Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Iulie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 iulie 2018 | 08:13


Horoscop pentru femei de azi Sambata 14 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca lucrezi la propriile defecte, vei dobandi mai multe satisfactii in plan relational, decat daca incerci sa ii schimbi pe ceilalti. Evitarea obstacolelor se face, in primul rand, printr-o mai buna intelegere a propriei persoane.

Horoscop pentru femeia din Taur

Faci ceva diferit astazi si descoperi intelesuri mai profude in activitatile tale zilnice. Antenele tale sunt bine intinse si captezi orice semnal din jur. Esti in forma maxima, in ce priveste abilitatile de a absorbi orice informatie din jur.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te simti confuz si hipersensibil la stimulii externi. Sunt prevazute lupte pentru putere, mai ales in sfera domestica. Compromisul e solutia optima, cel putin astazi!








Horoscop pentru femeia din Rac

Dedicatia ta fata de munca va da roade, asa ca vei avea ocazia sa ceri ceea ce ti se cuvine, fara sa intampini obiectii. Nimeni nu iti poate contesta eficienta, asa ca veti fi tratat cu respectul care vi se cuvine.




Horoscop pentru femeia din Leu

Iti imaginezi tot soiul de scenarii pesimiste legate de munca, dar totul e doar in mintea ta. Faci din tantar armasar si intri in panica, fara un motiv intemeiat. E ca in copilarie cand, din cauza ca iti e frica de intuneric, incepi sa vezi umbre in jurul tau.










Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incerci prea mult sa schimbi parerile unei persoane apropiate. Lasa-l sa gandeasca si sa creada in ce vrea. Cu cat insisti mai mult, cu atat il vei indeparta mai mult!









Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti o persoana hipersensibila astazi si orice fel de respingere iti va zdruncina mandria. Nu e cazul sa fortezi nota, atat in ce priveste cariera, cat si atunci cand vine vorba de favoruri cerute in plan personal.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te vei gasi intr-o situatie care iti va atinge o coarda sensibila. Fie cineva din trecut la care ai tinut mult iti da un semn care te tulbura, fie intalnesti pe cineva care are exact acelasi efect asupra ta.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

Exista o persoana care nu e de acord cu tine si care tine sa sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Inteleg ce spui, dar nu rezoneaza cu tine. Nu inseamna neaparat ca incearca sa iti puna bete in roate, asa ca nu te grabi sa iti indrepti dusmania fata de el!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai tendinta sa treci peste o problema legata de munca, fara sa ii acorzi prea multa atentie. Din pacate, cineva e cu ochii pe tine si iti urmareste exact aceste scapari, pentru a te pune la zid. Nu e o perioada buna pentru a fi neglijenta!





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nivelul tau ridicat de energie provoaca multe situatii incurcate astazi. Incepi un lucru, nu il termini, te apuci de altul si tot asa, pana cand totul in jurul tau devine un haos. Incetineste ritmul si incearca sa eviti asumarea riscurilor!








Horoscop pentru femeia din Pești

Treci printr-ul blocaj emotional, pentru ca te ingrijoreaza viitorul tau sau al unei persoane apropiate. Stresul se elibereaza foarte bine prin activitate fizica, asa ca nu ar fi rau sa incepi sa practici un sport, care sa iti ia gandurile de la astfel de griji.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții