se pare ca eforturile dumneavoastra nu sunt reciproce si ca cei in care aveti incredere nu sunt atat de sinceri pe cat ar trebui. Nu ascundeti ce simtiti, fiindca daca o faceti, nu rezolvati nimic.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca o oferta de munca sa para prea buna ca sa fie reala. Este. Cititi printre randuri daca urmeaza un interviu si nu va fie frica sa puneti intrebari directe. Puneti-l pe intervievator un pic sub presiune. Va va scoate la iveala orice dezavantaj al ofertei.








Horoscop pentru femeia din Balanță

O influenta negativa va incetineste progresul la locul de munca. Frustrarea sau greselile apar din cauza neintelegerilor pe care le aveti cu cei cu care lucrati. Si rutina dumneavoastra zilnica va avea de suferit cateva schimbari, punandu-va in situatia de a cauta noi informatii sau de a lua decizii noi.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca o intalnire neasteptata sau un strain sa va dea gata. Daca interfereaza cu deciziile dumneavoastra profesionale, probabil ca nu o sa va pese prea mult de aceasta intalnire. Aveti ocazia sa incepeti o relatie noua.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca tot aduceti in discutie rani din trecut intr-o relatie actuala, faceti numai rau. Nu mai judecati in comparatie cu trecutul, ci in functie de circumstantele actuale.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Orice activitate pe care o faceti in familie va va placea enorm. S-ar putea, chiar, sa vi se ceara ajutorul in cartier sau in comunitatea locala. De asemenea, calitatile dumneavoastra creative sunt mai bune in aceasta perioada.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti fi socat sa descoperiti ca cineva autoritar se asteapta sa acceptati o responsabilitate mai mare in aceasta perioada. O lovitura din partea dumneavoastra va dezamorsa, insa, aceasta situatie, dar trebuie sa aveti curaj. Stiti ca se va intampla acest lucru, asa ca nu fiti nepasator.









Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca ce vi se pare dumneavoastra evident sa fie ambiguu pentru altcineva, asa ca este momentul sa va impartasiti punctul de vedere. De asemenea, este important sa va manifestati trairile acum, fiindca inca o puteti face cu succes. Nu numai ca veti invata din experientele dumneavoastra, ci si de la cei care sunt in jur.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții