Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 4 Mai 2018

Written By NIKE B. on vineri, 4 mai 2018 | 05:43


Horoscop pentru femei de azi Vineri 4 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Indivizii care va sprijina si care va accepta va vor da multe sfaturi utile astazi. Nu lasati, insa, ca o alta persoana sa va schimbe in niciun fel. Pastrati-va caracterul si demnitatea, indiferent de situatiile prin care urmeaza sa treceti.




Horoscop pentru femeia din Taur

Resimtiti siguranta emotionala, simtul posesiei si ingrijirii in aceasta perioada. Vreti sa prindeti radacini; va doriti o legatura intima care sa dureze � un castel care sa va apere de suisurile si coborasurile lumii. Cautati-l, nu mai asteptati sa apara singur.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa vorbiti cu prietenii dumneavoastra ca sa va ajute sa va reevaluati relatia in care va aflati. S-ar putea ca sfaturile lor sa va ajute si sa va sprijine, dar si sa va indice cum sa rezolvati toate problemele de genul acesta. Asigurati-va, insa, ca nu vorbiti cu un prieten mutual. S-ar putea sa nu fie impartial.







Horoscop pentru femeia din Rac

Este momentul sa va lasati imaginatia sa se dezlantuie si sa nu va mai simtiti ca si cum ar trebui sa le faceti doar celor din jur pe plac. Veti cunoaste pe cineva care va va trage intr-o lume noua; riscati-va si vedeti ce are de oferit. Va va placea aceasta experienta noua.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este momentul sa faceti curat si sa fiti mai lucid cu privire la viata dumneavoastra. Noile idei pot fi introduse in peisaj foarte usor. Acceptati si propunerile din jur, pentru a avea o abordare oarecum obiectiva, dupa care combinati-le pe toate asa cum considerati ca este mai bine.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poti avea o stare de iritabilitate in acesta perioada. Este mai bine sa eviti prea mult contact cu prietenii si familia. Ai grija de sanatate si fii delasator/oare sau dimpotriva nu exagera cu exercitiile fizice.







Horoscop pentru femeia din Balanță

In momentul de fata, sunteti mai magnetic si mai atragator din punct de vedere sexual, iar latura romantica a vietii dumneavoastra urmeaza sa fie atat armonioasa, cat si satisfacatoare. Veti simti multa caldura si prietenie din partea celorlalti si veti fi stimulat si energizat de interactiile obisnuite pe care le veti avea cu sexul opus. Eforturile creative si artistice din aceasta perioada dau rezultate uimitoare.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

O fapta buna merita o a doua. Este momentul sa dati inapoi favorul pe care vi l-a facut cineva in trecut. Daca uitati, va stricati reputatia. Pe de alta parte, karma din trecut se pregateste sa va rasplateasca pentru niste actiuni de mai demult ale dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi pareti a fi mai destins. Totul pare sa functioneze bine si sunteti mult mai comunicativ. Sunteti mult mai spontan si mai intuitiv decat ati crezut vreodata ca puteti fi. Puteti simti lucruri pe care altii nu pot. Nu sunteti foarte practic in aceasta perioada, dar aveti incredere in judecata dumneavoastra, in legatura cu cineva pe care cunoasteti.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi pareti a fi mai destins. Totul pare sa functioneze bine si sunteti mult mai comunicativ. Sunteti mult mai spontan si mai intuitiv decat ati crezut vreodata ca puteti fi. Puteti simti lucruri pe care altii nu pot. Nu sunteti foarte practic in aceasta perioada, dar aveti incredere in judecata dumneavoastra, in legatura cu cineva pe care cunoasteti.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fiti mai practic la locul de munca si nu mai lasati emotiile sa va influenteze. Daca lasati inima sa va domine, s-ar putea sa trebuiasca sa luati totul de la capat.







Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca ce este in urma dumneavoastra sa afecteze ce este in fata dumneavoastra, in mod pozitiv � daca aveti o perspectiva corecta. Nu toate evenimentele negative din trecut ne condamna la o viata de mizerie, decat daca le lasam. O mica schimbare a atitudinii dumneavoastra va va ajuta mult.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții