Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 9 Iunie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 9 iunie 2018 | 06:08


Horoscop pentru femei de azi Sambata 9 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Veti fi pus sub presiune astazi, in mare parte din cauza discordantei dintre prorpiile emotii si ceea ce aratati in afara. Ar trebui sa lucrati pe partea de empatizare: incheiati socotelile cu trecutul si infruntati ceea ce va enerveaza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi riscati sa fiti nevoit sa reparati daune pe care le-ati creat din propria neatentie. E o zi in care impasurile sunt favorizate de astre, precum accidentarile fizice pe care le puteti evita cu ceva mai multa grija. Mare grija la problemele sociale si relationale, insa.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Profitati de ideile si hobby-urile inovatoare pe care le aveti pentru a inventa ceva. Apar noi oportunitati romantice, daca iesiti in oras sau daca va inscrieti in anumite organizatii, cluburi sau cursuri. Veti fi invitat la mai multe ceremonii si festivitati in moduri cu adevarat unice.







Horoscop pentru femeia din Rac

Cea mai buna abordarea a problemelor tale e hotararea si tenacitatea agresiva. E singurul mod in care vei trece peste impasurile zilei. Lucrurile se vor calma insa in zilele urmatoare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Riscati sa nu va exprimati clar, de aceea ar fi bine sa va descurcati itele personale. Daca nu sunteti siguri ca stiti toate detaliile unei probleme, mai bine nu va exprimati opiniile. Precautia e indicata in aceasta zi.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va trebui sa va temperati apetitul si sa depuneti un efort in renuntarea la obiceiurile dumneavoastra culinare. Fraza zilei pare a fi "promit ca asta e ultima bucatica!". Un pic de auto-stapanire va alunga viitoarele mustrari de constiinta legate de kilogramele in plus.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai parte, in sfarsit, de satisfactii in plan emotional. Culegi roadele unei perioade destul de zbuciumate in acest sens si reusesti, in sfarsit, sa te bucuri de liniste si impacare.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Gandurile vi se indreapta spre latura interioara, pentru a urma calea scopurilor dumneavoastra personale. Chiar daca problemele legate de cariera au un ecou puternic, asta se datoreaza atentiei pe care o acordati laturii interne.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este momentul sa va innoiti garderoba si sa faceti un pas inainte in ceea ce priveste moda. Tineti pasul cu ce se intampla si cu ce asteapta oamenii de la dumneavoastra. Este esential sa scapati de unele lucruri cu care ati crescut pentru a putea progresa.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Schimbarile din plan porfesional va vor obliga sa indepliniti diferite functii sociale. Oamenii maturi pot fi o influenta favorabila pentru cariera dumneavoastra. Va veti impresiona sefii prin atitudinea matura si asta va poate aduce o avansare.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vi se deschide o fereastra care va va permite sa aveti o perspectiva pentru viitor. Aruncati o privire si veti reusi sa aduceti un plus de dinamism vietii dumneavoastra. Acum, a-i intrece pe ceilalti si a fi in frunte capata o mai mare greutate pentru dumneavoastra: locul doi pur si simplu nu e de ajuns!







Horoscop pentru femeia din Pești

Alegeti-va bine tintele astazi, pentru ca riscati sa puneti persoana nepotrivita sa faca lucrurile potrivite. Inainte de a porni la atac, sondati terenul, tatonati problema si asigurati-va ca porniti cu temele facute.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții