Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 25 Mai 2018

Written By NIKE B. on vineri, 25 mai 2018 | 06:12


Horoscop pentru femei de azi Vineri 25 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca va urmati visurile si idealurile, ii faceti si pe ceilalti sa va urmeze, chiar daca nu au chiar aceleasi conceptii. Cu toate acestea, daca le explicati cum trebuie tot ce trebuie inteles, s-ar putea sa ii convingeti sa va sprijine 100%.




Horoscop pentru femeia din Taur

Daca ati suferit, sunteti in drumul catre recuperare, sau, cel putin, primiti vesti bune legate de sanatatea dumneavoastra. Se pare ca va trebui sa incepeti un tratament ierbos, chiar daca nu prea va place.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este una dintre cele mai ocupate zile ale saptamanii. Activitatile au ca punct central plecarile scurte, telefoanele si scrisorile. Concentrati-va la activitati noi. Astfel, veti scapa de toate grijile nesemnificative.







Horoscop pentru femeia din Rac

Ati fost total neatent, si este vorba de faptul ca ati crezut ca aveti mai mult timp la dispozitie decat aveti cu adevarat. Totul are legatura cu niste acte neprevazute, care necesita mai mult timp decat le-ati alocat initial. Ar fi bine sa ganditi rapid!



Horoscop pentru femeia din Leu

Probabil ca nu stiti daca sa ajutati un prieteni sau daca sa il lasati in pace, din cauza statutului de victima pe care l-a dobandit. Astea sunt singurele dumneavoastra optiuni, iar uneori chiar trebuie sa il lasati sa ia propriile decizii si sa isi rezolve singur problemele.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este foarte distractiv sa vedeti cum doua persoane se cearta pentru atentia dumneavoastra, nu? Planetele care va afecteaza din punct de vedere romantic va ajuta foarte mult in aceasta perioada. Chiar daca aveti oferte, va ganditi mai mult la treburi lumesti. Veti prefera beneficiile financiare in pofida celor romantice.







Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea ca prea multa meticulozitate sa va oboseasca. Lasati lucrurile marunte unei persoane careia ii plac sau care nu are ceva mai bun de facut. Aveti lucruri mai importante de luat in seama, asa ca acordati-le lor atentie.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Uneori, vedeti foarte multe cu un far, si la fel de multe cu o lanterna, mai ales daca ne referim la lucruri mici. Cele mai rapide solutii sunt, adesea, cele mai ingenioase. Mic si istet sunt atributele cheie ale zilei.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Auziti ceva care va nelinisteste. Are legatura cu un fost coleg sau cu o cunostinta mai veche. Unele lucruri trebuie lasate asa cum sunt, pentru o mai mare liniste in viata de zi cu zi.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Paziti-va sanatatea, mergand in mod regulat la un control. Nu va imaginati ca trebuie sa faceti tot, chiar daca va este greu sa ii delegati pe altii. Durerile din piept nu indica numai probleme ale inimii, dar este cazul sa va faceti griji ca sunteti prea stresat.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Motivatia ascunsa a partenerului va va surprinde astazi, iar ce veti descoperi s-ar putea sa va mire extrem de tare. Uneori, descoperim si unele parti de care nu stiam la cei pe care ii iubim. Astazi va fi o astfel de zi.







Horoscop pentru femeia din Pești

Va simtiti oarecum ingreunat de un proiect care nu a decurs conform planului. Daca nu functioneaza o anumita tehnica, luati-o de la capat. Veti economisi timp facand acest lucru.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții