Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 9 Mai 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 9 mai 2018 | 08:02


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 9 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va vor intrista responsabilitatile altor persoane si va veti plange ca cineva profita de dumneavoastra. Neintelegerile pot strica atmosfera din viata de zi cu zi. Daca aveti copii, vor fi foarte nervosi aceste zile.




Horoscop pentru femeia din Taur

Poate fi dificil sa va comunicati mesajul interior, asa ca uneori, cand va chinuiti din greu sa il explicati, poate fi de-a dreptul infernal. Daca nu va puteti face auzit pe marginea unui anumit subiect, renuntati la el si abordati altul. Daca tot continuati cu acelasi subiect, este suparator pentru toata lumea. Mai bine sunteti inteles doar partial.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu mai amanati acel control medical. Daca aveti o trimitere in buzunar pe care nu ati folosit-o, ar fi bine s-o faceti. Discomfortul fizic se va agrava in timp. Dupa ce veti trece de acest control, va veti simti mult mai bine, stiind ca nu aveti nicio problema.







Horoscop pentru femeia din Rac

Evitati toate activitatile plictisitoare astazi. Intalnirile de munca sau de afaceri pot fi obositoare si dezamagitoare. Trebuie sa va organizati si sa va imbunatatiti concentrarea pentru a ajunge unde va doriti. Chiar daca sunteti pesimist si inhibat, puteti rupe acest ciclu cu niste energie si putin entuziasm.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca o cina linistita, alaturi de prieteni, sa va ajute sa reaprindeti legatura cu o persoana pe care n-ati mai vazut-o de multa vreme sau sa cunoasteti pe cineva nou, dar cu care vi se pare ca aveti multe in comun. Nu refuzati invitatia; veti regreta cand veti vedea ce cuprindea oferta.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incepeti sa tineti mai tare la o persoana draga. Simtiti un sentiment nou de incredere si acceptare in cele mai intime relatii ale dumneavoastra. Aveti un efect intens asupra celorlaltor persoane in aceasta perioada, fiindca tineti la ei si ii ajutati sa treaca peste anumite momente dificile.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Banuielile dumneavoastra sunt intemeiate astazi, asa ca puteti avea incredere in ele. Aveti impresia ca niste persoane va pacalesc pe la spate, asa ca depinde numai de dumneavoastra sa aflati adevarul. Primele dumneavoastra impresii vor fi corecte.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va simtiti mai bine cu cei pe care ii cunoasteti bine, iar persoanele noi din anturajul dumneavoastra starnesc confuzie. Nu va complicati: ramaneti cu cei la care tineti ca sa va simtiti bine.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va dati seama ca puteti sa va doriti mai mult in ceea ce priveste scopurile si ambitiile pe care le aveti. Daca v-ati simtit pierdut sau daca nu v-ati dat seama de scopul dumneavoastra, o puteti face acum. S-ar putea sa vi se para ca ideile dumneavoastra incep sa capete un contur spiritual, implicandu-va mai mult in proiecte comunitare.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poatefi o perioada dificila, atat acasa, cat si la locul de munca, asa ca relaxati-va si nu va grabiti. S-ar putea sa fie destul de greu, fiindca faceti multe schimbari. Deja treceti intr-o etapa noua a vietii, dar s-ar putea sa dureze ceva pana finalizati procesul.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca gestul unui prieten sa va lase mut si fara de reactie. Probabil va simtiti un pic neschimbat, fiindu-va greu sa explicati cateva noi trasaturi de caracter. Nu ii judecati pe ceilalti prea dur fiindca exista mai multe circumstante decat cele pe care le vedem, dar de care nu stim.








Horoscop pentru femeia din Pești

Este o perioada in care trebuie sa puteti sa va analizati emotiile si sa discutati despre acestea intr-un mod clar si inteligent. Capacitatea de a va comunica sentimentele interioare este un mod puternic de a va apropia de alte persoane. De asemenea, s-ar putea sa fiti foarte ocupat cu un milion de detalii marunte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții