Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 12 Mai 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 mai 2018 | 07:23


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 12 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vei trece prin niste schimbari drastice de opinie intr-un timp foarte scurt azi. Tranzitele astrelor arata ca vei avea mari batai de cap pentru a ajunge la adevar, cu toate ca ai o inclinatie nativa catre acest lucru. Daca vrei cu adevarat ca relatia sa infloreasca, atunci este cel mai bine sa ignori acel lucru care te-a pus pe ganduri. Alegerea este a ta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Planetele te imping azi sa marturisesti anumite sentimente profunde pe care le ai pentru cineva special. Ai putea sa-ti marturisesti sentimentele prin lansarea unei barfe favorabile, dar exista mii de alte feluri in care ai putea s-o faci si pe care sigur le-ai mai folosit. Lasa-ti imaginatia sa zburde.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista o rezolvare pentru orice daca depui efortul necesar si cauti raspunsul oriunde este posibil. Alinierea planetelor arata ca esti in cautarea unei rezolutii catre un set de ostacole care par sa stea in calea unei relatii in care ti-ai puse toate sperantele, stand in calea progresului pe care ti-l imaginai. Cheia e la tine: poti sa privesti lucrurile ca pe problema sau ca pe oportunitati.





Horoscop pentru femeia din Rac

Stii foarte bine ce simte o anumita persoana pentru tine si modul in care se blameaza pentru ca nu pot fi mai sinceri. Felul in care astrele sunt asezate astazi nu pare sa te ajute initial facandu-te sa vorbesti despre orice altceva. Fii rabdator; lucurile se vor schimba in curand.

Horoscop pentru femeia din Leu

Alinierea curenta a planetelor iti da posibilitatea de a te intalni cu cineva care te priveste intr-un mod foarte interesant. Acest lucru nu este nici pe departe unul rau, partenerul tau beneficiind de abilitatea ta de a nu interveni in cursul actiunii si de a aduna in favoarea-ti fiecare bucatica benefica de conversatie. Cu siguranta este o zi benefica pentru tine.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cu totii avem vise, dar de obicei nu se indeplinesc daca purtatorul lor nu face nimic. Alinierea planetara de azi arata ca vei avea sansa sa faci un anumit vis, stiut numai de tine, sa se indeplineasca. Acest vis are in centru o persoana foarte interesanta si din acest motiv va trebui sa-i spui cu adevarat ce simti si ca nu vrei ceva trecator.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi te afli intre doua tabere ale gandirii. Pe de o parte, nu vrei sa fii deranjat pentru a-ti arata sentimentele, fiindca ar dura foarte mult si simti ca persoana din viata ta nu ar putea sa le inteleaga pe deplin. Pe de alta parte, vrei foarte mult sa fii inteles intr-un mod foarte intim si intuitive, care sa invinga orice posibilitate de rationalizare.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti perfect capabil sa-ti exprimi sentimentele intr-un mod poetic, datorita astrelor de azi. Aceasta poate sa-ti dea abilitatea de a sta departe de fluxul imens de sentimente care-ti inunda corpul. Asta inseamna ca ceea ce spui nu se potriveste foarte bine cu realitatea. Nu e nici o problema, fiindca oricum ai sa-ti atingi scopul.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi vei avea niste discutii tensionate cu persoana iubita, in principal datorita banilor. Dar nu neaparat intr-un sens negativ. Sa zicem ca aveti pareri diferite referitoare la posibilitatea unei investitii. Daca esti calm si analizezi toate posibilitatile, vei vedea caziua se va termina foarte bine, atat din punct de vedere material, cat si sentimental.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi te vei simti extraordinary. Daca te afli intr-o relatie de lunga durata, atunci fa-ti timp sa iesi si sa te bucuri de iubirea pe care i-o porti celuilalt, intr-un mod cat se poate de individualist. Altfel spus, trebui sa faci ceva nemaiintalnit. Daca esti in cautarea iubirii, trebuie doar sa fii tu, de la un cap la altul.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te bucuri de ghicitori si jocuri ale mintii de tot felul, motiv pentru care ziua de azi ar putea fi destul de surprinzatoare. Configuratia astrala arata ca vei fi dispus sa faci aproape orice pentru a beneficia de atentia totala a persoanei iubite. Totul devine o competitie intre voi, una agreabila, de altfel, si care te-ar putea conduce sa o muti intr-un loc mai confortabil.






Horoscop pentru femeia din Pești

Trebuie sa-ti aduni puterile sa duci la bun sfarsit planul pe care il tot gandesti de atata vreme. Nu mai e mult si nu vei mai avea ocazia sa pui in practica toate acele mici trucuri pe care le consideri irezistibile. Pe termen scurt, doar la asta trebuie sa te gandesti, fiidnca doar in acest mod persoana aceea speciala pentru tine va avea ocazia sa te vada pentru ceea ce esti cu adevarat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții