Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop pentru femei din 22 Iulie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 22 iulie 2018 | 08:54


Horoscop pentru femei din 22 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Uneori, schimbarea e mai buna decat o vacanta. Poate ca aveai in gand sa iti iei un concediu cand, mai intelept ar fi sa cauti alt loc de munca. Chiar daca ti se pare prea riscant, e o decizie mai inteleapta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Crezi ca e o persoana care vorbeste despre tine? Gandeste-te mai bine: toata lumea vorbeste despre tine azi! O anumita deciza incita spiritele in anturajul tau si devii, involuntar, subiectul fierbinte al zilei.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Tot soiul de distrageri te obosesc si te aduc in punctul in care nu reusesti sa iti faci treaba cum trebuie din aceasta cauza. Vrei sa faci multe si, pana la urma, nu reusesti sa faci nimic. Evalueaza-ti obiectivele si incearca sa iti stabilesti drumul, in functie de ele.






Horoscop pentru femeia din Rac

Gasesti metoda de a face mediul de lucru mai confrotabil. Fie vei lucra de acasa, fie vei imbunatati atmofera de la locul de munca. Cert e ca, in plan profesional, ambianta devine primitoare.


Horoscop pentru femeia din Leu

Ultimele zile petrecute pe scaun, la birou, fara prea multa miscare, iti provoaca un disconfort fizic destul de mare. Va trebui sa faci ceva sa iti scoti corpul din amorteala. O plimbare, o tura de alergare, o ora la sala sunt cateva sugestii utile.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca tot ai avut ceva prejudicii financiare, de ce continui sa mergi pe drumul acesta? Lasa deoparte mofturile si cheltuielile inutile, daca vrei sa reduci din cheltuieli. Nu e momentul sa faci achizitii scumpe.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Urmeaza o zi, sau poate chiar doua, in care o stare de confuzie te va domina. Din aceasta cauza, iti pui sub semnul intrebarii deciziile de pana acum. Nu stii daca alegerile facute sunt cele corecte si te intrebi daca nu cumva lucrurile ar fi fost mai bune daca mergeai pe alta cale.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Mintea iti sta numai la casatorie, intemeierea unei familii si la linistea unui camin implinit. Nevoia de afectiune de face sa intri intr-o relatie nu prea sanatoasa.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Afisezi, din nou, o afectiune intensa. Relatiile pot deveni abrupte, intense, pasionale, pline de dispute care se incheie in mod neasteptat. O abordare mai echilibrata nu ar strica...



Horoscop pentru femeia din Capricorn

E important sa iti exploatezi capacitatea de a manevra situatiile grele, dar va trebui sa o faci intr-un mod subtil. Daca adopti o atitudine de gherila, cineva drag va avea de suferit. Subtilitatea e cheia succesului astazi!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simti ca, legat de o anumita problema din viata ta, ti-ai pierdut rabdarea. E cazul sa analizezi in liniste felul in care decurg relatiile tale. E o perioada buna pentru a afla mai multe despre afectiune, implicare, compromis.






Horoscop pentru femeia din Pești

Vei surprinsa de flirtul cuiva la care nu te asteptai in veci sa te placa, in felul asta. Totul pare inofensiv, dar e bine sa deschizi ochii larg si sa analizezi situatia. Interese ascunse pot sta in spatele acestei schimbari bruste de atitudine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții