Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Marți 5 Iunie 2018

Written By NIKE B. on marți, 5 iunie 2018 | 10:24


Horoscop pentru femei de azi Marți 5 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea astrala seamana un singur lucru: distractie. Foloseste-te de aceasta oportunitate atat timp cat ea exista. Daca ti se pare dificil sa o gasesti, atunci ar trebui sa iei niste masuri mai drastice, in sensul ca glumele pe care le vei face vor trebui sa fie putin mai picante.


Horoscop pentru femeia din Taur

O intalnire neplanificata cu siguranta iti da de gandit. Desi mereu te gandesti sa nu intri in asemenea evenimente, astrele arata ca azi n-ai sa te mai comporti conform unor sabloane predefinite. Asa ca iti asumi riscul si o apuci pe primul drum care iti iese in cale. Asta nu inseamna neaparat ca totul va iesi rau, ai sa veizi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astrele indica faptul ca sentimentele vor fierbe daca apare o a treia persoana in peisaj. Cand iti dai seama ca nu esti singurul potential candidat, faci tot posibilul sa revii pe primul loc si sa ramai acolo cat mai mult timp. Cu siguranta asta te va ajuta foarte mult.






Horoscop pentru femeia din Rac

Nu ai motive sa fii ingrijorat cu privire la adaptabilitatea la o anumita persoana. Alinierea planetara curenta face ca ceea ce parea sa mearga snur pana acum sa se impotmoleasca la cel mai mic detaliu. Din pacate, si comunicarea beneficiaza de acelasi tratament. Ca de obicei, fa un effort si asculta cu adevarat ce au ceilalti de spus, fiindca doar asa vei rezolva problema.


Horoscop pentru femeia din Leu

Dragostea trebuie sa implice risc, mai ales azi. Cel putin asta arata planetele. Daca cineva a fost insistent in incercarea de a te invita in oras, atunci a venit vremea sa nu mai refuzi si sa accepti posibilitatea unei intalniri memorabile. Uita de probleme si dureri de cap si distreaza-te!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astrele nu vor face decat sa te puna intr-o stare de totala spontaneitate, incurajandu-te sa fii curajos si sa-l faci pe acel cineva pe care il admiri sa-si dea seama de acest lucru. In loc sa-ti tii sentimentele inchise in tine, ar fi mult mai bines a le exprimi cat se poate de clar. Totul va iesi foarte frumos, ai sa vezi.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetara te poate pune pe ganduri, referitor la ceva ce s-ar putea sa se intample. Asta doar daca depui destul efort. Stii ca exista o problema care are nevoie de rezolvare in viata ta sentimentala; o problema care nu te lasa sa-ti continui drumul. Accepta discutia cu cei apropiati!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea astrala va aduce intre tine si o persoana pe care n-ai mai vazut-o de ceva vreme, o doza foarte mare de romantism. Totul se declanseaza atunci cand revezi acea persoana si nu-ti vei putea stapani sentimentele. Daca faci ca de obicei, inseamna ca vei dori sa-ti reprimi aceste simtiri. Poate ar fi bine sa-ti schimbi obiceiurile!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca ai sa ai parte azi de o zi superba, sa nu fii surprins. Atmosfera astrala de azi arata ca, desi partenerul tau de viata nu este de obicei romantic, cu siguranta vei avea parte de multe surprize. Exista o atmosfera propice, sa zicem, pentru asa ceva.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele te fac sa fii putin neincrezator in sentimentele fata de o eventuala intalnire. Ai scris zeci de mail-uri si de mesaje, ai vorbit ore in sir la telefon, de fantezii nici nu mai vorbim, dar din pacate toate sunt la un nivel platonic. Azi e ziua ta norocoasa- profita de ocazie, fiindca romantismul e in aer.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atmosfera cereasca de azi te face sa-ti dai seama de cat de mult tii la acel cineva. Mai mult decat atat,iti dai seama ca nu ii vei da drumul sa plece prea repede doar fiindca in ultimul timp ai avut niste dubii nefondate. Azi ai o sansa nesperata de a reinvia pasiunea si de a intari legaturile.






Horoscop pentru femeia din Pești

E ciudat cum anumite lucruri facute in zile diferite pot avea efecte din cele mai diverse asupra ta. Planetele te fac foarte sensibil si iti vei da seama ca asta poate aduce un val de emotii pe care trebuie sa le temperezi. Cu toate astea, astazi de vei simti foarte bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții