Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 26 Mai 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 26 mai 2018 | 06:21


Horoscop pentru femei de azi Sambata 26 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti oarecum agitat si emotionat cand vine vorba de cineva astazi. Aveti impresia ca sunteti total neinformat cu privire la ea, dar puteti sa va interesati de cateva lucruri ce pot fi asii din maneca dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa primiti niste vesti neplacute de departe. Din pacate, s-ar putea sa fiti prea departe pentru a putea face ceva, dar macar puteti da un telefon sau un e-mail pentru a fi alaturi de persoana in cauza cu un sfat sau o vorba buna.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sanatatea si energia dumneavoastra sunt dinamice astazi si aveti puterea sa treceti peste obstacolele ce va ies in cale. Economia de energie este importanta, fiindca exista multe lucruri care va pot arunca in apatie si oboseala. Nu renuntati la exercitiile fizice!








Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca cele mai profunde vise pe care le aveti despre dragoste si implinire sa se realizeze in curand, dar nu intindeti coarda. Daca sunteti disperat sa apara ceva la orizont, nu va aparea. Va aparea doar atunci cand nu va asteptati, iar acest lucru va starni reactii pozitive in dumneavoastra.




Horoscop pentru femeia din Leu

Va dispera greselile si esecurile dumneavoastra de la locul de munca. Nu progresati deloc atunci cand munciti, iar superiorii cred ca planurile si modul dumneavoastra de a gandi nu sunt eficiente. Erorile de judecata devin evidente in aceasta perioada.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta perioada, atingeti noi nivele ale intelegerii intelectuale, dar si emotionale. Cineva cu multa experienta in situatii de acest gen va ajuta foarte mult cu sfaturi si alte tipuri de sprijin.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Gandirea pozitiva si imaginatia generoasa va ofera mai multe ocazii si beneficii mai mari. Singurele limite pe care le aveti sunt cele impuse de dumneavoastra, asa ca nu va opriti aici!










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Asteptati o decizie, vesti sau un verdict, iar daca va faceti griji, nu accelerati cu nimic procesul. In astfel de momente, trebuie sa va gasiti o ocupatie pentru a scapa de griji.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este momentul sa va uitati din nou la cartile de credit si sa va dati seama ce ati ajuns. Nu va mai ingropati in datorii. Reorganizati-va si cautati oferte mai bune, fiindca nu se mai poate asa.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare ca isi face locul o lupta intre dumneavoastra si un alt individ puternic. Daca este vorba de o situatie la locul de munca, nu ii subestimati puterea. S-ar putea sa sfarsiti destul de rau.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa vi se aprobe un proiect acum. Ati asteptat acest lucru de ceva timp, asa ca de indata ce primit acceptul, asigurati-va ca aveti tot ce va trebuie pentru a-l realiza. Aveti un program foarte incarcat, dar ati omis cam tot ce era mai important.








Horoscop pentru femeia din Pești

Nu exista oportunitati in viata mai bune decat persoanele, si avand in vedere faptul ca sunteti foarte sociabil acum s-ar putea sa va ajute in deschiderea multor usi. Nu va asteptati sa va prindeti intr-o relatie buna � cele cu adevarat bune se leaga in timp, asa ca nu va grabiti.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții