Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 3 Iunie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 3 iunie 2018 | 07:24


Horoscop pentru femei de azi Duminică 3 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Persoana iubita nu mai vrea sa asculte aceleasi argumente incontinuu. Exista niste limite, cu siguranta, iar azi s-ar putea ca toate jocurile tale sa ia sfarsit, mai ales daca nu esti in stare sa-ti tii limba in gura. Poate ca ar fi mai bine sa o luati pe cai diferite, doar pentru ziua de azi, totusi.


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa simti ca viata ta amoroasa merge ca printr-o mlastina. Pozitia planetara nu-ti va da nici un sentiment de siguranta pentru a interpreta semnalele primate. Ele pot lua orice forma, fapt care-ti va creste nivelul de instabilitate emotionala. Poate ca ar fi mai bines a va distrait, decat sa va chinuiti sa rezolvati lucrurile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astral ate poate ajuta sa vezi cum niste asteptari total nerealiste iti afecteaza relatia. Poate ti-ai dat seama cum, atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, incepi sa fii deprimat. Daca iti accepti partenerul asa cum e el, ai mai multe sanse sa va intelegeti mult mai armonios.






Horoscop pentru femeia din Rac

Relatiile se refera la cat este dispus fiecare sa dea si sa primeasca. Alinierea planetelor arata ca azi stii exact cat dai si cat primesti. Daca asta te deranjeaza in vreun fel, nu are nici un rost sa te inchizi in tine. Trebuie sa spui ce ai pe suflet. Din fericire, azi e ziua perfecta sa faci asta.


Horoscop pentru femeia din Leu

Luna te influenteaza puternic azi. Mai mult decat atat, legatura ei cu Neptun te face sa te inmoi asteptand clipa cea mare alaturi de persoana ta preferata. Din pacate, ce e in capul tau nu prea are legatura cu realitatea. Cel mai bine ar fi sa-ti faci planuri dupa ce te vezi cu sacii in caruta.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca ai programata o iesire, atunci fii pregatit pentru cel putin o surpriza memorabila. Oricare ar fi impresiile, ideile, sperantele sau visele, aproape sigur te-ai stabilit intr-un gand din care nu vrei sa iesi. Poate ca asta nu e cea mai sanatoasa atitudine, dar se pare ca astrele sunt astazi alaturi de tine.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Caldura si rasul caracterizeaza ziua de azi, iar daca vrei sa iesi in oras pentru prima data cu cineva, atunci sigur vei avea parte de multa distractie. Alinierea planetara a zilei arata ca te simti relaxat si increzator alaturi de aceasta persoana, chiar daca nu va cunoasteti aproape deloc. Conversatiile vor fi mai mult decat memorabile.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pozitia planetelor iti da sansa de a-ti da seama de cat de dragut este acel cineva fata de tine. Chiar daca nu prea vrei sa-i acorzi incredere totala din start, iti vei da seama mai tarziu ca barierele inceteaza sa mai existe. Vezi ceva in comportamentul celuilalt care te face sa simti o apropiere esentiala. Ce-ai de pierdut daca te lasi dus de val?

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai putea sa te surprinzi chiar si pe tine de modul in care te arunci in decizii si esti pe pozitii de lupta pentru a castiga persoana care ti-a furat inima. Astrele arata ca azi ai si mai multa putere decat de obicei. Esti atat de captivate incat ai face aproape orice sa te asiguri ca vei reusi sa te intalnesti in viitorul apropiat cu acea persoana.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Modul in care planetele s-au asezat s-ar putea sa-ti strici planurile plictisitoare cu care te-ai obisnuit. Incearca o schimbare de look si surprinde-i pe cei care te cunosc- daca ai curajul. Intretine-ti partenerul intr-un mod in care nu ai mai facut-o. Fii original si-ti vei da seama ca doar asa poti sa te simti cel mai bine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te simti in siguranta atunci cand vorbesti cu persoane apropiate despre subiecte platen cum ar fi comfortul, vremea sau mancarea. Astrele iti vor schimba oarecum perspectiva. Vei simti ca o anumita persoana este foarte indrazneata, dar in acelasi timp, lipsita de emotii. Nu dispera! Incearca sa intelegi mintea, iar inima va veni la pachet.





Horoscop pentru femeia din Pești

Pozitia planeterlor arata ca e timpul sa lasi imaginea office la birou si sa-ti lasi imaginatia sa zburde. Nu mai tine cont de toate lanturile sociale si iesi la o bere! Daca in agenda se arata o intalnire sau o petrecere, se prea poate sa te reimprospateze pe multe planuri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții