Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 19 – 25 Mai 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 mai 2018 | 06:48



Horoscop Urania săptămâna 19 – 25 Mai 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 19 – 25 Mai 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, Berbecii vor face efortul de a păstra armonia în casa în locuiesc sau în familia de care aparțin deși, în sufletul lor, păstrează nemulțumiri, pe care și le reprimă. Din 19 mai, când Venus va intra în zodia Racului, acest sector de viață va fi învăluit de influxurile bune, blânde și calde ale Micului Benefic, care va introduce o binevenită doză de înțelegere, concesie, iertare sau dorință de cooperare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, cei tineri vor fi cuprinși de doruri și dorințe aprinse: unii se vor îndrăgosti, alții vor trăi clipe intense, vecine cu patima. Moment bun pentru cei care desfășoară activități cu specific artistic, în cadrul cărora vor juca un rol de pionierat, încercând să impună noi forme de exprimare. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va lumina casa a treia a exprimării orale, a dialogurilor și deplasărilor în chip fericit, transformând scurtele călătorii în prilejuri de bucurie și satisfacție. Etapă bună pentru următoarele treizeci de zile pentru cei care vor susține examene și care vor avea, în tot acest răstimp, posibilitatea să învețe mult, repede, temeinic și să facă față exigențelor în cadrul unor competiții școlare/universitare. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, muncă, rutină, efort și osteneală, într-un registru obișnuit, la locul de muncă. Discrete tulburări digestive. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, efort de cooperare, tendința de a se supune normelor de politețe, conduită sau intereselor superioare pentru că, dinspre casa rolului social, vin presiuni, ostilități și tendințe de reprimare a rolului lor într-un parteneriat, asociere, proiect. Ultima zi a răstimpului analizat aduce constrângeri sau obligații care impun un sacrificiu de timp, de răbdare, de bani, de atenție sau, chiar, de interes personal.




Horoscop Taur pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Taur

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, moment al discreției, al atenției îndreptată spre detalii și amănunte semnificative; cei mai tineri se vor concentra pe învățătură, cei mai maturi spre o limpezire a gândurilor. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va introduce o notă aparte în acest efort de acumulare a informațiilor și experienței, dându-le nativilor răbdare și putere de similare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Taurii vor interveni autoritar în viața de familie pentru a păstra ordinea și echilibrul, pentru a împiedica rudele sau părinții să ia decizii hazardate ori să se lase intimidați de dificultățile momentului născute din Crucea Fixă care operează în această perioadă pe casele lor I, IV, VII, X. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va accentua preocupările legate de bani, salarizare sau găsirea altor surse de venit din muncă proprie. Vor avea de partea lor intuiția și energia. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, va fi nevoie de răbdare și metodă în relațiile cu copii precum și de o grijă aparte față de felul în care se poartă cu persoanele dragi; nota generală este de oarecare indiferență sau răceală. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, răstimp bun pentru discuții ce pun probleme delicate sau care impun subtilitate în abordarea, susținerea sau argumentarea unor interese personale. Nota generală a săptămânii va fi dată de Mercur care le va ascuți simțul practic și le va permite să decidă în folos personal (fler). Rămâne activă cuadratura Marte/Uranus care poate ridica, brusc, probleme majore ce țin de exercitarea funcției (răsturnări dintr-un statut public prin renunțarea nativilor, demisie, înlocuire, blocaje la nivelul conștiinței); în absența unor argumente credibile, ei nu vor ști cum să acționeze sau, poate, spaima de consecințe le va bloca impulsurile.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, eveniment sau stare de lucruri care le impune să-și drămuiască banii, să revizuiască un plan de viață pe termen scurt (o investiție, o cumpărătură costisitoare). Îngrijorări cu privire la viitoarea lor condiție salarială. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, idei interesante demne de pus în practică dar asta după o matură chibzuință și adaptare la condițiile reale de viață și muncă ale nativului, altfel ele vor rămâne doar un impuls dezordonat, un gest necugetat, un hazard acceptat în necunoștință de cauză. Motorul care generează astfel de impulsuri vine, mai ales în cazul celor tineri, din dorința de a se afirma, de a se impune, de a-și demonstra valoarea. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va oferi mici oportunități pentru a rezolva o „jenă” financiară de moment. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va începe să tranziteze casa I a personalității acestor nativi care vor avea, timp de o lună de zile, de acum în acolo, protecția Astrului vieții prin spor, noroc și energie, vitalitate bună și capacitate de refacere interioară și recuperare trupească. Din fericire, pentru un timp, Soarele nu va face aspecte dificile care să atenueze intensitatea vibrațiilor sale astrale. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, nevoia de ordine, la propriu și la figurat, în casă și familie. Posibile probleme administrative cărora trebuie să le acorde atenție. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, Gemenii vor avea chef de relaxare, vor cultiva acele forme de activitate care să le permită să dea curs dorințelor mai vechi și intereselor personale: un anume fel de a se distra, de a petrece timpul liber. Moment al cochetăriei, flirtului, jocurilor erotice cărora, ceilalți, nu trebuie să le acorde mai multă atenție sau încredere decât merită o aventură de o zi.



Horoscop Rac pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Rac

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, stare interioară bună motivată de tranzitul Lunii prin domiciliu, ceea ce le va da nativilor posibilitatea să se încarce sufletește și psihic cu energia necesară pentru a face față provocărilor ulterioare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Racii trebuie să ia în calcul eventualitatea unei evoluții surprinzătoare care va interveni în relațiile lor cu persoane sau instituții și care vor avea consecințe în plan financiar sau material. Este bine să nu se „grozăvească”, să nu-și permită luxul unor cheltuieli disproporționate, să nu ignore pericolele, să evalueze corect riscurile și să se intereseze cu privire la bonitatea morală a celor cu care discută despre bani. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului, ceea ce va reprezenta un real factor de susținere și protecție a Racilor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va lumina sectorul umbrit sau neclar dinlăuntrul firii lor. Unii vor profita de acest tranzit pentru a „vedea mai bine” ceva neclar în trecutul lor, pentru a descifra o enigmă personală. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, impulsul astral îi va îndemna să fie atenți, răbdători și meticuloși ori metodici în chestiunile care țin de aflarea și înțelegerea corectă a unor informații, asimilarea unor cunoștințe în regimul școlar sau universitar; posibile deplasări cu scop precis pentru a rezolva chestiuni administrative curente. E bine, totuși, să nu-și facă iluzia, ori de câte ori pleacă de acasă, că aceste activități se vor rezolva repede ori fără complicații. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, efort de a menține echilibrul între rude (părinți, soț/soție) și propria lor persoană care, cum zice românul, se va „afla la mijloc” între aceștia, fiecare încercând să-l convingă de ceva, să-i ceară ceva, să-i reproșeze ceva.










Horoscop Leu pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Leu

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, tendință, mai puțin obișnuită în cazul acestor nativi, de a se replia în interioritatea lor, uneori, din nevoia de a se izola și proteja de tumultul cotidian, alteori, pentru a retrăi amintiri și a se cufunda în meditație. Din 19 mai, Venus va continua această tendință și va accentua (hiper)sensibilitate și receptivitatea Leilor. În planul sănătății contextul va sensibiliza sectorul digestiv, metabolismul și capacitatea de asimilare a hranei sau a medicamentelor. Este indicat un regim alimentar, o cură precum și evitarea contactului, prin consum sau prin tratament corporal, a substanțelor cu potențial alergen, care mai mult irită decât tratează pielea. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, momente de orgoliu personal manifestat în public sau trăit în lăuntrul firii lor. Evoluție imprevizibilă a discuțiilor, tratativelor, negocierilor, întâlnirilor menite să împace părțile; reacții bruște, dure care nu rezolvă chestiunea de fond dar care stârnesc sau sporesc antipatia și revolta celor implicați. Crize de vanitate în spațiul conjugal. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor: va începe o perioadă în care nativii se vor întâlni, mai frecvent decât au făcut-o până acum, cu o seamă de cunoscuți; dialoguri cu prietenii, uneori, utile, alteori, doar relaxante. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, probleme curente bănești dar și îngrijorări cu privire la viitorul lor salarial ori chiar înștiințări care nemulțumesc. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, intuiții, mici descoperiri utile în relația lor cu partenerii de orice fel. Nota generală a săptămânii o va da Crucea pe semne Fixe care va influența în mod direct casele IV, VII și X prin radicalismul și profunzimea unor situații, reacții sau trăiri care îl vor pune pe câte un Leu în situația de a lua decizii incomode.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, posibilă manifestare de simpatie, de căldură sufletească sau de devotament manifestată a câte unui prieten față de o Fecioară, ipostază care va fi continuată și dezvoltată în această direcție, din 19 mai, de Venus care își va începe tranzitul prin casa a XI-a. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, solicitare de scurtă durată a axei cardio-vasculare. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va începe să „lucreze” din astral asupra ridicării în rang prin profesie și meserie. Tranzitul ar trebui să fie unul luminos, deschizător de drumuri și dătător de energie și combativitate: le poate deschide ușa intrării în societate, le poate facilita debutul, afirmarea ori confirmarea valorii lor, le poate ușura drumul spre succes și ipostaze publice flatante sau, în cazuri particulare, chiar spre o funcție. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, Luna se va afla în tranzit prin Fecioară, ceea ce va fi în avantajul lor în planul trăirilor interioare: nu vor fi slabi și vulnerabili la consecințele presiunilor exercitate asupra lor, vor fi calculați și, poate chiar, rigizi în susținerea unor opinii și puncte de vedere personale. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, pe fondul multor mesaje astrale, venite de la planetele ce alcătuiesc o Cruce Cardinală, Fecioarele vor deveni riguroase și circumspecte cu privire la cheltuielile ce ies din regimul celor „strict necesare”; chiar și cei cu bani, care au fost până acum relaxați, se vor redresa. Posibile surprize survenite în regimul muncii: schimbarea șefilor, restructurări majore, a sediului în care își desfășoară activitatea curentă ori modificarea volumului și a sistemului de plată introdus. Întreaga săptămână se pot produce stări sufletești răscolite de eșecuri, dezamăgiri, despărțiri, comportamente stridente, abuz afectiv.





Horoscop Balanță pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, probleme de familie se interferează deranjant cu cele socio-profesionale: la ceva trebuie să renunțe: întrevederi oficiale, program de lucru prelungit sau obligații de familie. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va juca un rol frumos, de modelare a unei ipostaze favorabile pentru a obține succesul sau simpatia publicului (a juriului) sau pentru a dejuca capcanele sorții. Totuși, Balanțele nu trebuie să se bazeze doar pe acest suport astral. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, întâlniri cu prietenii. Unele pot fi agreabile, altele marcate de schimbarea surprinzătoare a cuiva care începe „să facă pe șefu’” cu nativul. Relațiile afective stau, și ele, sub semnul acelorași schimbări de atitudine, umori sau sentimente. Poveștile de dragoste pot pătimi de pe urma cuiva care, brusc, se poartă în mod nejustificat sau doar ca să facă pe interesantul/interesanta, pentru că are o tactică ieftină ori pentru că, ceva din viața sa ascunsă de ochii celui drag, justifică respectiva modificare de comportament. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va nuanța, în chip favorabil, sectorul gândurilor înalte, a construcțiilor personale de viitor și al relațiilor cu străinătatea. În funcție de vârstă și logica biografiei fiecăruia, Balanțele pot primi informații utile, culoare favorabile pentru a cunoaște și dialoga cu persoane care îi pot ajuta ori, doar, pentru a face niște călătorii care deschid largi orizonturi de cunoaștere și înțelegere a lumii și, implicit, a lor înșiși. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, joc alunecos între vise, dorințe legitime, estimări eronate și realități incerte, complicate, nesigure. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai zile dificile cu piedici, nerealizări, neputințe, blocaje, interdicții, ghinion, întârzieri.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, impresii profunde stârnite de o lectură specială, de participarea la un eveniment cultural sau la un curs de formare profesională, de o situație de pe urma căreia pot trage concluzii importante în plan personal. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, dorință de afirmare, efort de înfrânge niște opoziții. Pentru cei tineri, acest context s-ar putea completa sau complica cu opoziția familiei, mai ales a părinților, care nu văd cu ochi buni și nu înțeleg opțiunea unui Scorpion ori schimbarea pe care dorește să o opereze în viața lui. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va introduce în sectorul studiilor superioare și al profesiei, ipostaza atașamentelor profunde față de oameni și instituții (mentori), față de problemele actuale ale moralei, religiei sau justiției în slujba cărora doresc să-și pună energia, competența și buna credință. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va fi un factor pozitiv în direcția captării simpatiei celor solicitați să-l ajute și să-l susțină material pe un Scorpion. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, relații principiale sau prudente cu prietenii. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, dorință de a se calma, de a-și tempera reacțiile pe fondul stresului și al solicitărilor din ultimul timp. Săptămâna va fi marcată și de riscul unor pagube și stricăciuni provocate prin defectarea unor aparate, utilaje sau instalații (mai ales electrice) în casă, garaj, anexe gospodărești. Atenție la felul în care discutați: un fel prea categoric de a pune problema sau prin ton (răstit), afirmații (constrângeri și amenințări) pot stârni antipatie, replici pe măsură, pot alimenta ostilitățile mai vechi sau pot determina părțile adverse să-și revizuiască, la rândul lor, poziția față de subiectul pus în discuție



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, ambalări afective cu privire la o chestiune de ordin material sau bănesc. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, opțiuni sau decizii destul de neobișnuite provocate de știri, informații, ca răspuns la provocările care țin de universul lor de cunoaștere, de credințele și convingerile interioare, de opțiunile legate de meserie, viață publică, religie sau mod de viață. În cazuri particulare, aceste decizii ar putea fi motivate de situațiile-limită care îl împing pe câte un nativ la astfel de soluții bizare. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va crea, pentru câteva săptămâni, culoare relativ favorabile care îi vor înlesni unui Săgetător accesul la o sumă de bani, la un avantaj, la o susținere materială de care nativul are nevoie dar care este blocată de condiții greu de acceptat, de refuzuri abuzive. Micul Benefic va permite înlăturarea acestor piedici artificiale sau va „înmuia” inima celor de care depinde o atare rezolvare. Posibile mici atenții, daruri și cadouri. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va crea premize favorabile, în următoarele treizeci de zile, pentru stabilirea unor înțelegeri, semnării unor acorduri sau contracte ori pentru a pune bazele unei viitoare colaborări. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, unii Săgetători ar putea fi nevoiți să se hotărască, în regim de urgență, cu privire la o propunere, la acceptarea unei funcții sau unor atribuții vizibile în plan public. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, un Trigon regal pe semne de Aer le va permite să ia în calcul dezvoltarea unui proiect împreună cu unul sau mai mulți prieteni legați prin viziune, gusturi și interese comune. Regimul hormonal va fi suprasolicitat întreaga săptămână; atenție în cazul celor care au o suferință tiroidiană deja instalată.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, refuz sau ostilitatea nativilor față de ideea de a se întâlni cu niște persoane cu care se află în divergențe sau în conflict de interese de mai mult timp. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, situație relativ urgentă care îi obligă pe Capricorni să pună în discuție, cu factorii responsabili de la locul lor de muncă, o chestiune salarială (revizuire, renegociere, recalculare, tip de contract, etc.). Fără a fi un moment favorabil, mai ales datorită tensiunii sau intereselor opuse pe care trebuie să le apere, totuși se poate ajunge, mai ales prin concesie reciprocă, la o înțelegere sau, măcar, se poate face un pas important în vederea identificării unei soluții amiabile acestui tip de conflict de muncă ivit pe neașteptate. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și se va constitui într-un factor care îmblânzește spiritele înfierbântate și temperează reacțiile în orice tip de discuție și conflict. Acțiunea ei este modestă dar utilă pe acest fond controlat de cei trei malefici din casa I, dintre care doi se vor afla, întreaga săptămână, în conjuncție la grad perfect. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va constitui un factor de vigoare fizică permițând multor persoane să se recupereze repede și bine după o afecțiune. Soarele va putea continua, susține și dezvolta ceea ce va declanșa, într-o primă etapă, tranzitul Lunii în privința conflictelor de muncă/salariale. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, efort de a pune ordine în gânduri, dorințe, intenție și de a cântări capacitățile reale ale fiecărui nativ. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, posibile negocieri și compromisuri în cazul celor care au funcții, rang, responsabilități majore și se află „în ochiul ciclonului”.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, stări organice proaste care îi transformă în niște persoane morocănoase, obosite, lipsite de chef, sensibile la gusturi și mirosuri, care dezvoltă antipatii de moment față de alimente. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, stare de surescitare provocată de obligația de a se prezenta la întâlniri și discuții în care Vărsătorii nu au prea multe argumente pentru a-și susține o dorință, un proiect, pentru a-și apăra o poziție sau a-și justifica o decizie. Cel mai probabil, unii vor avea o atitudine provocatoare, de o nonșalanță surprinzătoare, alții vor eșua însă în aroganță, sfidare, dezinteres, abandon sau chiar gesturi teatrale. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze casa a VI-a a sănătății asupra cărei va exercita o influență blândă dar pozitivă. Între 22 – 26 mai, se vor acutiza intoleranțele alimentare, riscul de alergii și stările psihice proaste fără vreun motiv organic anume. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv pentru toți cei care desfășoară activități cu publicul (actori, regizori, cântăreți, interpreți, artiști, creatori de toate genurile, ziariști). Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, confuzie și indecizie cu privire la o chestiune materială care trebuie rezolvată. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, se va constitui un trigon regal pe semne de Aer care va funcționa discret dar util acestor nativi (care aparțin tot unui semn de Aer) și care pot gândi mai liber, mai degajat, mai detașat de piedicile și condiționările momentului. În principal, va fi vorba de un proiect sau de o premisă ce ține de o activitate intelectuală. Cei tineri vor avea soluții extrem de îndrăznețe care îi vor șoca pe cei solicitați să-și dea cu părerea în privința lor.









Horoscop Pești pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2018

Horoscop Urania Pești

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, sensibilitate, stări delicate, trăite discret, manifestate în surdină de dor, de drag, de melancolie, de duioșie sau de regret față de o ipostază afectivă care evoluează prost sau care tocmai s-a sfârșit. Tendința de a se purta prea concesiv cu copiii. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, dorință de a face impresie bună la locul de muncă printr-o activitate merituoasă sau printr-o inițiativă remarcabilă a cărei originalitate sau noutate îi va uimi pe unii care nu o vor accepta prea ușor. Atenție la fiziologia inimii, a sistemului vascular în general și a sistemului venos în particular, precum și a sistemului nervos. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului ceea ce va fi un factor astral favorabil doar celor care lucrează într-un domeniu de creație sau interpretare unde e nevoie de sensibilitate, expresivitate și intuiție. Altfel, ea poate, prin exces, dăuna relațiilor afective și crea o dependență de factorii care fac produc plăcere prin compensare (mâncare, băutură, dulciuri, lene, somn). Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va genera o situație astrală favorabilă rezolvării unei chestiuni locative, patrimoniale, familiale. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, întâlniri scurte, cu discuții precise, la obiect, dar care reiterează aceleași premise fără a permite să se progreseze în direcția semnării unui contract, a punerii în aplicare a unei decizii sau a unui proiect; un fel de „a bate apa în piuă”. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, Peștii vor analiza gradul de risc sau de dificultăți cu care se confruntă în plan material, încercând să identifice o soluție concretă. Atenție la informațiile contradictorii sau care conțin elemente ascunse. Etapă neindicată discursurilor publice, luării de poziție în întruniri oficiale. Sunt de evitat afirmațiile care vizează vulnerabilități bine ascunse.



Horoscop Urania saptamana 19 – 25 Mai 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții