Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 2 Iunie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 iunie 2018 | 07:16


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 2 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Iubirea este ceva metafizic acum pentru tine. Alinierea planetara iti arata ca e mult mai bine(cateodata) sa gandesti o problema inainte sa actionezi. Asta te va ajuta sa apreciezi elementele mai delicate ale relatiei in care te afli.


Horoscop pentru femeia din Taur

Azi peste tot sclipeste dragoste. Alinierea planetelor te incurajeaza sa oferi foarte multa atentie si tandrete celui de langa tine. O cina acompaniata de un pahar cu vin reprezinta doar antreul pentru ceea ce va urma. Chiar daca in ultimul timp ai fost ocupat, aproape sigur in seara asta te vei revansa.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Conficguratia astrala iti pune o bariera in fata unor sentimente de mult reprimate. Totusi, s-ar putea sa existe niste evenimente peste zi care sa te faca sa scoti ceva din tine; dar daca o faci, incearca sa o faci cat se poate de diplomatic. Nu-ti face si partenerul sa se simta prost!






Horoscop pentru femeia din Rac

Pozitia astrelor te incurajeaza sa intri in contact cu sentimentele tale cele mai profunde si sa le impartasesti persoanei dragi. Decat sa vorbiti despre cum ar trebui sa simtiti, de ce nu acceptati relatia asa cum e acum? Daca aveti puterea de a va simti bine cu lucrurile, asa cum sunt ele acum, veti foarte satisfacuti.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astrele vor aduce pe cineva in atentia ta; cineva care asteapta de multa vreme ceva de la tine. Desi beneficiati de fundatia unei prietenii puternice, acea persoana te vede si din alt punct de vedere. Asa ca trebuie sa decizi care e urmatorul pas pe care-l faci.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca vrei sa-ti cresti sansele de a parea delicios in fata cuiva, atunci este absolut necesara o doza mai mare de entuziasm. Planetele te vor impinge catre o serie de actiuni mai mult decat benefice pentru viata ta amoroasa. Fii sigur ca ceea ce faci este evident, pentru a putea arata ca-ti pasa.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetara alimenteaza o posibila intalnire cu mult positivism, fiindca ai sa ai nevoie cu siguranta. Nu va trebui sa te gandesti la posibilitatea de a fi emotionat sau inadecvat, fiindca nu vei lasa sa se vada acest lucru. Oricum ar fi, te vei simti cat se poate de bine azi.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cateodata, pentru a readuce starea de bine partenerului tau, trebuie sa ajungi la un compromis. Miscarea planetelor arata ca ai toate sansele sa faci astazi o munca de cercetare in PR, pentru a ajunge la inima celui drag. Ai toate sansele sa reusesti!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alinierea planetara ofera oportunitatea de a cunoaste pe cineva mult mai bine. Desi iti place sa vorbesti destul de mult, ai putea avea mai multe de castigat daca faceti ceva interesant impreuna. Amandoi indragiti activitatile sportive, asa ca profitati de asta pentru a construe o relatie foarte frumoasa.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Planetele maresc astazi bugetul la ministerul comunicarii. Si astfel nu e de mirare ca parca ti s-au umflat muschii de la limba. Iar acesti muschi vor lucra doar pentru tine si inainte sa-ti dai seama, ajungi unde ti-ai propus. Intrebarea e daca vrei ca acel cineva sa fie foarte indragostit sau nu…?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planetele pot sa creeze niste obstacole mai putin necesare in interiorul relatiei de cuplu. Se pare ca niste probleme urgente sau niste datorii zilnice pot deveni destul de dificil de rezolvat. Poate ca ar fi o idee buna sa va rasfatati azi, pentru a intari legaturile.






Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala creaza multa candoare, si totusi nu simti ca asta e perioada cea mai potrivita sa-ti manifesti sentimentele. Persoana cu care te afli intr-o relatie stie ca tii la ea, dar nu-si da seama cat de mult. Indicat este sa o iei incet si sa va cunoasteti reciproc inainte de a te pripi in luarea unei decizii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții