Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 8 Iunie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 8 iunie 2018 | 06:12


Horoscop pentru femei de azi Vineri 8 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Munca se va dovedi a fi mai distractiva astazi si nu e din cauza ca a intervenit vreo schimbare sau s-a redus greutatea sarcinilor dumneavoastra. E doar un sentiment de usurare care va caracterizeaza in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Taur

Atunci cand o usa se inchide, se deschide alta. Un prieten pleaca din viata dumneavoastra, dar golul pe care il simtiti e temporar. Asta va permite sa va deschideti spre noi relatii si prietenii. Daca aveti putina rabdare, va veti simti chiar usurat sa testati si terenuri noi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai programat un eveniment foarte important si intri intr-o cursa de scadere in greutate. Nu pierde din vedere ca moderatia e foarte necesara in probleme de dieta.






Horoscop pentru femeia din Rac

Fiti receptiv indiferent de situatie si nu lasati cinismul sa strice ce ar putea deveni o relatie de lunga durata sau o prietenie puternica.


Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi a jocurilor duse la extreme. Pregatiti-va pentru situatii in care trebuie sa va platiti succesul actiunilor pe care le intreprindeti. Acest lucru va va oferi o noua perspectiva asupra utilizarii propriilor arme. Largiti-va orizonturile in ce priveste obtinerea lucrurilor dorite de pe urma contributiei celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca trebuie sa muncesti mult, mintea ta e aproape letargica si nu reusesti sa te mobilizezi. Iti lipsesc energia si motivatia, dar, din pacate, trebuie sa gasesti o cale de a te urni!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Exploziile emotionale se pot produce asupra cuiva pe care incercati sa dominati sau pe care incercati sa schimbati. Chiar daca aceste schimbari sunt necesare, s-ar putea sa va fie greu sa va obisnuiti cu ele.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca vreti ca totul sa fie ca dumneavoastra, vorbiti cu argumente si nu intrati in conflicte, chiar daca le-ati putea castiga fara probleme. Este diferenta dintre alianta si cucerire, prieteni si dusmani. Este momentul sa va creati idei puternice si sa le puneti in aplicare, dar mai ales sa va faceti auzit.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti productiv si castigati mai multi bani in aceasta perioada, iar o sesiune de cumparaturi v-ar face sa va simtiti mult mai bine, mai ales daca va raman bani in plus dupa toate cheltuielile de baza. Iesiti si distrati-va!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei descoperi ca sentimentele tale se reflecta in comportamentul celor din jur fata de tine. Daca iti exprimi mai clar sentimentele fata de partener, vei descoperi ca efectul reconfortant este resimtit nu numai de el, ci si de tine!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o perioada linistita, un calm dinaintea furtunii de energie care va bate la usa. Reatragerea si meditatia sunt demne de luat in considerare pentru a avea cele mai bune rezultate.






Horoscop pentru femeia din Pești

Uneori, este mai bine sa ii lasati pe oameni sa faca treaba in modul in care stiu ei decat sa le impuneti propriile valori si metode. Daca faceti acest lucru, s-ar putea sa apara probleme. Acceptati-le comportamentul si metodele proprii.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții