Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Iunie 2018

Written By NIKE B. on luni, 25 iunie 2018 | 05:43


Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai o inclinatie accentuata pentru analiza si pentru a gandi lucrurile. Nu prea iti sta in fire sa fii prea chibzuita, dar astazi, cam asa ti se va scurge ziua. Nu e un lucru rau sa mai si diseci lucrurile din cand in cand.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi e o zi in care e foarte probabil sa reiei legaturile cu figuri masculine importante din trecutul tau. Fie ca e vorba de un fost iubit, prieten sau chiar de tatl tau, recladesti o legatura cu cineva de care nu ai auzit de ceva vreme.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Zicala care rezoneaza cu tine acum este "totul e permis in dragoste si in razboi". Meditarea la iubire pare a fi destul de usoara, cu partea practica insa, ai probleme. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din piata si nu stii sa te gestionezi prea eficient.








Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa fii mai atenta cu persoanele catre care te deschizi. Nu toti au intentii bune si chiar daca ai tendinta sa spui tot ce ai pe suflet primului om iesit in cale, mai bine te abtii. Uneori, e mai bine sa tii in tine supararile!



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, va trebui sa fii in garda pentru ca iti dai seama ca simti ceva pentru o persoana care a fost mereu langa tine. Doar ca pana acum, din diferite motive, nu ai reusit sa o remarci. Vei fi usor data peste cap de aceasta constatare.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi ai idei destul de neobisnuite pentru tine. Iti pui in gand sa iti imbunatatesti masina, chiar daca pana acum nu ai dat aproape nicio importanta faptului ca e usor iesita din trendul actual.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Asteapta-te la o zi plina de imprevizibil! Vei avea parte de multe avantaje si dezavantaje, care vor creea contextul propice formarii unor relatii care ies din sfera ta de obisnuit.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, te simti ca in adolescenta: plina de viata, atragatoare si increzatoare in propriile forte. Motivul? Cupodon te inteapa cu sagetile lui. Incepi sa simti fluturi in stomac si nimic nu te energizeaza mai mult decat o noua dragoste.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pentru un moment, ai impresia ca ai intalnit pe cineva care iti ofera nu numai pasiune, ci si solutia dintr-o situatie dificila. Pasiunea nu tine la nesfarsit, asa ca nu o confunda cu veritabilele valori pe care trebuie sa le aiba o relatie. E bine sa nu spui prea multe despre tine, pentru ca persoana din fata ta s-ar putea sa fie mai putin loiala decat crezi.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nivelul ridicat al energiei te ajuta sa duci la bun sfarsit indatoririle zilei. Esti pe val si nu va trebui sa depui eforturi suplimentare. Ziua e buna si din punct de vedere financiar.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai toata energia necesara, numai ca nu reusesti sa o directionezi in directia potrivita. Simti ca izbucnesti daca nu faci ceva cu ea, dar nu poti sa mergi orbeste inainte, sperand ca vei gasi solutia pe drum. Opreste-te, analizeaza care sunt punctele slabe si canalizeaza-ti forta inspre ele!







Horoscop pentru femeia din Pești

Contextul astral te face deosebit de curioasa, lucru care favorizeaza extinderea orizonturilor. Decat sa iti faci griji, mai bine cauti solutii creative! Actiunile tale de moment vor avea un mare impact asupra viitorului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții