Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 Mai 2018

Written By NIKE B. on joi, 10 mai 2018 | 18:10


Horoscop pentru femei de azi Vineri 11 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Odata cu noul ciclu in care intrati, deveniti mai interesat de ce este nou, de tehnologie, de futuristica. Ideile si tehnologiile care pot schimba viata unei persoane (sau a mai multor persoane) sunt noul domeniu pe care va concentrati. Faptul ca va implicati in cercetarea acestui domeniu va va intari increderea in sine.


Horoscop pentru femeia din Taur

Ambitia dumneavoastra este singurul factor important care influenteaza cat succes puteti avea in acest moment. Chiar si cand rasare o oportunitate importanta, mai intai trebuie sa VRETI pentru a putea sa profitati de ea. Nu va permiteti sa fiti deloc lenes sau neatent. Indepartati tot ce este inutil din viata dumneavoastra, iar dorintele vi se vor implini.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca cineva la care tineti trece printr-o perioada dificila, oferiti-i multa dragoste, intr-un mod foarte placut. Puteti folosi experienta anterioara in propriul beneficiu. De asemenea, priviti relatiile romantice intr-un alt mod, astfel incat sa evitati repetarea greselilor din trecut.





Horoscop pentru femeia din Rac

Depuneti eforturi in plus in ceea ce priveste oportunitatile noi in latura profesionala si in activitatile pe care nu le-ati mai practicat. S-ar putea ca cei care va sunt apropiati sau sefii sa va ajute foarte mult in urmatoarele zile. S-ar putea sa se renasca niste sentimente vechi pe masura ce va legati mai tare intr-o relatie noua.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi veti avea probleme emotionale, dar si domestice, dar cu precadere in locurile in care sunt si femei. Acestea va vor enerva si vor interfera cu planurile dumneavoastra. Ca rezultat, s-ar putea sa apara o despartire.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este un moment bun sa va revizuiti CV-ul si sa profitati de realizarile dumneavoastra, incluzandu-le si pe cele pe care nu le-ati folosit. Puteti face mai multe decat credeati, iar acum este momentul sa spuneti lumii acest lucru.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Va este greu sa alegeti intre a petrece noaptea alaturi de persoana iubita acasa sau alaturi de prieteni in oras. Cel mai bine este sa faceti ce simtiti si ce va doriti si, cel mai probabil, veti alege sa ramaneti cu persoana iubita, de care va simtiti foarte atras astazi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Tensiunea de la locul de munca disparte incet-incet, dar s-ar putea sa creasca iar inainte sa dispara total. Cel mai bine este sa spuneti cat mai putine, pentru ca lucrurile sa nu se inrautateasca. Dupa cum spune si proverbul: tacerea este de aur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Tensiunea nervoasa si stresul pot fi des intalnite in aceasta perioada. S-ar putea sa simtiti o oarecare frustrare in ceea ce priveste prietenii sau locul de munca. Planurile si scopurile dumneavoastra ajung intr-un punct mort sau sunt intrerupte in mod neasteptat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Un prieten de-al dumneavoastra crede ca sunteti prea serios cand se face o gluma despre dumneavoastra. Destindeti-va, ca sa nu ajungeti sa pierdeti un prieten bun.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Luna asta vi se va parea ca mergeti pe un drum lung, dar ca nu avansati deloc. Tocmai de aceea este foarte important sa va conservati energia si sa va alegeti bine scopurile. Va fi tentant sa va ocupati de probleme care au fost rezolvate deja, iar astfel veti consuma mai multa energie. Cand vi se pare ca sunteti prins, in loc sa incercati sa treceti direct inainte, dati un pic inapoi si cautati o alta solutie.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va apucati sa pacaliti oamenii prin complimente, chiar daca este usor sa faceti acest lucru. Fiti sincer, fiindca astfel veti castiga respect si va veti usura viata in lunile ce urmeaza. Probabil ca veti dobandi aprobarea catorva persoane si ca va va fi greu sa alegeti intre doua persoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții