Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 13 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 13 iulie 2018 | 06:13


Horoscop pentru femei de azi Vineri 13 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Viata ta amoroasa nu te multumeste si incepi sa te simti cam depresiva. Din pacate, iti faci rau singura si nu ai motive reale de ingrijorare. Esti intr-un loc mai bun decat crezi, trebuie doar sa incetezi sa mai idealizezi totul.




Horoscop pentru femeia din Taur

Faptul ca nu esti o persoana conventionala ii deruteaza pe competitorii tai. E greu sa concurezi cu cineva care nu e deloc previzibil. Pentru tine, e foarte bine. Pentru ei, e un adevarat chin.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ai in plan o achizitie de proportii, precum o masina sau o casa, ar fi bine sa apelezi la sfatul cuiva avizat in domeniu. Nu fa cumparaturile astea de capul tau, nu e ca si cum iti cumperi un accesoriu, pe care sa-ti permiti sa nu il mai porti cand nu iti mai place.







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi se iveste ocazia de a cunoaste o persoana atractiva sau, cel putin, interesanta. Interesul pe care il manifesta fata de tine te maguleste si iti da incredere sa faci pasul urmator.



Horoscop pentru femeia din Leu

Iti pierzi motivatia necesara pentru a duce la bun sfarsit un anumit plan, in mare parte din cauza unei situatii nefaste din camin. Nu lasa genul acesta de probleme sa iti afecteze planurile profesionale, pentru ca iti incetinesti, cu buna stiinta, ascensiunea.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

E cazul sa iti iei dulapul la puricat si arunci toate acele lucruri invechite, care nu mai sunt deloc in trend. Un stil clasic nu inseamna ca trebuie sa te tii mortis de haine pe care le purtai in liceu, doar pentru ca inca iti vin. Incearca sa aduci ceva nou in aspectul tau!








Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu te mai ascunde dupa deget, ai de comunicat lucruri importante, care nu pot fi transmise de altcineva. Chiar daca urasti ata, asuma-ti un pic responsabilititatea si fa ceea ce trebuie facut!









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va fi o zi in care vei fi fortata de cei din jur sa fii direct si clar in legatura cu ceea ce ganddesti. Mastile si ascunzisurile nu mai au efect, pentru ca i-ai plictisit cu ele. E cazul sa lasi garda jos si sa te arati exact asa cum esti tu!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada echilibrata, asa ca e bine sa profiti de ea si sa stabilesti legaturi cu cei din jur. Incearca sa iti dai seama de lucrurile bune din relatia ta, pentru a putea fi cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce ai.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca reusesti sa indepartezi valul destul de idealist pe care l-ai aruncat asupra relatiilor pe care le ai, s-ar putea sa ajungi intr-un punct foarte matur, in care ii accepti pe cei din jur pentru ceea ce sunt cu adevarat. Nu mai cere oamenilor sa se ridice la asteptarile tale, care, ce e drept, sunt cam utopice!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ar fi o idee buna sa iti notezi astazi toate ideile care iti trec prin cap, pentru ca vei fi lovit de o inspiratie cu care nu o sa te mai intalnesti des. Nu omite detalii si nu pierde foaia asta, se va dovedi valoroasa in zilele urmatoare!







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca nu tii un jurnal, ar fi cazul sa incepi unul! Faptul ca nu iti planuiesti lucrurile asa cum trebuie te va trage in jos pe viitor. Fii mai atent la pasii pe care ii faci si vei ajunge acolo unde iti doresti!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții