Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 16 Iulie 2018

Written By NIKE B. on luni, 16 iulie 2018 | 07:10


Horoscop pentru femei din 16 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Problema ta e ca, oricat ai vrea, nu stii sa minti! Incerci sa te joci in cuvinte, dar nu reusesti decat sa il derutezi pe cel drag. Mai bine adopti o atitudine directa si ii spui direct ce iti doresti de la el.


Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetara de azi te incurajeaza sa gindesti in termini metafizici la o relatie care iti creaza confuzie in multe aspecte. Intalnirea cu altii care au trecut prin experiente similare te poate ajuta sa intelegi anumite aspecte dintr-o perspectiva pe care nu ai mai luat-o in considerare pina acum, dar care are mult sens. Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa aplici noile cunostinte.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Una e sa-ti doresti sa mentii o aura misterioasa si alta e s-o induci intentional, nu din dorinta de a face rau, ci pentru ca ti-e teama de un raspuns negative odata ce ti-ai dezvaluit toate misterele. Mai ales datorita energiilor planetare, lucrurile vor iesi cum iti doresti.






Horoscop pentru femeia din Rac

Relatiile au astazi calitatea de a se reimprospata datorita tranzitului planetar favorabil. Deci acum este un bun moment ,sa va revizuiti curenta dragoste si sa decideti daca aveti ,ce sa aduceti in discutie. Este ceva ce trebuie spus, probleme care trebuiesc discutate sau ceva ca o greutate pe suflet si care va impiedica sa treceti pe un nivel superior? Aerisiti toate cearsafurile acum cat ocazia pentru onestitate va inconjoara.


Horoscop pentru femeia din Leu

Aspectul planetar te face sa-ti traiesti viata la nivel maxim azi. Daca iesi la o petrecere sau orice alt eveniment social, afla ca planetele iti rezerva ceva memorabil. Odata ce incepi sa vorbesti cu ceilalti, iti vei da seama ca exista o legatura indestructibila cu cineva, cineva alaturi de care te simti excelent.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Miscarea planetelor te poate implica in citeva jocuri amoroase de care te puteai lipsi. Iti este deja greu sa-ti dai seama ce simti pentru o anumita persoana, dar cind trebuie sa descoperi de ce se comporta intr-un anumit fel si ce ii motiveaza, atunci se poate sa fi coplesit. Lasa-te purtat de val.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Chiar daca nu esti plina de energie, oscilezi intre extreme. Chiar daca vei iesi cu partenerul la un suc linistit sau la o seara de dans, vrei sa transformi totul in ceva extravagant. Te vei simti bine, dar nu iti epuiza toata energia!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi iti vei da seama ca persoana pe care o stimezi foarte mult are o fire foarte filozofica si careia ii place foarte mult sa vorbeasca despre sensul vietii si tot ce e legat de acest subiect. Atmosfera celesta te incurajeaza sa intri in adancul discutiilor care vor aparea intre voi, dupa care vei simti un sentiment profund de relaxare.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Bucurati-va cat puteti de aspectul favorabil al zilei, care face dragostea sa para foarte atragatoare. Va simtiti minunat iar asta se vede, caci radiati pur si simplu. Singurl lucru care va lipseste acum este o intalnire romantica pe masura starii dumneavoastra. Daca trebuie sa participati la vreo petrecere sau vreun alt eveniment de acest gen, folositi-va de acest prilej pentru a initia o conversatie cu orice persoana care vi se poate parea interesanta sau care v-a atras in ultimul timp atentia! Profitati de ocazie si bateti fierul cat e cald!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Schimbarea s-ar putea dovedi a fi exact remediul de care aveati nevoie! Nu aveti nevoie de schimbare doar la locul de munca ci si din punct de vedere intelectual si afectiv. Poate nu va vine sa credeti insa aceasta este exact strategia de care viata dvs afectiva avea nevoie pentru a inflori in continuare. Abordati problemele din alte unghiuri decat pana acum, incercati sa priviti viata cu alti ochi si totul se va schimba in bine! Asa ca ce rost mai are sa asteptati?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi descoperi ca intre tine si o alta persoana exista o atractie chimica. Actuala configuratie astrala indruma relatia voastra spre ape noi si diferite fata de ce a fost pana acum cand de ani de zile erati doar niste simple cunostinte. Veti afla ca impartasiti aceleasi fantezii specifice si capricii ciudate iar acest lucru va face sa va simtiti si mai atrasi unul de altul.






Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi ai multe sanse sa iti faci multi prieteni noi si ii binedispui pe cei din jur. Daca esti in cautarea unei relatii, s-ar putea ca, dintr-o gluma, sa se nasca ceva de durata. Inclinatia ta spre umor este magnetica astazi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții