Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 6 Iunie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 6 iunie 2018 | 06:07


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 6 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vi se ofera posibilitatea sa aduceti o nota noua in munca dumneavoastra. Ceea ce pare initial negativ poate sa se dovedeasca a fi in folosul dumneavoastra. Nu le permiteti celor din jur sa va distraga: au interese ascunse.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada in care asul din maneca se concretizeaza chiar in propria dumneavoastra personalitate. E un bun moment pentru a incheia intelegeri, pentru a impresiona un posibil asociat, pentru a va seduce partenerul sau pentru a cuceri audienta.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vreti sa va odihniti, chiar daca stiti ca aveti un numar mare de responsabilitati. In urmatoarele zile, va fi nevoie de un efort intens din partea dumneavoastra pentru a face fata rutinei zilnice si oamenilor pe care ii cuprinde. Nu strica sa spuneti NU atunci cand vreti sa fiti singur. Va veti simti mai bine daca o veti face.







Horoscop pentru femeia din Rac

Nu exista niciun dubiu ca aveti nevoie de exercitiu fizic, chiar daca nu dispuneti de foarte mult timp. Se poate, de asemenea, sa fiti implicat in prea multe activitati, iar acest lucru sa va epuizeze. Pe de alta parte, se stie ca extenuarea fizica nu va poate aduce decat probleme de sanatate.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi incepe o perioada in care constientizati propriile capacitati. E o zi propice dezvoltarii psihologice, care va va aduce mult succes, daca nu o ignorati.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intelegerile, contractele si unirea fortelor cu alte persoane sunt cele mai bune arme pe care le aveti momentan. O persoana sus-pusa va va oferi oportunitati, de care va veti bucura fie acum, fie in viitor. Mai tarziu, veti culege roadele si veti ajuta mai departe, la randul dumneavoastra. Aveti grija cand intrati sau iesiti din spatii limitate.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi se vor consolida relatiile amoroase. Nu ezitati sa va marturisiti sentimentele, pentru ca vor fi primite cu o atitudine deschisa. Dragostea pluteste in aer!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Concentrati-va pe aspect si sarm luna aceasta. Veti fi mult mai atragator si mai interesant pentru sexul opus, iar acest lucru va va avantaja in aproape toate conversatiile dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti nevoie de ceva pozitiv pentru orgoliul dumneavoastra. Puteti sa fiti promovat la locul de munca sau sa fiti laudat la un club din care faceti parte pentru activitatea dumneavoastra. Orice ar fi, poate implica si familia.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Karma actioneaza asupra dumneavoastra, asa ca pregateste-te pentru lectii marcante in domeniul iubirii. Daca va intrebati ce e iubirea adevarata, sunteti pe cale sa aflati exact ce inseamna ea. Guru al iubirii vegheaza asupra dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa deveniti sceptic in ce priveste conditiile din jurul dumneavoastra, de aceea ar fi bine pentru bunastarea dumneavoastra sa va pastrati optimismul. O atitudine negativa va poate conduce pe drumuri vicioase.







Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti in focuri si va puneti planurile in aplicare, dand peste nas celor care va banuiau de intentii rele. Dati-le peste nas si fiti convins ca actiunile sunt mai graitoare decat vorbele. Succesul dumneavoastra poate fi o buna razbunare fata de cei care v-au ranit.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții