Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 5 Mai 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 mai 2018 | 09:24


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 5 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetara te pune pe ganduri in ceea ce priveste nivelul tau de implicare in interiorul unei relatii. Tutusi, citind printre randuri, nu vei vedea doar o dilema la orizont, ci si posibilitatea de a descoperi un nivel inalt de claritate. Ai putea sa ai pornirea sa cauti detalii despre momentul in care dubiile au aparut in inima ta si de cand ai inceput sa ai temeri.


Horoscop pentru femeia din Taur

Ar putea fi dificil pentru tine sa faci fata energiei de azi. Nu gasesti resursele necesare pentru a decide ce anume vrei sa vezi in persoana cuiva, care nu conteneste in a-ti alimenta fascinatia. Dintr-un punct de vedere logic, poti sa gasesti mii de raspunsuri si motive pentru a le elimina din viata ta. Dar ceva din tine te face sa te gandesti mai bine la ce ai de facut.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Atmosfera celesta arata ca vei avea o pornire senzationala catre anumite beneficii, prea apropiate de cineva special. Nu mai ai posibilitatea de a petrece timpul vorbind cu acea persoana; ceva din tine te impinge sa vrei mult mai mult decat simple vorbe, desi ultimele discutii au fost foarte frumoase in ultimul timp. Aceasta este oportunitatea perfecta sa stabilesti o intalnire.






Horoscop pentru femeia din Rac

Atmosfera frumoasa din viata ta te impinge sa te faci un bilant al unei relatii recente sis a vezi ce lectii ai putea sa inveti, care sa te ajute in viitor, in vederea alegerii unor parteneri de calitate. Poate cel mai important lucru pe care sa nu-l faci este sa te inchizi in tine. Lasa-ti interiorul sa iasa la iveala, dar in acelasi timp, lasa-i si pe ceilalti.


Horoscop pentru femeia din Leu

Iubirea ar putea fi o sansa mare astazi. Planetele ne arata ca aveti toate sansele sa cunoasteti pec cineva care sa va faca pe plac in aproape toate modurile posibile. Singura inconvenienta este ca aceasta ar putea sa apara intr-un ambalaj dubios, care sa nu contina personificarea exacta din visele tale. Deci fiti vigilenti astazi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Tranzitul planetar din ziua de azi poate avea efecte mai putin benefice asupra relatiei in care te afli. Ai impresia ca stii incotro se intreapta totul,dar in curand iti vei da seama ca nivelul confuziei va fi unul mult mai mare decat credeai.Nu exista un mod simplu in care ai putea trata tot ce se intampla acum.Cel mai bine este sa fii rabdator si sa astepti ca lucrurile sa se resolve de la sine.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Unde se opreste visatul si incepe realitatea pentru tine? Aceasta e o intrebare care te poate urmari astazi, datorita aliniamentului planetelor. Realitatea pare sa nu se pupe cu asteptarile tale de la viata, si totusi nu esti dispus sa renunti. In ceea ce priveste relatia ta curenta, ar cam trebui sa revii cu picioarele pe pamant. Dar incearca sa vezi asta ca pe ceva bun.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetelor de astazi ar putea sa spuna ca treceti printr-o peroada destul de dificila in relatia de cuplu, datorita nivelului inalt de apropiere. Astfel tinzi sa vezi doar ce e rau si nu ce e bine. Asta ar putea sa te determine sa dai inapoi si sa ai o viziune rece asupra lucrurilor. Totusi, ai posibilitatea de a lasa timpul sa treaca, si astfel sa vezi cum e acest parteneriat.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cand esti in dubii, referitor la relatia de cuplu, ai tendinta sa te inchizi in tine si sa nu fii o persoana chiar placuta cu care sa discuti.Aspectul curent al lucrurilor arata ca asa stau lucrurile, datorita faptului ca nu stii inca daca parteneriatul in care te afli este mai mult sau mai putin benefic pentru tine.E normal sa existe anumite greseli,iar ele trebuie sa fie exprimate,decat ascunse.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Planetele arata ca azi vei avea un ritm alert in ceea ce priveste viata amoroasa. Nu are rost sa te gandesti la faptul ca vei putea sa aluneci incet intr-o relatie romantica curenta, la fel cum ai intra intr-o incapere. Vei vedea ca vei fi fascinate fara sa-ti dai seama.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca iti vei scoate in oras partenerul ad-hoc, ar trebui sa fii atent sa nu exagerezi. Pozitia planetelor te poate incuraja sa intreci cu mult masura in ceea ce priveste placerile corporale(baut, mancat). Asta ar putea sa se transforme in ceva urat, mai ales daca nu prea esti chiar treaz. Daca esti un bun manager, vei avea sanse mari sa intorci aceste lucruri in beneficial tau.





Horoscop pentru femeia din Pești

De obicei iti place ca totul in relatia ta sa se intample suav si frumos, si totusi o surpriza neasteptata te poate opri din drum. Pozitia planetelor ar putea aduce o reintalnire cu cineva care a avut un impact deosebit asupra ta. Aceasta persoana s-a schimbat mult fata de ultima data cand v-ati vazut si are mult mai multe de oferit acum. Deci, ce faci; musti momeala?



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții